Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Sinun pankkisi - Asetu ehdokkaaksi edustajiston vaaleissa 2017
 
 

Sinun pankkisi - Asetu ehdokkaaksi edustajiston vaaleissa 2017

11.8.2017

Miten omistajan ääni saadaan kuuluviin, kun OP Keski-Suomella on yli 66 000 omistaja-asiakasta? Vastaus on: vaaleilla valittava edustajisto. Se on osuuspankin ylin päätöksentekoelin. Nyt etsimme tulevaisuuden tekijöitä mukaan vaikuttamaan!

Miksi kannattaa lähteä mukaan?

OP Keski-Suomen edustajistotyö tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan oman pankin kehittämiseen, OP Ryhmään ja vauhdilla uudistuvaan finanssimaailmaan. Edustajiston jäsenenä pääset myös luomaan uusia verkostoja ja seuraamaan talouselämän kehittymistä.


Etsimme tulevaisuuden tekijöitä. Tarvitsemme edustajistoon ihan tavallisia aktiivisia omistaja-asiakkaita, jotka tuovat mukanaan oman asiantuntemuksensa, ovat kiinnostuneita yhteisistä asioista ja haluavat oppia uutta. Toivomme ehdokkaiksi naisia, miehiä, nuoria, perheellisiä, senioreita, eri ammattiryhmien edustajia ja yrittäjiä.

Edustajistossa tarjoamme koulutusta ja kokemusta, josta on hyötyä muillakin elämänaloilla. Jos olet nuori opiskelun päättänyt, CV-merkintä edustajistosta on varmasti sinulle eduksi. Edustajisto voi toimia ponnahduslautana pankin ja koko OP Ryhmän muihin hallintoelimiin. Ryhmän jokaisella päätöksentekotasolla on omistaja-asiakkaiden edustajia.

Toivomme tuoretta ja ennakkoluulotonta näkökulmaa asioihin. Pankin hallinnossa voit vaikuttaa myös alueellisen elinkeinoelämän ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Miten pääset mukaan?
  • mene osoitteeseen www.op.fi/edustajistonvaalit ja tunnistaudu verkkopalvelutunnuksillasi

  • lue ehdokkaalle teksti ja ilmoittaudu ehdokkaaksi 14.8. - 8.9.

  • tarvitset kolme kannattajaa, jotka myös ovat OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaita. Löydät kannattajat varmaan perheesi, sukulaisten tai ystävien joukosta. Voit huhuilla kannattajia vaikkapa somen kautta.

Edustajiston vaalit järjestetään samaan aikaan yli 80 osuuspankissa eri puolilla Suomea, joten muista mainita, että olet pyrkimässä juuri meidän pankin, OP Keski-Suomen, edustajistoon.

Edustajiston vaalien aikataulu
  • Ehdokashankinta 14.8.-8.9.

  • Äänestys 6.-19.11.

  • Tulosten julkistaminen 4.12.

Tervetuloa mukaan kehittymään ja kehittämään tulevaisuuden finanssimaailmaa!

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön