OP-Visa Platinum

OP-Visa Platinum

On aika nauttia. OP-Visa Platinum auttaa keskittymään olennaiseen. Säästä aikaa ja vaivaa. Matkusta ja maksa huoletta.

-

 • Maksuton pääsy lentokenttien VIP- loungetiloihin

  Priority Pass avaa sinulle ja yhdelle seuralaisellesi pääsyn ilman lisämaksuja satojen lentoasemien VIP- Lounge -tiloihin.

 • Matkan peruuntumisturva

  Jos OP-Visa Platinum -luottokortilla maksettu matkasi peruuntuu, saat 75 prosenttia matkan hinnasta takaisin.

 • Henkilökohtainen assistentti

  Maksuton Concierge-palvelu auttaa hoitamaan juoksevia asioita. Voit soittaa assistentille ja pyytää varaamaan hotellihuoneen, tilata kukkatoimituksen tai liput konserttiin.

 • Vältä kalliit autovuokraamoiden vakuutukset

  OP-Visa Platinum sisältää vuokra-auton omavastuun poiston ulkomaan matkoillasi    2 000 euroon asti, joten et tarvitse autovuokraamon lisävakuutuksia.

Hae korttia

Ainutlaatuisia etuja ja parhaita palveluja

 • Priority Pass avaa maksutta pääsyn satojen lentoasemien VIP-lounge -tiloihin sinulle ja yhdelle seuralaisellesi.
 • Concierge-palvelu hoitaa asiat puolestasi. Henkilökohtainen assistentti etsii ravintolan tai tilaa liput esimerkiksi teatteriin ohi jonojen.
 • Hole-in-One -vakuutuksella juhlit shampanjatarjoilun kera unelmalyöntiä muiden kanssapelaajien kanssa.
 • Kun maksat ulkomaanmatkasi ja siihen liittyvät palvelut OP-Visa Platinum -kortin credit-ominaisuudella, voit saada matkan peruuntuessa 75 prosentin korvauksen matkakuluista ja matkaan liittyvistä palveluista.

Kattava vakuutuspaketti

 • Vapaa-ajan matkasi on turvattu kattavalla Pohjola Vakuutuksen matkavakuutuksella.
 • Omistaja-asiakkaana saat kortilla maksaessasi 180 päivän Tuoteturvavakuutuksen ostoksillesi.
 • Vuokraa auto ulkomailla ilman vuokraamon kalliita lisävakuutuksia. Vuokra-autovakuutus poistaa ulkomaan matkoillasi vuokratun auton omavastuun 2 000 euroon asti.
 • ID-Turvasta saat asiantuntijoiden apua identiteettivarkauden ennaltaehkäisyyn, mahdollisen varkauden selvittämiseen sekä seurausten ja taloudellisten tappioiden rajoittamiseen.
 • Käytössäsi on myös palvelu, josta voit saada hätäkäteistä matkasi turvaamiseksi, mikäli OP-Visa Platinum -korttisi vahingoittuu tai katoaa.

Maksaminen

 • Joustoa elämään. Luottoa 2 000 eurosta alkaen jopa 20 000 euroon saakka, limiitti oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan. Maksa pankki- tai luotto-ominaisuudella.
 • Omistaja-asiakkaana saat bonusta credit-ominaisuudella maksamistasi ostoksista ja käytössä olevasta korttiluotosta.
 • Sisältää credit- ja debit-ominaisuudet.
 • Voit maksaa ostoksesi lähimaksulla 50 euroon asti.

Hinta

OP-Visa Platinum-kortin hinta on 50,00 euroa kuukaudessa. Se sisältää kortin kuukausimaksun 2,95 euroa ja korttiin liitetyt lisäpalvelut.

Hallitse korttisi ominaisuuksia OP-mobiilissa

Säädä korttisi turvarajoja, luoton lyhennyserää ja korota luottorajaa kätevästi OP-mobiilissa.

Hae korttia

OP-Visa Platinum kortin ominaisuudet

 • OP-Visa Platinum sisältää credit- ja debit-maksuvaihtoehdot.
 • Luottoa 2 000 eurosta alkaen jopa 20 000 euroon saakka, limiitti oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan.
 • Kortin lyhennystapa: tasaeräiset, asiakkaan valitsemat kuukausilyhennykset. Minimilyhennys on 2 % luottorajasta.
 • Eräpäivävaihtoehdot ovat: kuukauden 7., 15., 23. tai kuukauden viimeinen päivä.
   

