Mies ja auto

OP Periodbil

Välj OP Periodbil om du vill använda bil på ett tillförlitligt och flexibelt sätt. OP Periodbil passar exempelvis som den andra bilen eller som en bil under semestern eller då behöver en bil för några månader. OP Periodbil kan du beställa via nätet och du får den följande dag till din hemdörr överallt i Finland. Efter den första hyresmånaden kan du när som helst returnera bilen.

Hur fungerar OP Periodbil?

1. Beställ via nätet
Välj en bil på webbplatsen op-kausiauto.fi (på finska) och betala hyran för den första månaden

2. Du får bilen till hemdörren
Vi levererar bilen följande vardag till den adress som du valt överallt i Finland.

3. Returnera när du vill
Kör så länge som du vill och returnera bilen, då du inte längre behöver den.

På OP Periodbils webbplats ser du hela bilsortimentet, svar på vanliga frågor och får hjälp via chatten.

Pivo Wallet Oy tillhandahåller tjänsten.

Ägarkunderna får en OP Periodbil med 10% fortlöpande rabatt på månadshyran.

I den fasta månadsavgiften ingår bilkostnader från underhåll till försäkringar. Det enda du själv behöver sköta är att tanka bränsle. I tjänsten ingår 2 000 körkilometer per månad.

OP Periodbil ska betalas med ett kreditkort. Då du beställer bilen ska du betala för den första hyresmånaden. Du kan när som helst avbryta beställningen, minimidebiteringen för tjänsten är en månad. Efter den första månaden betalar du alltså endast för de dagar du använt bilen.

Bilen levereras snabbt, du kan få OP Periodbil till din hemdörr till och med följande dag. Oavsett vilket fordon du väljer ur vårt sortiment, ser vi till att det fungerar och att det hela tiden står till ditt förfogande. Europcar levererar bilen.

När du inte längre behöver bilen kan du returnera den genom att meddela om det ett dygn på förhand.