Välbekanta tjänster från Pohjola Försäkring

Vi har nu ett nytt namn, men alla våra bekanta tjänster är oförändrade. Du kan sköta dina försäkringsärenden på vanligt sätt i tjänsten op.fi och OP-mobilen eller genom att kontakta kundtjänsten.

Ge dig ut i dansens virvlar

Också den här hösten tar stjärnparen i programmet Tanssii Tähtien Kanssa ett kliv ut ur sin bekvämlighetszon och förverkligar sina drömmar. Pohjola Försäkring deltar som huvudsamarbetspartner.

Markku och Johannes

Vännerna Markku och Johannes vaknar upp till en situation där de föds på nytt och på nytt som olika djur. Nu har de tid att tänka igenom det liv som de levt och alla upplevelser som de gick miste om i livet.

 

Vad drömmer vi finländare om?

Många av oss har flera planer och drömmar som vi inte ännu har förverkligat. Vi tog reda på finländarnas vanor, drömmar och förhoppningar för livet. Källa: Kantar TNS Oy, undersökningen Mind kuluttajat 2018.

Att inte leva är livets största misstag

Försäkringsbolaget tar dig naturligtvis inte på bergsbestigning eller ens på Pilates. Men det ger dig kännedom och vetskap om en ekonomisk trygghet för alla eventualiteters skull. Och DET är försäkringsbolagets uppgift. Att göra det möjligt för dig att leva. Allt annat kan ersättas, men inte livet.