OP-Visa Platinum -kortin käyttö

 • OP-Visa Platinum -kortti käy maksuvälineenä yli 29 miljoonassa myynti- ja palvelupisteessä ympäri maailman.
 • Voit nostaa käteistä ja maksaa laskuja sekä pankkitililtäsi (Visa Debit) että Visa-tililtäsi (Visa Credit).
 • Debit-ostokset veloitetaan tililtäsi muutaman päivän kuluessa, credit-ostoksille saat keskimäärin 35 päivää korotonta maksuaikaa, jonka jälkeen voit hyödyntää kortin luottoa.
 • OP-Visa Platinum -kortilla on turvallista maksaa internet- ja muita etäostoksia. Korttiin on liitetty automaattisesti Visa Secure (aiemmin Verified by Visa)  -verkkomaksamispalvelu.
 • Korttisi voi liittää myös Pivo-mobiililompakkoon, jolloin mm. korttitapahtumien seuraaminen on helpompaa ja maksuja muille käyttäjille on mahdollista tehdä ja vastaanottaa pelkän puhelinnumeron perusteella.
 • OP-Visa Platinum-kortti 50,00 euroa kuukaudessa sisältäen kortin kuukausimaksun 2,95 euroa ja korttiin liitetyt lisäpalvelut.
 • Korko 3 kuukauden euribor + 7,95 %, kun luotolla on korollista velkaa.
 • Tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, kun luotolla on korollista velkaa.

Todellinen vuosikorko laskettuna 2 000 euron käytössä olevalle luotolle on 14,15 % (1/20). Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 2,95 euroa, tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 146,75 euroa.

Voit hakea OP-Visaa, kun
 
 • olet vähintään 18-vuotias
 • olet OP:n pääasiallinen asiakas
 • sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • sinulla on riittävä maksukyky ja raha-asiat moitteettomasti hoidettuna
 • asut pysyvästi Suomessa.

OP-Visa Platinum puhelinpalvelusta 0100 0510 saat apua korttiisi liittyvissä kysymyksissä.

OP-Visa Platinum -kortin oma puhelinpalvelu 0100 0510 palvelee 24/7

Valikossa on 5 vaihtoehtoa:

Valinta 1: Korttiasiakaspalvelu 24/7

Valinta 2: Korttien sulkupalvelu 24/7

Valinta 3: Vakuutuspalvelut

1. Matkavakuutus, Matkan peruuntumisturva ja Tuoteturva (Pohjola Vakuutus)

2. Vuokra-autovakuutus (AXA)

Valinta 4: ID-turva

Valinta 5: Platinum lisäpalvelut (Priority Pass, concierge-palvelu, avainpalvelu) 

 

Sähköpostitse palvelemme seuraavissa osoitteissa:

ID-Turva

opvisaplatinum@idturva.fi

PriorityPass ja Concierge-palvelu

opvisaplatinum@lisaetu.fi

Pohjola Matkavakuutus kattaa sekä henkilö- että matkatavaravakuutuksen. Matkavakuutus (ehdoissa Yrityksen matkaturva) on voimassa 86-ikävuoteen asti kaikilla OP-Visa Platinum -asiakkailla. Vakuutettuna ovat sinun lisäksesi mukana matkustavat alle 18-vuotiaat perheenjäsenet. Vakuutuksen voimassaolo ei edellytä matkan maksamista kortilla, mutta kortin on oltava voimassa matkan aikana.

Matkavakuutus on voimassa enintään 45 vuorokauden pituisilla vapaa-ajan matkoilla kaikkialla maailmassa. Suomessa matkavakuutus on voimassa matkoilla, jotka tehdään linnuntietä mitattuna vähintään 50 kilometrin etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työpaikasta, opiskelupaikasta ja vapaa-ajan asunnosta. Vakuutus ei ole kuitenkaan voimassa edellä mainituissa paikoissa tai matkoilla tässä mainittujen paikkojen välillä.

Käytettävissäsi on Pohjola Vakuutuksen ainutlaatuinen ulkomaanpalveluverkosto, jonka toimistot maksavat suoraan korvauksia jo paikan päällä, auttavat lääkärien ja sairaaloiden valinnassa sekä rikos- ja tutkintapöytäkirjojen hankinnassa. Pohjola Vakuutuksen 24 h -matkahätäpalvelusta saat ulkomaanmatkalla ollessasi Pohjola Vakuutuksen omilta korvausasiantuntijoilta apua luotettavan lääkärin tai sairaalan valintaan, henkilökohtaista tukea sairaus- tai loukkaantumistilanteessa sekä maksusitoumuksen sairaalahoitoon, leikkaukseen tai muuhun toimenpiteeseen tai yhteyden lääkäriin, jonka kanssa voit keskustella esimerkiksi sinulle ehdotetusta hoidosta. Matkahätäpalvelusta saat apua suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Voit tarvittaessa pyytää myös lääkäriäsi ulkomailla soittamaan hätäpalveluun.

Pohjola Vakuutuksen 24 h -matkahätäpalvelu +358 10 253 0011. Hakiessasi korvauksia ilmoita vakuutusyhtiölle matkavakuutuksen numero 16-634-291-2. Pidä myös henkilöllisyystodistus mukanasi. Erillistä matkavakuutuskorttia ei vaadita.

