Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Helsingin Seudun Osuuspankin jäsenille
 
 

Helsingin Seudun Osuuspankin jäsenille

Helsingin Seudun Osuuspankin jäsenille ilmoitetaan, että ylimääräinen edustajiston kokous pidetään 31.5.2017. Ylimääräisessä edustajiston kokouksessa käsitellään Helsingin Seudun Osuuspankin hallituksen ehdotusta sääntöihin sisältyvän vaalijärjestyksen muutoksiksi.

Hallituksen esittämän sääntöihin sisältyvän vaalijärjestyksen muutosten pääasiallinen sisältö:

  • päästäkseen ehdokkaaksi vaaleissa omistaja-asiakkaalla pitää olla vähintään kolmen (3) muun omistaja-asiakkaan kannatus. Omistaja-asiakas voi olla kannattajana enintään viidelle (5) ehdokkaalle.

  • ehdokaslista poistuu ja tilalle tulee ehdokasilmoitus

  • vaalilautakunnan on kehotettava ehdokkaita korjaamaan ehdokasilmoituksia, mikäli heidän kannattajansa ei ole osuuspankin omistaja-asiakas tai kannattaja on ehdottanut useampaa ehdokasta kuin vaalijärjestyksen mukaan on sallittua , ellei kannattajia muutoin ole riittävää määrää ehdokasilmoituksen hyväksymiseksi.

Kokousasiakirjat

Hallituksen ehdotus sääntöihin sisältyvän vaalijärjestyksen muutoksiksi on jäsenten nähtävänä 28.4.2017 alkaen pankin pääkonttorissa osoitteessa Mikonkatu 13, 00100 Helsinki. Lisäksi asiakirjat ovat jäsenten nähtävinä pankin verkkosivuilla www.op.fi/helsinki.

Helsingissä, 7 päivänä huhtikuuta 2017

Helsingin Seudun Osuuspankki

Hallitus

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön