Sisäänkirjautuminen

 
 

Koti

Kotivakuutus artikkeliin

Jokainen koti tarvitsee vakuutuksen. Kotivakuutus turvaa kotisi, mökkisi ja tavarasi esimerkiksi murron, palon tai äkillisen vuotovahingon varalta.

Kotivakuutus tuo turvaa kodillesi ja tavaroillesi!

Kotivakuutuksella voit vakuuttaa kotisi ja kodin irtaimiston helposti ja nopeasti yhdellä vakuutuksella. Kotivakuutuksemme antaa turvaa niin kodillesi, mökillesi kuin sijoitusasunnollesi, ja vakuutus täyttää myös vuokralaisen tarpeet vuokra-asunnon turvaamiseen. Asuitpa siis vuokralla tai omistamassasi asunnossa, OP vakuuttaa!

Voit yhdellä kotivakuutuksella turvata seuraavat asunnot ja rakennukset:

  • Omakotitalo (myös rakenteilla oleva)

  • Kerrostalo

  • Rivitalo

  • Erillistalo

  • Paritalo

  • Talousrakennus

  • Saunarakennus

  • Vapaa-ajan asunto

Tarjoamme sinulle tarpeisiisi soveltuvan vakuutuksen. Vastattuasi muutamaan tarkentavaan kysymykseen, poimimme sinulle sopivan paketin kotisi turvaamiseen vahingon sattumisen varalle. Kerromme sinulle myös vakuutuksen hinnan, minkä jälkeen pääset vielä vaikuttamaan vakuutuspakettisi sisältöön.

Siirry verkkokauppaamme Osta vakuutus -painikkeesta, niin esittelemme mitä vakuutuksia ja turvia suosittelemme juuri sinulle.

Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy.

Osta vakuutus

Voit myös halutessasi tutustua tarjoamiimme kodin vakuuttamisen eri vaihtoehtoihin alta löytyvän taulukon avulla.

Apu lähellä vahingon sattuessa!

Kotona sattuu isoja ja pieniä vahinkoja. Vahingon sattuessa saat asiakkaanamme apua niin pienten kuin isojenkin vahinkojen hoitamisessa. Toimitamme muun muassa uusia huonekaluja ja kodinkoneita vahingoittuneiden tilalle, ja ostamme elektroniikkaa, arvotavaroita, polkupyöriä ja lastenvaunuja varastettujen tilalle. Korjaamme myös murron jälkiä tai ilkivallan tuhoja sekä vuotavia putkia ja niiden aiheuttamia vesivahinkoja. Olemme apunasi lisäksi myrskyn tai tulvan aiheuttamien tuhojen korjauttamisessa.

Keskittämällä Omakoti-vakuutukseen 150 euron omavastuuetu

Omakoti-vakuutuksella vakuutat omakotitalosi ja huvilasi juuri niin laajasti kuin on tarpeen. Laajimmillaan se turvaa koko rakennuksen irtaimistoineen, mutta voit halutessasi räätälöidä vakuutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Keskittäjäasiakkaana saat Omakoti-vakuutukseen ainutlaatuisen lisäedun: palo-, luonnonilmiö- tai rikosvahingon sattuessa omavastuuta ei peritä, jos omavastuuksi on valittu 150 euroa ja vahingon määrä on yli 150 euroa. Hyödynnä siis tämä etu keskittämällä!

Kotivakuutus - monipuolista turvaa kodille, mökille ja tavaroille.

Palo- ja luonnonilmiöturvaSaat korvausta tulipalon, noen tai räjähdyksen aiheuttamasta vahingosta. Turva koskee myös rankkasateen, vesistö- tai merivesitulvan, voimakkaan raekuuron tai salaman/trombin aiheuttamia vahinkoja.
  
RikosturvaSaat korvausta varkauden, ryöstön, murron tai ilkivallan aiheuttamista vahingoista.
LaiterikkoturvaSaat korvausta, kun putkisto rikkoutuu tai talon tekniset laitteet tai koneet (mm. ilmalämpöpumppu ja vesivaraaja) tai kodinkoneet (mm. pyykkikone, astianpesukone) rikkoutuvat sähköilmiön tai mekaanisen syyn takia.
  
PutkistovuototurvaSaat korvausta, kun esim. putkisto tai kodinkone rikkoutuu ja aiheuttaa vesivahingon.
 

Särkymis- ja menetysturva

Saat korvausta omaisuuden rikkoutumisesta tai menettämisestä, kun esim. televisio putoaa sitä siirrettäessä tai maalipurkki putoaa ja maalia roiskuu tiiliseinälle.
 
VastuuvakuutusSaat korvausta, kun sinä tai perheenjäsenesi aiheuttaa muille henkilöille tai heidän omaisuudelleen vahinkoa, josta olette lain mukaan korvausvelvollisia.
  
OikeusturvavakuutusSaat korvausta asianajo- ja oikeudenkäyntikuluista yksityiselämän riita-, rikos- ja hakemusasioissa.
 
Tee verkossa

Kirjaudu palveluun, niin näet omat vakuutuksesi.

Tuoteselosteet ja ehdot

Tiedostot aukeavat uuteen selainikkunaan.

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön