Virtuaaliset hippo-hiihdot 2021

Välkommen med på virtuella Hippo-skidningar under tiden 27.2.-10.3.!

Vi såg tillsammans med vår samarbetspartner Vaasan Hiihtäjät oss tvungna att konstatera, att vi inte kan ordna den traditionella Hippo-skidningen på ett säkert sätt denna vinter.

Vi vill ändå sporra barn på vårt verksamhetsområde att röra på sig och därför kommer vi att ordna virtuella Hippo-skidningar under sportlovsveckan. Vi har tillsammans med Vaasan Hiihtäjäts tränare filmat några övningar, som vi utmanar alla Hippo-skidare att prova på. Varje barn kan på ett tryggt och säkert sätt skida på vilket som helst skidspår tillsammans med sin familj. Deltagandet är inte bundet till ett visst klockslag, så barnen kan deltaga också i egen takt. Genom att göra övningarna och fylla i ett skidpass, som skickas ifyllt till oss, har man möjlighet att vinna en Hippo-medalj!

Så här gör ni:
1. Ladda ner skidpasset på länken längre ner på sidan.
2. Se på Vaasan Hiihtäjäts övningar från Hippo-skidningarnas Facebook-evenemang, länk nedan.
3. Välj ut och utför minst 4 olika övningar och skida dessutom en av sträckorna i skidpasset, fyll i vilka uppgifter du utfört i skidpasset. Dessutom får ni gärna fota (foto eller video) själva utförandet på skidor.
4. Förmyndaren skickar en bild på det ifyllda passet (och skidningen) som privat meddelande till Vasa Andelsbank i Facebook eller Instragram, alternativt kan man också lägga upp bilden på evenemangssidan för Hippo-skidningen i Facebook.
5. Förmyndaren går in och fyller i skidarens uppgifter på den här anmälningssidan, senast 10.3.2021. (länken öppnas ons. 3.3. när alla övningsvideon har publicerats.)
6. Skidaren kan börja vänta på att posten hämtar hem medaljen!

Vi publicerar bilder på småa skidare (för de som gett oss lov att publicera bilderna) på bankens sociala medier; www.facebook.com/VABVOP och IG @opvaasavasa, www.instagram.com/opvaasavasa, gå alltså in och följ oss på våra kanaler!

Om du vill, kan du också publicera skidprestationen i din egen öppna Instagram-profil genom att tagga @opvaasavasa och använda #virtuellahipposkidningar som hashtag.

Tränarnas första filmer kommer att publiceras under veckoslutet i Facebook-evenemanget, så håll våra kanaler under uppsikt!

Ifall att något är oklart eller du har frågor, kan du nå oss per epost på adressen vaasan@op.fi, använd Hippo-skidningar som rubrik.

 

Tack för att ni deltar!

 

Länk till Facebook-evenemanget: www.facebook.com/events/122198436488033/

Länk till sida för anmälan av skidarens uppgifter: https://www.lyyti.in/Virtuaaliset_Hippohiihdot_4729