Pohjola Sairaala

Pohjola Sjukhus

Pohjola Sjukhus är ett ortopediskt sjukhus som erbjuder vård och rehabilitering av stöd- och rörelseorgan vid olycksfall och sjukdomar. Vi får dig i skick om du skadas vid olycksfall på arbetet, hemma, på fritiden eller en resa eller då du sportar, eller om du lider av en sjukdom i stöd- och rörelseorganen. I våra tjänster ingår alla specialområden som stöder ortopedi och handkirurgi, såsom exempelvis fysiatri, neurokirurgi och neurologi. Våra kunder får också hjälp med rehabilitering och smärtlindring.

För att återgången till vardagen ska vara så snabb som möjligt

Ett olycksfall eller en sjukdom är alltid ett hårt slag. Vår främsta målsättning är att du snabbt och tryggt kan återgå till vardagen – därför är vår vårdkedja så smidig som möjligt. Hos oss kommer du vid behov direkt från specialistläkarens mottagning exempelvis till röntgen eller magnetkameraundersökning och från undersökningen till behandling utan att behöva vänta i onödan.

Våra experter har specialiserat sig på vård av just den kroppsdel som vållar dig bekymmer, så du har tillgång till den bästa kunskapen och erfarenheten. Våra specialistläkare, experter på avbildning, gipsare, fysioterapeuter och den övriga vårdpersonalen samarbetar intensivt för att du alltid ska få så god och till dina behov anpassad vård som möjligt.

Specialisering borgar för högklassig vård

Man blir bäst på det man gör genom att göra det om och om igen – otaliga gånger. Vi på Pohjola Sjukhus har specialiserat oss på alla de kroppsdelar som håller människan i rörelse. Vi sysslar med vård och behandling av olycksfall, skador och men – från benbyggnad till muskler, från korrigering till rehabilitering. Man blir nämligen bäst på det man gör endast genom att göra det om och om igen – otaliga gånger.

Vi välkomnar alla kunder – idrottare och soffliggare, vuxna och barn.

Vi har verksamhet på fem orter

Vi inledde vår verksamhet år 2013 som ett ortopediskt privatsjukhus i Helsingfors. Sedermera har vi öppnat sjukhus på ytterligare fyra orter: Tammerfors, Uleåborg, Kuopio och Åbo.

Se mer detaljerade uppgifter om Pohjola Sjukhus och boka tid via nätet:

Smidig ersättningstjänst i samband med läkarbesök

Som försäkringskund hos Pohjola Försäkring Ab kan du smidigt sköta ersättningsansökan via ersättningstjänsten på Pohjola Sjukhus. Då behöver du inte söka ersättning i efterskott. Se i Pohjola Skadehjälpen närmare anvisningar för olika sjukdoms- och olycksfallssituationer samt information om vad försäkringen ersätter.

Hälsotjänsterna produceras av Pohjola Sjukhus Ab. Pohjola Sjukhus ägs av Pohjola Försäkring Ab.

Hälsoförsäkring för vuxen