Pohjola Sairaala

Pohjola Sairaala

Pohjola Sairaala on terveyden ja hyvinvoinnin toimija, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. Pohjola Sairaalan huippuammattilaiset auttavat niin tapaturmiin kuin sairauksiinkin liittyen koko sydämellä.

Terveytesi on Pohjola Sairaalalle sydämen asia

Pohjola Sairaalassa asiakkaista huolehditaan kokonaisvaltaisesti ja koko sydämellä, vauvasta vaariin. Tehokkaan hoitoketjun ansiosta pääset nopeasti kiinni tavalliseen arkeen. Vähintään yhtä tärkeää on, että olet itse tyytyväinen hoitoosi. Siksi Pohjola Sairaala kysyy kaikilta asiakkailta, suosittelisivatko he sairaalaa ystävilleen. Koko sairaalan olemassaoloaikana keskimäärin yli 90 prosenttia asiakkaista on halunnut suositella palvelua muillekin.

Pohjola Sairaalan palvelut

Saat meiltä saman katon alta yleis- ja erikoislääkäripalvelut, kuvantamisen ja kuntoutuksen. Leikkaustoiminta on keskitetty Helsinkiin, Kuopioon, Ouluun, Tampereelle ja Turkuun. Hoidamme sinut kuntoon maan parhaiden asiantuntijoiden – huippulääkäreiden ja sairaanhoitajien – voimin. Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme varmistavat, että tervehtymisesi edistyy vauhdilla sairaalasta pääsyn jälkeenkin. Hoivamestarit ovat tukenasi hoitopolkusi varrella ja he vastaavat kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi Pohjola Sairaalassa.

Tapaturmapäivystys on avoinna joka päivä, ja arkisin toimii usean alan erikoislääkäreitä.

Katso Pohjola Sairaalan tarkemmat tiedot ja varaa aika verkossa:

Vaivaton korvauspalvelu lääkärikäynnin yhteydessä

Pohjola Vakuutus Oy:n vakuutusasiakkaana korvauspalvelu sujuu vaivattomasti korvauspalvelupisteessä paikan päällä. Näin sinun ei tarvitse huolehtia korvausten hakemisesta jälkikäteen.

Katso Pohjola Vahinkoavusta tarkemmat ohjeet erilaisiin sairaus- ja tapaturmatilanteisiin ja tietoa siitä mitä vakuutus korvaa.

Terveyspalvelut tuottaa Pohjola Sairaala Oy. Pohjola Sairaalan omistaa Pohjola Vakuutus Oy.

Nainen nauraa terveysvakuutuksen turvin
SINULLE
Aikuisen terveysvakuutus