Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Kesällä kerätään lomamuistoja lapsille
 
 

Kesällä kerätään lomamuistoja lapsille

5.6.2017

Jokaisella lapsella on oikeus lomaan ja lomamuistoihin. Näin lomakauden kynnyksellä haluamme kantaa kortemme kekoon keräämällä yhdessä euroja, jotta useampi lapsi pääsee lomalle muistoja keräämään.

Lahjoitamme kesäkuun alusta vuoden loppuun jokaisesta uudesta omistaja-asiakkaasta 10 euroa yhteiseen hyvään.

OP Kymenlaakson henkilökunta sai päättää kesäkuusta syyskuulle kertyvän hyväntekeväisyyspotin kohteesta. Sydäntämme lähellä ovat kymenlaaksolaiset lapset ja nuoret, joille haluamme tarjota lomamuistoja. Koska kesällä vasta kerätään rahaa, voisi toteutus olla esimerkiksi syyslomalla. Nyt etsimmekin kumppania toteuttamaan riemukkaita lomahetkiä niille lapsille ja nuorille, joilla ei ehkä muuten sellaista mahdollisuutta ole. Toimitko sinä yhdistyksessä tai yhteisössä, joka voisi toteuttaa syyslomaviikolla lapsille ja nuorille esimerkiksi lomapäivän kivassa kohteessa? Ota yhteyttä pankinjohtaja Minna Oksaseen 16.6.2017 mennessä ja kerro ideasi. Minnan tavoitat sähköpostitse osoitteesta minna.m.oksanen@op.fi.

Lokakuusta joulukuulle kertyvän hyväntekeväisyyspotin kohteen päättävät puolestaan omistaja-asiakkaamme, jotka tulemme kutsumaan mukaan uuteen omistaja-asiakayhteisöön ja päätöksentekoomme.

Joko sinä olet omistaja-asiakkaamme? Jos et vielä ole, kannattaa liittyä nyt. Omistaja-asiakkaana teet hyvää itsellesi sekä muille.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön