mies ja kannettava tietokone

Osakekaupankäynnin uusi hinnasto 1.9.2019 alkaen

Kaupankäynti osakkeilla ja muilla pörssilistatuilla arvopapereilla säilyy kilpailukykyisenä kaikille asiakkaille, ja omistaja-asiakkaille tarjotaan edelleen erinomaisia etuja.

Yhden prosentin palkkiokaton etu jatkuu omistaja-asiakkaan kotimaisille (Helsinki ja Tukholma) ja ETF-toimeksiannoille 

Omistaja-asiakkaana kaupankäyntikulusi ovat edelleen enintään yhden prosentin (1%) kotimaisten (Helsinki ja Tukholma) ja ETF-toimeksiantojen osalta. Haluamme varmistaa, että pienelläkin euromäärällä sijoitat edullisesti ja hajautat salkun tehokkaasti.

Edulla haluamme:

• Kannustaa kotimaiseen sijoittamiseen ja säästämään säännöllisesti
• Pitää osakesäästämisen aloittamisen kynnyksen matalana
• Mahdollistaa tehokas hajautus myös pienillä euromäärillä

Etu tarjotaan kampanjana ja sitä sovelletaan oheisen 1.9.2019 voimaan tulevan osakekaupankäyntihinnaston kaikkiin omistaja-asiakkaan kotimaisten ja ETF-toimeksiantojen välityspalkkioihin. Etu on vuoden voimassa 1.9.2019 alkaen. Kampanjaedut päivitetään vuosi kerrallaan. 

Omistaja-asiakkaana sijoitat jatkossa entistä edullisemmin kotimaisiin osakkeisiin

Omistaja-asiakkaana sijoitat jatkossa entistä edullisemmin kotimaisiin (Helsinki ja Tukholma) osakkeisiin. Haluamme OP:lla tukea kotimaista sijoittamista ja edistää Suomen talouskasvua. Omistaja-asiakkaan kotimaisten osakkeiden välityspalkkio laskee 0,17 %:iin (0,18 %) ja minimivälityspalkkio 7 euroon (8e).  Lisäksi yhden prosentin (1 %) palkkiokaton etu jatkuu kotimaisille toimeksiannoille.

Myös ulkomaisten toimeksiantojen hinnoittelu säilyy kilpailukykyisenä. Alle 800 euron toimeksiantojen välityspalkkio on omistaja-asiakkaalle jatkossa 8 euroa, kun palkkiokatto näiden osalta poistuu. Yli 4 700 euron toimeksiantojen välityspalkkio laskee 0,17 %:iin (0,18 %). 

OP tarjoaa Suomen kattavimman ja riippumattoman osakeanalyysin

OP haluaa tarjota asiakkailleen Suomen parhaan ja kattavimman osakeanalyysin. Analyysi sisältyy jokaiseen sijoittajan palvelupakettiin kuten myös arvo-osuustili. Lisäksi palvelupakettiin on valittavissa mm. reaaliaikaiset kurssit. 

Säästäjän palvelupaketti maksaa 2,80 e/kk (2,60 e/kk), sijoittajan palvelupaketti 5,20 e/kk (5,00 e/kk) ja sijoitustutkimus verkossa 0,40 e/kk (0,20 e/kk). Omistaja-asiakas maksaa palvelun edelleen OP-bonuksilla, ja asiakkaalle, jonka osakevälityksen palkkiot ovat yli 500 euroa per edellinen kalenterineljännes, palvelu on maksuton. 

    
  
  
  
  
                        Digi
KAMPANJA
Tutustu osakesijoittajan palveluihimme
Edukkaampaa ja älykkäämpää osakesijoittamista
Sarastus
Kansainvälinen osakesijoittaminen
Laajenna sijoitusavaruuttasi. Tarjolla tuhansia osakkeita jopa 14 eri markkinapaikalta ympäri maailmaa.
Palvelun tarjoaa Osuuspankki.