Sijoitusneuvonta

OP:s sakkunniga placeringsrådgivning hjälper både nybörjare och erfarna placerare i alla vändningar

Sparande och placering passar in i alla livsskeden – oavsett ålder, livssituation eller storleken på inkomster och förmögenhet. Tillsammans med en sakkunnig placeringsrådgivare kan du fundera på lämpliga lösningar som gäller sparande och placering.

Om du till exempel har ett sparmål som gäller resor, husrenovering och boende, pensionsåren eller om du överlag vill öka din förmögenhet, kan du spara regelbundet eller placera de redan existerande tillgångarna, och på så sätt ta det avgörande steget mot ditt mål. Sannolikt märker du att det är lätt att ta steget och att det har vidsträckta, lyckade effekter.

Sakkunnig placeringsrådgivning avgiftsfritt och utan plikter

Du kan vända dig till OP:s placeringsexperter vid frågor som gäller inledandet av sparande och placering eller dina nuvarande placeringar och utvecklingen av dem.

Första gången upprättar vi det avgiftsfria avtalet OP Avtal om sparande och placering. När du har ingått det här avtalet kan du börja använda OP:s placeringstjänster.

På mötet upprättar vi en placerarprofil som hjälper dig att få en bild av din ekonomiska situation och dina mål som placerare. Vid behov kan du kartlägga din placerarprofil före mötet på endast tio minuter. Det gör du enkelt  

eller i OP-mobilen.

På placeringsmötet diskuterar vi dina behov och upprättar en individuell förmögenhetsplan åt dig. Placeringsmötet är avgiftsfritt och utan köptvång. Du bestämmer om du vill dra nytta av våra råd eller inte.

OP-Private till din tjänst

Då din finansiella förmögenhet överskrider 100 000 euro, är OP Private en ansvarsfull och pålitlig partner i skötseln av din förmögenhet. Hos oss får du en individuell plan för din placeringsförmögenhet. Våra experter ser till att allt som gäller din och dina närmastes ekonomi och välfärd sköts på bästa möjliga sätt.

Din personliga kapitalförvaltare förvaltar dina tillgångar heltäckande och ger dig sakkunnig hjälp. Våra elektroniska tjänster i OP-mobilen och på op.fi samt Finlands mest täckande kontorsnätverk garanterar att det går enkelt och smidigt att sköta ärenden som OP Private-kund.

Du ingår alltid ett separat avtal om tjänsten OP Private med din Andelsbank. Du når OP Privates experter i din Andelsbank eller genom att ringa oss på numret 0100 5110.

Ett placeringsmöte på nätet eller ansikte mot ansikte, hur det passar dig bäst

Ta kontakt med oss, så bokar vi ett möte med dig på nätet, på kontoret eller per telefon – var du helst vill. Du kan hålla ett nätmöte med oss bekvämt t.ex. hemma i soffan. Du kan alltid vända dig till våra experter på det sätt som passar dig bäst. Om du inte är kund hos OP sedan tidigare, önskar vi få träffa dig på vårt kontor första gången. Boka en tid för ett möte genom att ringa vårt servicenummer 0100 0500 eller gör 

Det lönar sig att reservera minst en timme för placeringsmötet. Vid behov kan vi på samma möte gå igenom hur OP:s digitala placeringstjänster fungerar. Om du vill, kan du i fortsättningen sköta dina placeringsärenden själv via nättjänsten op.fi eller OP-mobilen.

Det är klokt att spara och placera. Då är du beredd och kan sträva efter en bättre livskvalitet. Vi hjälper dig hitta de spar- och placeringssätt som bäst passar för dina mål och din livssituation. OP:s experter står till din tjänst då du kontaktar oss.