Nainen selaa padia sohvalla

C More-erbjudande för ägarkunder: 4 veckor avgiftsfritt!

Som andelsbankens ägarkund får du C More-streamingtjänsten avgiftsfritt i fyra (4) veckor. Efter den avgiftsfria perioden fortsätter abonnemanget till ett 30 procent lägre månadspris i högst 12 månader. Efter den avgiftsfria perioden är C Mores månadspris för ägarkunder 9,05 euro/mån (norm. 12,95 euro/mån). Abonnemanget kan när som helst avbokas på nätet. Kampanjkoden för ägarkunder är endast avsedd för nya C More-kunder, den kan inte utnyttjas av en nuvarande eller återvändande kund.

Se alla C Mores serier och filmer via C Mores streamingtjänst

Med ett abonnemang ser du alla C Mores originalserier, samt inhemska och internationella favoriter och filmer. Alla barnprogram är alltid dubbade eller textade till finska. Du kan se favoritprogram på MTV3, Sub och AVA utan reklamavbrott. Dessutom förhandsvisas episoder från flera serier en vecka före tv-sändning.

Se C Mores filmer 
Se C Mores serier
Se C Mores tv-program 
Se C Mores barnprogram 
Se C Mores kommande program 

Du kan titta på C Mores serier och filmer var och när som helst, så mycket du vill, på följande sätt:

Smart TV (Samsung, Android TV, LG)
Datorer (Windows, Mac)
Smarttelefoner (iOS, Android)
Pekplattor (iOS, Android)
Chromecast (Projicera i tv:n)
Airplay (Projicera i tv:n)
Apple TV (4:e generationen)

Du kan behändigt ta del av C More-erbjudandet med OP-mobilen

Förmånerna från våra samarbetspartner bär du enkelt med dig i fickan och du kan ta del av dem i OP-mobilen.

1. Om du inte ännu har OP-mobilen, ladda ner den i appbutiken. Ta i bruk appen med OP:s nättjänstkoder.

2. Välj nere i OP-mobilen Annat, Ägarkund och därefter Våra partners förmåner.

3. I avsnittet Förmåner ser du koden som du kan använda för att ta del av förmånen på C Mores sida.

 

 

Ta del av erbjudandet så får du C More avgiftsfritt i 4 veckor

Alla andelsbankens ägarkunder som använder OP-mobilen har rätt till C More-streamingtjänstens sommarerbjudande. Efter den avgiftsfria perioden fortsätter abonnemanget till ett 30 procent lägre månadspris i högst 12 månader. Efter den avgiftsfria perioden är C Mores månadspris för ägarkunder 9,05 euro/mån. Den avgiftsfria perioden kan lösas in endast en gång. Streamingtjänsterbjudandet gäller inte C More Total+-produkten. OP Gruppen ansvarar inte för eventuella prisändringar i samarbetspartnerns produkter.

Ta del av erbjudandet

Erbjudandet kan utnyttjas av andelsbankens ägarkund som har OP:s nättjänstkoder och som använder OP-mobilen. Om du är en ägarkund men inte har OP:s nättjänstkoder, ska du kontakta din andelsbank.OP Gruppen förbehåller sig rätten att göra ändringar i förmånens och/eller kampanjens innehåll, pris och giltighetstid.

Bli ägarkund i andelsbanken

Du kan bli ägarkund i andelsbanken genom att betala en medlemsinsats som i de flesta banker är 100 euro. Inga andra anslutningsavgifter tillkommer. Om du någon gång beslutar dig för att avstå från ditt ägarkundskap, får du tillbaka medlemsinsatsen.

 

Erbjudandet kan utnyttjas av andelsbankens ägarkund som har OP:s nättjänstkoder och som använder OP-mobilen. Om du är en ägarkund men inte har OP:s nättjänstkoder, ska du kontakta din andelsbank.

OP Gruppen förbehåller sig rätten att göra ändringar i förmånens och/eller kampanjens innehåll, pris och giltighetstid.

Ta del av erbjudandet

Du kan ta del av erbjudandet på C More-tjänsten med koden från OP-mobilen. Du kommer enkelt till C More-tjänsten via OP-mobilen.

1. Om du inte ännu har OP-mobilen, ladda först ner den i din telefon i iOS- eller Android-appbutiken. Ta i bruk OP-mobilen eller logga in i appen med nättjänstkoderna.

2. I OP-mobilen välj Annat, Ägarkund och därefter Våra partners förmåner. I avsnittet Förmåner i OP-mobilen ser du koden som du kan använda.

Mer information 

 

 

Kampanjkoden för ägarkunder är endast avsedd för nya C More-kunder, den kan inte utnyttjas av en nuvarande eller återvändande kund.

Erbjudandet gäller endast C Mores streamingtjänst (cmore.fi) och den kan inte tillämpas på C More-paket som har köpts via operatörer.