Tabletti ja oikean käden sormet

OP tarjoaa maksuttoman säilytyksen Arvopaperikeskuksesta siirtyvälle asiakkaalle

Suomen Arvopaperikeskus Euroclear Finland Oy on päättänyt lopettaa Asiakastilipalvelujen tarjoamisen ja kaikkien Arvopaperikeskuksen asiakkaiden on siirrettävä arvo-osuustilinsä toiseen säilytysyhteisöön. OP tarjoaa kaikille Arvopaperikeskuksen asiakkaille maksuttoman arvo-osuustilin ja säilytyksen siirron osuuspankkiin sekä tarjoamme lisäksi maksuttoman arvopaperisäilytyksen 31.12.2019 asti. 

OP:n tarjoamat edut Arvopaperikeskuksesta siirtyville asiakkaille   

 • Maksuton Säästäjän palvelupaketti 31.12.2019 asti (etu 2,60 €/kk). Säästäjän palvelupaketti sisältää mm. arvopaperisäilytyksen, arvo-osuustilin.
 • Maksuton arvo-osuustilin ja säilytyksen siirto Osuuspankkiin (etu 30 euroa)
 • Edullinen kaupankäyntipalkkio op.fi-verkkopalvelussa ja mobiilissa 31.12.2019 asti: 0,10 % min. 5 € tai 8 € riippuen markkinapaikasta (normaalisti 0,20% min. 8 €)

Miksi siirtäisin arvo-osuustilin Osuuspankkiin?

OP tarjoaa kattavat ja helppokäyttöiset palvelut kaikille säästäjille ja sijoittajille edulliseen hintaan. Monipuolisten säilytyspalvelujemme avulla saat hyvän kokonaiskuvan sijoituksistasi ja niiden kehityksestä. Toimitamme sinulle myös vuosittaisen raportin sijoitusten tapahtumista sekä verottajalle toimitamme automaattisesti tiedot osakemyynneistä ja mahdollisista luovutusvoitoista- tai tappioista. 

Lisäksi käytössäsi on kattavan ja laadukkaan kotimaisen OP Osaketutkimuksen palvelut. Yhdeksän arvostettua ja palkittua asiantuntijaamme antavat sinulle osakesuosituksia ja tavoitehintoja noin 80 pörssiyhtiöstä op.fi-verkkopalvelussa, juuri silloin kun sinä tarvitset tukea sijoituspäätöksen tekemiseen.

Miten siirrän arvo-osuustilin Osuuspankkiin?

Mikäli sinulla on OP:n verkkopalvelutunnukset, voit tehdä siirtopyynnön op.fi-verkkopalvelussa. Mikäli sinulla ei vielä ole OP:n verkkopalvelutunnuksia, tai et halua asioida verkkopalvelun kautta, pyydämme olemaan yhteydessä lähimpään Osuuspankkiin tai OP:n puhelinpalveluun 0100 0500. Normaalisti säilytyksen siirto aiheuttaa 5 arkipäivän katkon kaupankäyntiin, mutta palvelussa saattaa esiintyä nyt ruuhkaa, joten kannattaa varautua pidempään katkoon.

    
  
  
  
  
                        Digi
KAMPANJA
Tutustu osakesijoittajan palveluihimme
Edukkaampaa ja älykkäämpää osakesijoittamista