mies ja kannettava tietokone

Osakekaupankäynnin uusi hinnasto 1.9.2019 alkaen

Kaupankäynti osakkeilla ja muilla pörssilistatuilla arvopapereilla säilyy kilpailukykyisenä kaikille asiakkaille, ja omistaja-asiakkaille tarjotaan edelleen erinomaisia etuja.

Yhden prosentin palkkiokaton etu jatkuu omistaja-asiakkaan kotimaisille toimeksiannoille 

Omistaja-asiakkaana kaupankäyntikulusi ovat edelleen enintään yhden prosentin (1%) kotimaisten (Helsinki ja Tukholma) toimeksiantojen osalta. Haluamme varmistaa, että pienelläkin euromäärällä sijoitat edullisesti ja hajautat salkun tehokkaasti.

Edulla haluamme:

• Kannustaa kotimaiseen sijoittamiseen ja säästämään säännöllisesti
• Pitää osakesäästämisen aloittamisen kynnyksen matalana
• Mahdollistaa tehokas hajautus myös pienillä euromäärillä

Etu tarjotaan kampanjana ja sitä sovelletaan oheisen 1.9.2019 voimaan tulevan osakekaupankäyntihinnaston kaikkiin omistaja-asiakkaan kotimaisten toimeksiantojen välityspalkkioihin. Etu on vuoden voimassa 1.9.2019 alkaen. Kampanjaedut päivitetään vuosi kerrallaan. 

Omistaja-asiakkaana sijoitat jatkossa entistä edullisemmin kotimaisiin osakkeisiin

Omistaja-asiakkaana sijoitat jatkossa entistä edullisemmin kotimaisiin (Helsinki ja Tukholma) osakkeisiin. Haluamme OP:lla tukea kotimaista sijoittamista ja edistää Suomen talouskasvua. Omistaja-asiakkaan kotimaisten osakkeiden välityspalkkio laskee 0,17 %:iin (0,18 %) ja minimivälityspalkkio 7 euroon (8e).  Lisäksi yhden prosentin (1 %) palkkiokaton etu jatkuu kotimaisille toimeksiannoille.

Myös ulkomaisten toimeksiantojen hinnoittelu säilyy kilpailukykyisenä. Alle 800 euron toimeksiantojen välityspalkkio on omistaja-asiakkaalle jatkossa 8 euroa, kun palkkiokatto näiden osalta poistuu. Yli 4 700 euron toimeksiantojen välityspalkkio laskee 0,17 %:iin (0,18 %). 

OP tarjoaa Suomen kattavimman ja riippumattoman osakeanalyysin

OP haluaa tarjota asiakkailleen Suomen parhaan ja kattavimman osakeanalyysin. Analyysi sisältyy jokaiseen sijoittajan palvelupakettiin kuten myös arvo-osuustili. Lisäksi palvelupakettiin on valittavissa mm. reaaliaikaiset kurssit. 

Säästäjän palvelupaketti maksaa 2,80 e/kk (2,60 e/kk), sijoittajan palvelupaketti 5,20 e/kk (5,00 e/kk) ja sijoitustutkimus verkossa 0,40 e/kk (0,20 e/kk). Omistaja-asiakas maksaa palvelun edelleen OP-bonuksilla, ja asiakkaalle, jonka osakevälityksen palkkiot ovat yli 500 euroa per edellinen kalenterineljännes, palvelu on maksuton. 

    
  
  
  
  
                        Digi
Arvo-osuustili ja osakesijoittajan palvelupaketti
Aloita osakesijoittaminen avaamalla arvo-osuustili ja osakesijoittajan palvelupaketti.
Sarastus
Kansainvälinen osakesijoittaminen
Laajenna sijoitusavaruuttasi. Tarjolla tuhansia osakkeita jopa 14 eri markkinapaikalta ympäri maailmaa.
Palvelun tarjoaa Osuuspankki.