Kun maksat ulkomaanmatkasi ja siihen liittyvät palvelut OP-Visa Platinum -kortin credit-ominaisuudella, voit saada matkan peruuntuessa 75 prosentin korvauksen matkakuluista ja matkaan liittyvistä palveluista, kuten matkalipuista ja majoituksesta. Voit perua matkan ilman erityistä syytä.

Saat lisätietoja vakuutuksesta ja apua OP-Visa Platinum asiakaspalvelusta 0100 0510 (valintanumero 3: Vakuutuspalvelut > valintanumero 1: Matkavakuutus, matkan peruuntumisturva ja tuoteturva). 

Tutustu sekä matkavakuutuksen että peruuntumisturvan turvaselvitykseen ja vakuutusehtoihin:

Voit unohtaa täpötäydet lähtöaulat — VIP-loungessa saat rauhaa ja yksityisyyttä. OP-Visa Platinum -kortin mukana saat Priority Pass -kortin, joka oikeuttaa sinut ja yhden seuralaisesi käyttämään VIP-loungea sadoilla lentokentillä. VIP-loungesta löydät kaiken tarvitsemasi ja voit rentoutua. Myös lennon aikataulutiedot näet loungen infomonitoreista.

Voit nauttia Priority Passin tuomasta yksityisyydestä yli 1000 VIP-loungessa yli 130 maassa ja 500 kaupungissa ympäri maailman. Vieraillessasi VIP-loungessa sinun tulee näyttää Priority Pass -korttisi.

Priority Pass -asioissa sinua palvelee OP-Visa Platinum -palvelu 0100 0510 (valintanumero 5: Platinum-lisäpalvelut). Lounget löydät osoitteesta www.prioritypass.com.

 

Vuokra-autovakuutus poistaa vuokra-auton vakuutuksen omavastuun 2 000 euroon asti ulkomaan matkoillasi. Vakuutus on voimassa automaattisesti ulkomailla, kun sinulla on voimassa oleva OP-Visa Platinum-kortti.

Näin pystyt esimerkiksi välttämään autovuokraamoiden kalliit omavastuiden pienennysmaksut. Vakuutuksen voimassaolo ei vaadi autovuokrauksen tai matkan maksamista OP-Visa Platinum -kortilla.

Saat lisätietoja vuokra-autovakuutuksesta ja apua vahingon sattuessa OP-Visa Platinum -palvelusta 0100 0510 (valintanumero 3: Vakuutuspalvelut > valintanumero 2: Vuokra-autovakuutus)

Tuoteturvavakuutus sisältyy osuuspankin omistaja-asiakkaan OP-Visa Platinum -korttiin automaattisesti. Tuoteturva on omistaja-asiakkaan entistä kattavampi maksuton vakuutus. Kortilla maksaessasi saat 180 päivän turvan ostoksillesi. Tuoteturva korvaa esimerkiksi rikkoutuneen laitteen korjauskulut tai uuden laitteen hankinnan.

Korvattavan esineen tulee olla uusi ja yksityiseen käyttöön hankittu. Omavastuu on 75 euroa.

Tuoteturvan myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Saat lisätietoja vakuutuksesta ja apua vahingon sattuessa OP-Visa Platinum asiakaspalvelusta 0100 0510 (valintanumero 3: Vakuutuspalvelut > valintanumero 1: Matkavakuutus, matkan peruuntumisturva ja tuoteturva)

Lue lisää Tuoteturvasta

Concierge-palvelusta voit pyytää apua esimerkiksi matkan suunnittelussa, hotellihuoneen varaamisessa, kukkatoimitusten järjestämisessä tai erilaisten lippujen tilaamisessa. Saat apua myös pöytävarausten tekemiseen. Concierge-palvelu etsii sinulle vaikkapa lähimmän golf-kentän missä päin maailmaa sitten oletkin. Näin voit nauttia matkastasi täysipainoisesti rutiiniluonteisten asioiden häiritsemättä.

Concierge-palvelusta ei peritä maksua, mutta liput, kukat, opastukset ja muut tilaamasi palvelut laskutetaan OP-Visa Platinum -kortiltasi.

Lisätietoja OP-Visa Platinum -palvelusta 0100 0510 (valintanumero 5: Platinum-lisäpalvelut).

Onnistuitko lyömään Hole-in-onen? Hole-in-one -vakuutus korvaa samppanjatarjoilun samaan aikaan samalla kentällä olleille pelaajille.

Lisätietoja OP-Visa Platinum -palvelusta 0100 0510 (valintanumero 3: Vakuutuspalvelut > valintanumero 1: Matkavakuutus, matkan peruuntumisturva ja tuoteturva).

