Tubecon

OP ja Tubecon jatkavat yhteistyötä vuonna 2019!

Viime vuosina suuren suosion kerännyt OP:n Tubepäivä jatkuu myös tänä vuonna! Tubetähdet Pinkku Pinsku, NikojaSanttu, Cessupetshops ja Scouppi saapuvat tapaamaan fanejaan osuuspankkeihin ympäri Suomen.

 

Uskomme yhdessä tekemisen ja yhteisön voimaan digitaalisen ja perinteisen maailman rajapinnassa. Tubecon luo uuden ajan yhteisöllistä toimintaa, jonka arvot sopivat hyvin yhteen OP:n kanssa. Keskeistä tubettamisessa on aitous, välittäminen ja arvostus muita kohtaan. Tubettaminen kokoaa yhteen nuoret eri puolilta Suomea ja maailmaa.

Tubecon on lyhyessä ajassa muuttanut perinteistä tapaa tehdä tapahtumia. Tubettaminen on kasvanut viime vuosina huimasti ja YouTube on suosituimpia medioita nuorten parissa. Vuonna 2019 Tubecon-tapahtumaan, Helsingin Messukeskukseen odotetaan yli 20 000 kävijää. Tulevaisuus-teema tarjoaa laajasti ohjelmaa niin tubefaneille, heidän vanhemmilleen kuin tubettajille.

Yhteistyö koostuu tänä vuonna pääyhteistyökumppanuudesta Tubecon-tapahtumassa Helsingissä 16.-17.8. ja valtakunnallisesta OP:n Tubepäivä -kiertueesta toukokuussa.

OP:n Tubepäivä -kiertue keväällä 2019

Supersuosittu OP:n Tubepäivä -kiertue jatkuu jo kolmatta vuotta. Meet & Greeteissä läpi kiertueen ovat Pinkku Pinsku ja NikojaSanttu. Cessupetshops on mukana Helsingissä, Jyväskylässä ja Kokkolassa. Scoupin tapaat Salossa!

Kiertuepäivät ja paikat

pe 17.5. Salo klo 16-19: Osuuspankin konttori

la 18.5. Helsinki klo 13-16: Kauppakeskus Forum, 3krs.

pe 24.5. Jyväskylä klo 16-19: Kauppakeskus Jyväskeskus

la 25.5. Kokkola klo 13-16: OP Keski-Pohjanmaan Kokkolan konttori

Tapahtumat ovat pääsymaksuttomia.