Pohjola Sairaala

Pohjola Sairaala

Pohjola Sairaala on ortopedinen sairaala, joka palvelee tuki- ja liikuntaelinten hoitoa ja kuntoutusta vaativissa tapaturmissa ja sairauksissa. Hoidamme sinut kuntoon, kun loukkaannut tapaturmaisesti töissä, kotona, vapaa-ajalla, matkalla tai urheiluharrastuksissa, tai vaivasi liittyy tuki- ja liikuntaelinsairauksiin. Palveluistamme löytyvät kaikki ortopediaa, käsikirurgiaa tukevat erikoisalat, kuten fysiatria, neurokirurgia ja neurologia. Meiltä asiakkaamme saavat avun myös kuntoutukseen sekä kivun hoitoon.

Jotta paluu arkeen olisi mahdollisimman nopea

Tapaturma tai sairaus on aina kova paikka. Meidän ykköstavoitteemme on saada sinut takaisin arkesi pariin nopeasti ja turvallisesti — siksi hoitopolkumme on hiottu mahdollisimman sujuvaksi. Meillä pääset erikoislääkärin vastaanotolta tarvittaessa suoraan esimerkiksi röntgeniin tai magneettikuvaan, ja tutkimuksesta toimenpiteeseen, ilman turhaa odottelua.

Asiantuntijamme ovat erikoistuneet juuri sinua vaivaavan kehonosan hoitoon, mikä takaa sinulle parhaimman mahdollisen tiedon ja kokemuksen. Erikoislääkärimme, kuvantamisen asiantuntijamme, kipsarimme, fysioterapeuttimme ja muu hoitohenkilöstömme tekevät tiiviisti yhteistyötä, joten saat aina parasta ja juuri sinulle räätälöityä hoitoa.

Erikoistuminen takaa laadukkaan hoidon

Lajinsa huipulle pääsee vain tekemällä sitä, mitä parhaiten osaa — lukemattomia kertoja uudelleen. Me Pohjola Sairaalassa olemme keskittyneet kaikkiin niihin kehon osiin, jotka pitävät ihmisen liikkeessä. Työtämme on tapaturmien, vammojen ja vaivojen hoito — luista lihaksiin, korjauksesta kuntoutukseen. Lajinsa huipulle kun pääsee vain tekemällä sitä, mitä parhaiten osaa — lukemattomia kertoja uudelleen.

Meille ovat tervetulleita asiakkaaksi kaikki urheilijoista arkiliikkujiin ja työikäisistä lapsiin.

Toimimme viidellä paikkakunnalla

Aloitimme toimintamme ortopediaan keskittyneenä yksityissairaalana Helsingissä vuonna 2013. Tämän jälkeen olemme avanneet sairaalan neljälle muulle paikkakunnalle: Tampereelle, Ouluun, Kuopioon sekä Turkuun.

Katso Pohjola Sairaalan tarkemmat tiedot ja varaa aika verkossa:

Vaivaton korvauspalvelu lääkärikäynnin yhteydessä

Pohjola Vakuutus Oy:n vakuutusasiakkaana korvauspalvelu sujuu vaivattomasti korvauspalvelupisteessä Pohjola Sairaalassa paikan päällä. Näin sinun ei tarvitse huolehtia korvausten hakemisesta jälkikäteen. Katso Pohjola Vahinkoavusta tarkemmat ohjeet erilaisiin sairaus- ja tapaturmatilanteisiin ja tietoa siitä mitä vakuutus korvaa.

 

Terveyspalvelut tuottaa Pohjola Sairaala Oy. Pohjola Sairaalan omistaa Pohjola Vakuutus Oy.

Aikuisen terveysvakuutus