Osta rahastoa

Spara i fonder – bättre avkastning på dina tillgångar

Det är smidigt att spara i en fond och du kan enkelt delta i jakten på bättre avkastning på aktiemarknaden. Vi har gjort fondsparande ännu mer lockande genom att slopa fondernas köp- och försäljningskostnader för ägarkunder.

Fonder hjälper dig nå dina mål

Fondsparande lämpar sig för dig som på längre sikt vill ha bättre avkastning samt sätter värde på enkla, smidiga och skräddarsydda alternativ. Du vill att en placeringsexpert sköter dina placeringar medan du själv behändigt kan följa med deras utveckling i din nättjänst.

Vare sig det är besparingar på kontot eller tillgångar som redan är placerade i fonder lönar det sig att med jämna mellanrum se över den förverkligade avkastningen och de egna sparmålen. Du kan alltid byta fond eller parallellt börja placera i en annan fond. Då du är ägarkund kan du nu köpa, sälja och byta nästan alla våra fonder utan kostnader.

Välj en enkel och bekväm fond för sparare

Du hittar den lämpligaste fonden om du utgår från spartiden och den risk du är beredd att ta. Det går enkelt att börja och komma in på aktiemarknaden genom att välja en av våra fonder för sparare.

1 mån
+1,23 %
3 mån
+4,69 %
år
+0,39 %
1 mån
+1,11 %
3 mån
+5,29 %
år
+2,33 %
1 mån
+0,98 %
3 mån
+5,85 %
år
+3,73 %

Andra fondalternativ

Det finns många fonder som lämpar sig för sparande. Om du redan känner till principerna för fondsparande och själv vill välja en lämplig fond kan du göra det via länken nedan.

Genom att använda sparräknaren får du enkelt fram din fondrekommendation.

Fördelarna med fondsparande

  • Du kan göra en engångsteckning i den fond du valt.
  • På längre sikt är den förväntade avkastningen för fonder bättre än på ett konto.
  • Det är enkelt och lätt att spara i en fond. Du kan också ingå ett fondavtal. Då överförs det regelbundet ett avtalat belopp från ditt konto till en fond du valt och dina besparingar växer av sig självt.
  • Du kan börja fondspara med ett litet belopp – t.ex. med 10 euro per månad.
  • Om du plötsligt får behov av att använda de medel som samlats, får du tillgång till dem snabbt.

Om du drömmer om något som kräver besparingar för att förverkligas, lönar det sig att spara regelbundet.

OP-fonderna förvaltas av OP-Fondbolaget Ab.