Tubecon

OP och Tubecon fortsätter sitt samarbete 2019!

OP:s Youtubeturné, som blivit väldigt populär under de senaste åren, får en fortsättning även i år! Youtubestjärnorna Pinkku Pinsku, NikojaSanttu, Cessupetshops och Scouppi träffar fansen på andelsbanker runt om i Finland.

Vi tror på samarbete och på gemenskapens kraft i gränssnittet mellan en digital och en traditionell värld. Tubecon skapar modern gemenskapsanda med värden som passar väl ihop med OP. Det centrala med att lägga upp videoklipp på YouTube är att vara äkta, att bry sig om och att sätta värde på andra. Publicering av YouTube-videoklipp skapar samhörighet mellan finska och internationella ungdomar.

Tubecon har på en kort tid ändrat det traditionella sättet att arrangera evenemang. Youtubandet har vuxit så det knakar under de senaste åren och YouTube är ett av de populäraste medierna bland ungdomarna. År 2019 flyttar evenemanget till Helsingfors Mässcentrum. Till evenemanget väntas över 20 000 besökare. Temat Framtiden erbjuder mycket program för youtubefans, deras föräldrar och youtubare.

I år består samarbetet av Tubecon-evenemanget i Helsingfors den 16 och 17 augusti, där OP är huvudsamarbetspartner, samt av OP:s riksomfattande Youtubeturné, som ordnas

OP:s YouTubeturné våren 2019

OP:s superpopulära Youtubeturné fortsätter nu tredje året i rad. Pinkku Pinsku och NikojaSanttu medverkar på Meet & Greet under hela turnén. Cessupetshops är med i Helsingfors, Jyväskylä och Karleby. Scouppi träffar du i Salo!

Turnédagar och platser

  • fre 17.5 Salo kl. 16–19: Andelsbankens kontor
  • lör 18.5 Helsingfors kl. 13–16: Köpcentret Forum, 3 vån.
  • fre 24.5 Jyväskylä kl. 16–19: Kauppakeskus Jyväskeskus
  • lör 25.5 Karleby kl. 13–16: OP Mellersta Österbottens kontor i Karleby

Evenemangen har fritt inträde.