OP-Visa Platinum -kortin mukana sinulle toimitetaan kaksi henkilökohtaisella numerolla varustettua avaimenperää. Mikäli avaimenperiin kiinnitetyt avaimesi katoavat, avaimet löytänyttä henkilöä pyydetään viemään avaimet lähimpään postilaatikkoon. Posti toimittaa kadonneet avaimesi avaimenperän tietojen avulla takaisin sinulle kirjattuna kirjeenä.

Jos avaimenperä on vahingoittunut, voit saada maksutta kerran vuodessa uuden soittamalla OP-Visa Platinum -palveluun puhelin 0100 0510 (valintanumero 5: Platinum-lisäpalvelut).

Mikäli OP-Visa Platinum -korttisi vahingoittuu tai katoaa, sinulla on mahdollisuus saada hätäkäteistä matkasi turvaamiseksi. Visa Global Customer Assistance -palvelusta esimerkiksi hätätilanteessa rahan toimitus majoituksen lähelle pankkiin tai valuutanvaihtopisteeseen käyttövaran puitteissa.

Soita tällaisessa tilanteessa OP-Visa Platinum -asiakaspalveluun 0100 0510. Palvelu on auki ympäri vuorokauden jokaisena viikonpäivänä.

International SOS Assistance -palvelut 24 h (puh +44 208 762 8146) tarjoavat lääkäri- ja sairaanhoitopalvelua, lainopillista ja tulkkiapua.

 

Identiteettivarkauden uhriksi joutuminen on epämiellyttävää, aikaa vievää ja voi johtaa taloudellisiin menetyksiin. OP-Visa Platinum tarjoaa sinulle nyt ID-turva palvelun. Saat henkilökohtaista palvelua 24 tuntia vuorokaudessa vuoden ympäri. Kokeneet asianhoitajat ovat sinua varten, kun tarvitset apua. Saat ohjeita siihen, kuinka voit pienentää petoksen uhriksi tulemisen riskiä ja saat apua asian selvittämiseen, sekä seurausten rajoittamiseen, mikäli olet joutunut uhriksi.

Identiteettipetos tarkoittaa sitä, että asiaton henkilö, ilman sinun lupaasi, käyttää henkilötietojasi petosten tekemiseen tai muihin rikollisiin tekoihin. Tämä voi tapahtua kenelle tahansa ja milloin tahansa. On aivan tavallista, että petoksen tekijä ottaa luottoja, matkapuhelinliittymiä, tilaa tavaroita, tai ottaa lainhuudatuksen kiinteistöösi. Petoksen tekijä pitää kaiken arvokkaan ja sinä jäät yksin velvollisuuksien ja maksuvaatimusten kanssa.

ID-turva auttaa sinua tekemään ennalta ehkäiseviä toimenpiteitä, sekä selvittämään tilanteen, mikäli petos on tapahtunut ja rajoittamaan seurauksia, jos olet joutunut uhriksi esimerkiksi:

 • Hylkää perusteettomat maksuvaatimukset
 • Peruuttaa tilatut liittymät
 • Poistaa maksuhuomautukset

Saat lisätietoja ID-turvasta OP-Visa Platinum asiakaspalvelusta 0100 0510 (valintanumero 4: ID-turva).

 

 • Kortin katoamisen tai väärinkäytöksen varalta OP-Visa Platinum -kortille on hyvä asettaa turvarajat.
 • Vuorokausikohtaiset turvarajat voit asettaa käteisnostoille, varmennettaville korttiostoille ja verkkomaksamiselle sekä muille etäostoille. Rajat asetetaan erikseen kortin credit- ja debit-puolille.
 • Suosittelemme sinua muuttamaan turvarajoja aina tarpeesi mukaan.
 • Huomaathan, että kortin turvarajan lisäksi myös tilillä voi olla käyttöraja, joka rajoittaa korttimaksuja.
 • Turvarajat voi asettaa ja muuttaa helposti op.fi:ssä ja OP-mobiilissa. Voit myös soittaa OP-Visa Platinum -asiakaspalveluun 0100 0510. Turvarajat voidaan muuttaa myös OP:n konttorissa.
Maksa turvallisesti verkossa Visa Secure (aiemmin Verified by Visa)

Visa Secure (aiemmin Verified by Visa) on palvelu, joka lisää verkossa maksamisen turvallisuutta. Palvelussa sekä kauppias että ostaja tunnistetaan luotettavasti. Palveluita käyttävät verkkokaupat tunnistat Visa Secure -logosta.

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy OP-bonuksia esimerkiksi:

 • lainoista
 • säästöistä ja sijoituksista
 • OP-Visa Platinumin credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista, käytössä olevasta korttiluotosta ja
 • kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuista.

OP-bonuksia voit käyttää pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Tule omistaja-asiakkaaksi

Kortin myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj.