Henri Hippo istuu lumihangessa ja pullistelee lihaksiaan

Hippo-vintertävlingen 2021 – Hippo-vintertävlingspasset lockar till glada vinteraktiviteter

Hippo-vintertävlingspasset inspirerar barn och unga att njuta av vinteraktiviteter och uppmuntrar dem att fylla sina pass med prestationsanteckningar mellan 1.3 och 5.4.2021. Alla som skickar in ett fulltecknat pass belönas med en egen Hippo-medalj.

I vinter finns det gott om snö och därför passar vi på att bjuda in alla som gillar att röra på sig till OP Mellersta Österbottens Hippo-vintertävling. Även om vintertävlingen är avsedd för barn och unga under 15 år uppmuntrar vi hela familjen att glädja sig över vintern och att motionera tillsammans. 

I Hippo-vintertävlingspasset har vi nämligen samlat många olika utomhusaktiviteter från att plumsa omkring i snön till joggning i drivorna, och vi har inte heller glömt de traditionella vintergrenarna, dvs. skid- och skridskoåkning. En extra krydda är de fritt valbara grenarna som ni får hitta på alldeles själva. Det behövs inte alltför många anteckningar för att få passet fulltecknat – bara nio prestationer, så dimper Hippo-medaljen ned i postlådan och prisutdelningsceremonin i hemmet kan börja. 

Det lönar sig att skriva ut ett eget Hippo-vintertävlingspass för varje deltagare. Fulltecknade pass ska skickas in senast 9.4.2021. Mer ingående instruktioner om returneringen finns i tävlingspasset.

Under tävlingstiden lottar vi dessutom ut överraskningspriser bland alla som skickat bilder på sina tävlingar till vår Facebooksida. 

Avkopplande tävlingsstämning och trevliga tävlingsstunder önskar

Hanna & Henri Hippo och vi på OP Mellersta Österbotten