Sisäänkirjautuminen

Henkilöasiakkaat  >  Pivo
 
 

Pivolla enemmän irti lompakosta

Pivo on älylompakko älypuhelimessasi. Se pitää tärkeät pankkitietosi, maksukorttisi sekä suosikkikauppojesi tiedot aina tallessa ja aina mukanasi. Tiedät koko ajan mihin sinulla on varaa ja arkesi pysyy helpommin hallussa.

Lataa maksuton Pivo puhelimeesi:

AppStore suGoogle suWindows 100

Pivo on saatavilla iPhone, Android ja Windows -puhelimiin. Pivo toimii Osuuspankin verkkopalvelutunnuksilla.

 

Tutustu pivolompakko.fi

Pivolla maksat kaverille helposti ja nopeasti

Ostitteko yhdessä kaverille syntymäpäivälahjan tai maksoitko koko porukan ravintolalaskun? Pivon maksuvaihtoehdot saavat odotetun lisäyksen, kun kaverille maksaminen onnistuu kätevästi nyt pelkän puhelinnumeron avulla. Ominaisuus on saatavilla kaikkien pankkien asiakkaille ja toimii kaikilla yleisimmillä älypuhelimilla (Android- ja Windows-puhelimet sekä iPhone). Pivon kautta tehdyt rahansiirrot ovat maksuttomia.

Hyödynnä edut

Pivossa mukanasi kulkevat kätevästi myös keskittämisedut. Voit seurata Pivon kautta saamiasi etuja, kuten rahanarvoisia OP-bonuksia sekä pankki- ja vakuutusalennuksia.

Löydät Pivosta lisäksi lähelläsi olevat kaupat ja palvelut sekä paljon erilaisia kauppiaiden tarjoamia etuja ja tarjouksia.

 

Pivo on nyt maailman kätevin maksuväline

Ostosten tekeminen käy nyt helposti puhelinta vilauttamalla. Pivolla voit maksaa kaikissa kaupoissa, joissa on lähimaksuja tukeva maksupääte.

Pivon maksuominaisuus on saatavilla Android-puhelimiin, joissa on NFC-tuki. Maksaminen Pivolla on mahdollista, kun asiakkaalla on Pivossa aktivoitu OP-Visa Debit Mobiili -kortti. Täysi-ikäinen voi tilata osuuspankin tarjoaman OP-Visa Debit Mobiili -kortin Pivosta OPn verkkopalvelutunnusten avulla, mikäli hänellä on jo käytössään jokin OPn debit-korteista (OP-Visa Yhdistelmä käy) tai OP-Visa Electron.

Pivolla maksaessa myös K-Plussa-pisteiden kerääminen onnistuu kätevästi. K-Plussa-kortti liitetään Pivon maksuun tarvittavaan OP-Visa Debit Mobiili -korttiin. K-Plussa-pisteet kertyvät Pivolla maksetuista ostoksista samalla tavalla kuin lähimaksukortilla: ensimmäinen täppäys lähimaksupäätteellä rekisteröi K-Plussa -kortin ja toinen täppäys suorittaa maksun.

 
 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön