OPn tarjoamat jäsenedut Osakesäästäjien keskusliiton jäsenille

Uusia etuja Osakesäästäjille

Entistä edukkaampaa ja älykkäämpää osakekauppaa

OP tarjoaa monipuoliset ja kattavat osakesijoittajan palvelut kaikille säästäjille ja sijoittajille sekä aktiivisesti kauppaa käyville. OP käyttää toimeksiantojen välittämisessä edistyksellistä ja huippuälykästä Smart Order Routing (SOR) -teknologiaa. Automaattisesti toimiva SOR-palvelu tarjoaa sijoittajalle pääsyn myös vaihtoehtoisille markkinapaikoille ja todennäköisyys sille, että sijoittaja saa aina parhaan hinnan osakekaupalleen paranee merkittävästi.

 

OP tarjoaa seuraavia jäsenetuja Osakesäästäjien keskusliiton jäsenille vuonna 2020:

 

Kaupankäyntipalkkiot

OP tarjoaa kaikille Osakesäästäjien keskusliiton jäsenille edulliset kaupankäyntipalkkiot op.fi-verkkopalvelussa ja OP-mobiilissa. Välityspalkkio on Suomessa ja Ruotsissa listatuille arvopapereille 0,15 %, minimissään 5 euroa per toteutunut toimeksianto ja muilla markkinoilla 0,15 %, minimissään 8 euroa per toteutunut toimeksianto. 

Säilytyspalvelut ja raportointi

Nuoret Osakesäästäjien keskusliiton jäsenet (alle 30v.) saavat lisäksi maksutta käyttöönsä Säästäjän palvelupaketin (etu 2,80 e/kk). Säästäjän palvelupaketti sisältää mm. arvopaperisäilytyksen ja arvo-osuustilin sekä raportoinnin sijoitusten kehityksestä ja viranomaisraportoinnin sekä kattavan ja laadukkaan kotimaisen osaketutkimuksen palvelut.

Kuinka edut voimaan?

Saat edun voimaan ilmoittamalla Osakesäästäjien keskusliiton jäsennumerosi verkkoviestillä op.fi-verkkopalvelussa tai soittamalla OP 0100 0500 puhelinpalveluun (ma–pe klo 8–22, la 10–16). Voit myös olla suoraan yhteydessä lähimpään Osuuspankkiin.

Osakesijoittamisen palvelut tarjoaa Osuuspankki.