Osakesäästäjät

Jäsenedut Suomen Osakesäästäjien jäsenille 2023

Tarjoamme laadukkaat osakesijoittamisen palvelut ja edulliset hinnat kaupankäyntiin kaikille osakesijoittajille. Osakesäästäjien jäsenenä saat merkittäviä etuja sijoittamiseen. 


Kauppaa käyt sujuvasti OP-mobiilissa ja op.fi-palvelussa, joista löydät myös kattavan markkinainformaation sekä osake- ja markkina-analyysin.  

Edulliset kaupankäyntipalkkiot arvo-osuustilillä

Saat osakesäästäjien jäsenenä edulliset kaupankäyntihinnat tehdessäsi kauppaa arvo-osuustilillä OP-mobiilissa tai op.fi-palvelussa:
 
  • Välityspalkkio on Suomessa ja Ruotsissa listatuille arvopapereille 0,15 %, minimissään 5 euroa per toteutunut toimeksianto.
  • Muilla markkinoilla 0,15 %, minimissään 8 euroa per toteutunut toimeksianto. 

Kuinka edut voimaan?

Saat edut voimaan lähettämällä Suomen Osakesäästäjien jäsennumerosi viestillä OP-mobiilissa, op.fi-palvelussa tai soittamalla asiakaspalveluun. Voit myös olla suoraan yhteydessä osuuspankkiisi.

Suomen Osakesäästäjien jäsennumeron ilmoittamisen jälkeen sinun ei tarvitse olla vuosittain yhteydessä meihin, kunhan olet maksanut Suomen Osakesäästäjien jäsenmaksun ennen tulevaa jäsenmaksun tarkistushetkeä. Vuosittaiset jäsenmaksut tarkistamme Suomen Osakesäästäjien kannasta ja tämä tehdään aina 15. maaliskuuta mennessä. Mikäli maksat vuosittaisen jäsenmaksun em. tarkistuksen jälkeen, tulee sinun ilmoittaa tästä OP-mobiilissa, op.fi-palvelussa, soittamalla asiakaspalveluun tai olemalla suoraan yhteydessä osuuspankkiisi.

Näin aloitat osakesijoittamisen
Aloita sijoittaminen nyt.
Arvo-osuustili
Avaa arvo-osuustili nyt ja aloita sijoittaminen.
Sijoittamisen hinnasto
Tutustu sijoittamisen hintoihin.
Osakesäästötili
Avaa osakesäästötili nyt ja aloita sijoittaminen.
Osakesijoittamisen palvelut tarjoaa osuuspankki. Muistathan, että sijoittamiseen liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo voi nousta ja laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman osittain tai kokonaan.