Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Tarjolla 50 kesätyötä pankin piikkiin!
 
 

Tarjolla 50 kesätyötä pankin piikkiin!

3.4.2017

kesatyokampanja

Nappaa unelmiesi kesäduuni!

Nuorten työelämään pääsy on meille tärkeää. Siksi tänäkin kesänä alueemme yhdistykset palkkaavat viisikymmentä 15-17-vuotiasta nuorta kesätöihin pankkimme tuella. Tutustu kesäduuneihin alla olevasta listasta ja hae paikkaa17.4. mennessä.

Tsekkaa kesätyöpaikat tästä

Tarjolla 50 kesätyöpaikkaa

Kiinnostaisiko kesäduuni kioskissa, kerhossa tai kesäleirillä? Oletko kuin kotonasi urheilukentällä, kameran takana tai uusien ihmisten parissa? Haluatko palkallisen kesäduunin, josta saat työ kokemusta ja unohtumattomia elämyksiä? Jos vastasit kyllä, löydä oma paikkasi ja hae mukaan!

Paikalliset yhdistykset työllistävät tuellamme 50 nuorta kahdeksi viikoksi koulujen kesäloma-aikaan. Työnantajasi on yleishyödyllinen yhdistys OP Turun Seudun toimialueella (Turku, Kaarina, Lieto, Naantali, Parainen, Raisio, Rusko, Vehmaa). Pankki kustantaa palkkasi (400 euroa/nuori) yhdistykselle, joka hoitaa palkanmaksusi ja lakisääteiset kulut.

Laita hakemus vetämään

Voit hakea kesätyöpaikkaa, kun olet täyttänyt 15 vuotta 31.5. mennessä etkä täytä 18 vuotta ennen 31.8. Lähetä hakemuksesi suoraan yhdistyksiin. Voit hakea useampaakin työpaikkaa, mutta tee jokaiseen oma hakemus. Yhdistykset haastattelevat ja valitsevat kesäntyöntekijänsä huhtikuun aikana.

Tsemppiä työnhakuusi!

P.S. Jos kesäduuni tärppää, muistathan kertoa siitä myös somessa #OPkesäduuni

Tsekkaa yhdistysten kesätyöpaikat tästä

 

 

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön