Försäkringsräknaren

Vill du se vilka försäkringar vi rekommenderar för dig och din familj? Är du intresserad av att jämföra försäkringar och att räkna ut priset på försäkringen innan du fattar ett beslut? Med nätbutikens försäkringsräknare kan du enkelt och snabbt jämföra priser på försäkringar. Välj önskad försäkringsräknare, mata in de skydd du vill ha och försäkringsräknaren räknar ut priset för den försäkring som du valt. Att jämföra försäkringar och att räkna ut priser med försäkringsräknaren förpliktar dig inte att teckna försäkringar och de uppgifter som du matat in sparas inte. Eftersom våra försäkringsräknare fungerar på nätet, kan du enkelt samtidigt teckna försäkringar.

 

Vår nya bil- och motorcykelförsäkringsräknare – priset på trafikförsäkring och kaskoförsäkring i en handvändning

 

Funderar du på priset på en bil- eller motorcykelförsäkring? Oavsett om din avsikt var att jämföra eller konkurrensutsätta bilförsäkringar eller kolla priset på en försäkring för t.ex. en bil eller motorcykel, ger vår försäkringsräknare nu svar i en handvändning och enklare än förr!

Våra nya räknare visar den försäkring som vi rekommenderar för ditt fordon och priset på försäkringen med endast några klickningar. Bil- och motorcykelförsäkringsräknaren visar också premien för trafikförsäkringen för ditt fordon och beräknar utifrån din försäkrings- och skadehistoria den bonus du är berättigad till. Dessutom kan du enligt dina behov skräddarsy tilläggsskydd i din försäkring som motsvarar dina behov, samtidigt som priset på försäkringen intill uppdateras. Observera, att eventuella kampanjrabatter inte har beaktats i det pris som vår försäkringsräknare visar, utan de syns i det försäkringsbrev och i den faktura som sänds till dig efter att du tecknat försäkringen.

För att räkna ut och jämföra priser på försäkringar för bil och motorcykel frågar vi av dig några viktiga uppgifter, t.ex. ditt fordons registreringstecken och din personbeteckning. De uppgifter som du matat in sparas inte. Bilförsäkrings- och motorcykelförsäkringsräknaren ser du nedan.

Hemförsäkringsräknare, reseförsäkringsräknare, livförsäkringsräknare och våra andra försäkringsräknare

 

I vår nätbutik finns behändiga försäkringsräknare för att räkna ut priser på och jämföra andra försäkringar som intresserar dig. Försäkringsräknaren är lätt att använda – för att räkna ut priset på en försäkring ska du endast välja det objekt som ska försäkras, fylla i de uppgifter som behövs och välja de skydd som du vill ha. Försäkringsräknaren för de övriga försäkringsprodukterna ser du nedan.

Hur fungerar försäkringsräknaren?

 

Börja använda försäkringsräknaren i nätet genom att välja den försäkring som du är intresserad av. Efter det begär försäkringsräknaren de grunddata som behövs för att räkna ut priset. För bil- och motorcykelförsäkringsräknaren är sådana grunddata exempelvis fordonets registreringstecken, modell samt ägoförhållande. Med reseförsäkringsräknaren kan du välja om du vill teckna ett skydd för både passagerare och resgods. Livförsäkringsräknaren begär åter grunddata om den person som ska försäkras.

Efter att du fyllt i grunddata kan du skräddarsy de skydd som finns i försäkringen. Då du ändrar på skydden, uppdaterar försäkringsräknaren samtidigt priset på din försäkring. På det pris som försäkringsräknaren ger inverkar utöver de skydd som du valt också de självrisker som du valt. Självrisken fastställer den andel som du själv betalar, om det sker en skada.

De uppgifter som du matat in i försäkringsräknaren sparas inte förrän du tecknar försäkringen. Du kan alltså i lugn och ro jämföra olika försäkringar innan du fattar ett beslut. Då du har tecknat en försäkring, får du inom några bankdagar försäkringsdokumenten i din nättjänst.

 

Försäkringsräknaren och rabatter

Då du jämför försäkringar och priserna på dem, kom ihåg att i det pris som försäkringsräknaren uträknat beakta rabatterna. Exempelvis vissa tidsbestämda kampanjrabatter ingår inte alltid i det pris som försäkringsräknaren visar, varvid priset på försäkringen i verkligheten kan vara lägre. Du ser gällande försäkringsspecifika kampanjer på varje försäkrings egen webbplats. Kampanjrabatter beaktas i det försäkringsbrev och i den faktura som sänds till dig efter att du tecknat försäkringen.