Känner du redan till våra nya tjänster för hantering av ekonomin?

Vi vill vara den bästa ekonomipartnern för våra kunder och hjälpa kunderna att bli förmögnare. Under 2020 lanserade vi flera nya tjänster för hantering av ekonomin. Med hjälp av dem är det ännu enklare än tidigare för dig att förverkliga dina finansiella drömmar.

De här tjänsterna för hantering av ekonomin lanserade vi 2020 – har du redan börjat använda dem?

  • Med OP Multibanktjänsten kan du se uppgifterna om dina konton i andra banker i OP-mobilen och tjänsten op.fi.
  • I tjänsten Abonnemangshantering ser du hur mycket pengar som går till fortlöpande beställningar såsom el, strömningstjänster, och abonnemang. Tjänsten Abonnemangshantering finns under Ekonomisk balans i OP-mobilen.
  • OP Placeringspartner sporrar dig att nå ditt placeringsmål. Den här behändiga placeringstjänsten finns i OP-mobilen.
  • Vi gav ut en ny version av tjänsten Ekonomisk balans, som lanserats 2019. Med hjälp av den är det nu ännu enklare för dig att få en bild av din ekonomi i en och samma vy. Över en miljon användare av OP-mobilen drar redan nytta av tjänsten Ekonomisk balans.

Till våra tjänster för hantering av ekonomin hör också Sparbössan, som hjälper dig komma igång med sparandet.

Vi utvecklar fortlöpande våra tjänster

Vårt mål är att utifrån kundrespons utveckla våra tjänster för hantering av ekonomin för att göra dem ännu bättre än tidigare. Under 2021 utvecklar vi våra tjänster genom bland annat följande åtgärder:

  • I början av året införde vi den bekanta kategoriseringen från Ekonomisk balans också i OP Multibanktjänsten, så att du kan kategorisera dina transaktioner också på konton i andra banker. Funktionen är tillgänglig i OP-mobilen och tjänsten op.fi.
  • Under 2021 kommer vi att utöka funktionerna i Ekonomisk balans så att du ännu bättre än hittills kan styra och följa din ekonomiska utveckling.
  • Vi kommer också att uppdatera Sparbössan med nyheter.