Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  Media  > OP Kulku laajenee Suomen suuriin kaupunkeihin - ensimmäisenä Tampereelle
 
 

OP Kulku laajenee Suomen suuriin kaupunkeihin - ensimmäisenä Tampereelle

20.4.2017

OP Ryhmän tarjoama sähköautopalvelu OP Kulku saapuu Tampereelle ja sen lähialueille 20.4. alkaen. Kuluvan vuoden aikana palvelu tulee myös muutamaan muuhun suureen suomalaiseen kaupunkiin. Kulku tarjoaa mahdollisuuden sähköauton käyttöön selkeällä kuukausihinnalla. Autoilun mukavuudesta voi siis nauttia ilman omistamiseen liittyviä velvollisuuksia.

Marraskuussa 2016 pääkaupunkiseudulla lanseerattu OP Kulku -palvelu oli ensiaskel OPn liikkumisen palveluissa. Nyt Kulku-palvelu tulee saataville myös muualle Suomeen. Ensimmäinen paikkakunta on Tampere. Muut uudet kaupungit varmistuvat myöhemmin.

- Kulku madaltaa kynnystä sähköautoilun aloittamiseen. Liikkumisen kenttä on valtavassa murroksessa ja asiakkaita kuuntelemalla voimme oppia heidän toiveistaan. OP Kulku vastaa liikkumisen kentällä tunnistettuihin trendeihin, kuten liikkumisen palveluistumiseen, palvelukanavien digitalisoitumiseen ja ekologisuuden korostumiseen, kiteyttää OPn liikkumisen palveluista vastaava hankejohtaja Sonja Heikkilä.

Torstaina 20.4. Tampereella aloittava OP Kulku tarjoaa kuluttajille ja yrityksille mahdollisuuden sähköautoiluun kuukausimaksulla ilman omistamiseen liittyvää huolta, tarvetta suuriin kertainvestointeihin tai arvailua auton arvon laskusta.

- Vaikka palvelu on ollut tähän saakka saatavilla vain pääkaupunkiseudulla, olemme saavuttaneet mukavasti osuutta sähköautojen kasvavassa markkinassa. Looginen ja meiltä paljon toivottu seuraava askel on palvelun tarjoaminen myös muualle Suomeen. Tämän lisäksi panostamme nyt voimakkaasti erityisesti yritysasiakkaiden palveluun, OP Kulusta vastaava hankejohtaja Timo Kemppainen kertoo.

Suomen laajin sähköautovalikoima

Asiakas voi valita Kulusta kaksi eri palvelutasoa. OP Kulku Premium -palvelu tarjoaa autoilun kokonaispalvelun, joka sisältää auton käytön lisäksi tarvittavat huollot ja korjaukset, kasko- ja liikennevakuutuksen, noutopalvelun huoltoon, renkaiden vaihdot ja säilytykset sekä rajoittamattoman määrän autopesuja. Peruspalvelu sisältää sähköauton käytön lisäksi huollot ja korjaukset. Asiakkaan puolesta huolehditaan huoltoihin kutsumisesta.

OP Kulku tarjoaa asiakkaidensa käyttöön sähköautoja ja ladattavia hybridejä Suomen laajimmasta valikoimasta: tarjolla on esimerkiksi Tesla, Toyota, Volkswagen, Nissan, Hyundai, Renault, Volvo, Mercedes-Benz ja BMW.

Edullisimmillaan Kulku-palvelusta saa käyttöönsä Nissan Leafin alle 400 eurolla kuukaudessa, ja esimerkiksi Teslan Model S OP Kulku Premium -palveluna maksaa lisävarusteista riippuen noin 1350 euroa kuukaudessa. Valittu auto, varustelutaso, sopimuksen kesto, palvelupaketti ja ajokilometrit vaikuttavat asiakkaan maksamaan kuukausihintaan. Sopimuksen voi tehdä kerralla 24-48 kuukaudeksi, ja asiakas sitoutuu palveluun vähintään kahdeksi vuodeksi. Tarvittaessa myös asiakkaan vanhan auton myynnissä autetaan.

Palvelu uudistaa samalla myös totuttuja auton hankintaan liittyviä käytäntöjä. Asiakas ei mene OP Kulku -palvelun luo, vaan kutsuu Kulun verkkosivujen kautta palvelumyyjän esittelemään sopivaa ajoneuvoa ja palvelua hänelle sopivaan paikkaan, esimerkiksi kotiin tai työpaikalle. Sopimus palvelun käyttöönotosta voidaan tehdä autoon tutustumisen yhteydessä. Valittu auto toimitetaan asiakkaan toivomaan paikkaan tai asiakas voi noutaa valitsemansa auton autoliikkeestä. Autojen toimitusajat vaihtelevat automalleittain.

OP Kulku -palveluun voi tutustua ja sen voi tilata osoitteessa www.op.fi/kulku sekä lisäksi Tampereen Supermessuilla 21-¬23.4. OP Kulun messuosastolla.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
OPn viestintä numerossa 050 523 9904 ja viestinta@op.fi arkisin klo 7-19.30.

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä, jonka perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle. OP Ryhmän muodostavat noin 180 osuuspankkia sekä ryhmän keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Ryhmässä työskentelee 12 000 työntekijää. Ryhmällä on noin 1,7 miljoonaa omistaja-asiakasta ja kaikkiaan 4,3 miljoonaa asiakasta. www.op.fi

OP Kulku -palvelun tarjoaa Pivo Wallet Oy, joka kuuluu OP Ryhmään.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön