Sisäänkirjautuminen

Henkilöasiakkaat  >  Lainat  > Laina-, vakuutus- ja välityspalvelut saman katon alla
 
 

Mikä on kesytetty asuntolaina?

Kesytetty asuntolaina on kokonaisvaltainen paketti juuri sinulle, kun haluat keskittyä elämiseen. Siihen kuuluu asuntolainan lisäksi haluamasi korkosuojaus - Pitkä kiinteä korko, Korkokatto tai Takaisinmaksuturva. Unohda korkojen turha arvailu ja kesytä asuntolainasi!

 

Omistaja-asiakas: Turvaa lainasi uudella Pitkällä kiinteällä korolla

Pitkä kiinteä korko on ainutlaatuinen asuntolainan suoja koko laina-ajalle. Omistaja-asiakkaanamme voit ottaa uuteen asuntolainaasi pitkän kiinteän koron koko laina-ajaksi, jopa 10-25 vuodeksi.

Pitkän kiinteän koron myöntää Osuuspankki.

 

Varmista Korkokatolla, ettei korkojen nousu pääse yllättämään

Korkokaton avulla pääset nauttimaan matalista koroista myös tulevaisuudessa ja lyhentämään lainaasi jatkossakin nopeasti. Korkokatosta ei tarvitse maksaa etukäteen mitään - korkoturva sisällytetään lainasi marginaaliin tai kuukausierään.

Korkokaton myöntää Osuuspankki.

 
 

Takaisinmaksuturvalla teet kodin vakaalle pohjalle

Pitkän laina-ajan kuluessa ehtii tapahtua monenlaista. Siksi on viisasta varautua jo ennakolta luoton takaisinmaksuturvalla lainanottajan merkittävimpiin riskeihin, kuten työttömyyteen, työkyvyttömyyteen ja kuolemaan, jotka voivat toteutuessaan horjuttaa perheen taloutta suurestikin.

Turvan myöntää OP-Henkivakuutus Oy ja/tai AXA.

 

Asuntolaina valmiina, kun se oikea koti löytyy

Korkosuojattu asuntolaina on kokonaisvaltainen ja vakautta tuova ratkaisu. Oman talouden suunnittelu on huolettomampaa, kun asumisen kulut ovat ennakoitavissa pitkälle tulevaisuuteen. Täytä asuntolainahakemus etukäteen kätevästi verkossa.

Asuntolainan myöntää Osuuspankki.

 
 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön