Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Keljossa asioit kätevästi myös iltaisin
 
 

Keljossa asioit kätevästi myös iltaisin

OP Keski-Suomen Keljon palvelupiste toimii uuden pankki- ja vakuutusasioinnin konseptin mukaan, jota on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa. Keljossa ovet ovat avoinna ma-to klo 11-19 ja pe klo 11-16.30.

Keljo uusi 2

Pankkiasiointi onnistuu myös illalla

Pankki- ja vakuutusasiat voi Keljossa hoitaa itsepalvelualueella vaikkapa kauppareissun yhteydessä. Palvelemme Keljossa Citymarketin yhteydessä ajanvarauksella maanantaista torstaihin klo 8-19 ja perjantaisin klo 8-16.30.

Varaa aika neuvotteluun op.fi-verkkopalvelussa tai soita ma-pe 8-22 numeroon 0100 0500 (ppm/mpm) ja varaa aika puhelimitse.

Muistathan, että voit valita myös verkko- tai puhelinneuvottelun, jolloin neuvottelet asiantuntijamme kanssa kätevästi haluamassasi paikassa - vaikka omalta kotisohvaltasi.

Keljo uusi1

Lapsiperheiden toiveet huomioitu

Lapsiperheiden tarpeet on Keljon finanssimyymälässä huomioitu erityisesti: perhehuoneessa vanhemmat voivat neuvotella pankkiasioistaan samaan aikaan, kun lapset touhuavat omassa leikkinurkkauksessaan.

Laaja itsepalvelualue ja asiantuntijapalvelut

Keljonssa yhdistyvät laaja itsepalvelualue, jolla voit pistäytyä hoitamassa päivittäiset pankkiasiat digitaalisesti ja tutustua viimeisimpiin digiratkaisuihin. Alueella voit ladata uusimmat pankkiasioinnin sovellukset omaan päätelaitteeseesi sekä kokeilla palveluita.

Asiointia voit jatkaa kotona haluamassasi kanavassa tai ajanvarauksella asiantuntijamme kanssa joko verkko- tai puhelinneuvotteluna tai tulemalla tapaamiseen paikan päälle.

Keljo uusi 3

Osoitteemme on Keljonkeskus, Kylmälahdentie 6.

Tervetuloa meille!
OP Keski-Suomi

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön