Gebhard-mitalistit
Kuvassa vasemmalta: Mikko Rosenlund, Jarna Heinonen ja Harri Nummela.

OP Ryhmään kolme uutta Gebhard-mitalistia

 

Vuosikokouksen yhteydessä jaettiin kolme OP Osuuskunnan hallintoneuvoston myöntämää Gebhard-mitalia. Gebhard-mitali on OP Ryhmän korkein kunniamerkki, ja se voidaan myöntää osuuspankkien toimihenkilöille, hallinnon edustajille tai muille huomattavimmin ansioituneille henkilöille ansiokkaasta elämäntyöstä OP Ryhmässä.

Kauppatieteiden tohtori Jarna Heinonen työskentelee Turun kauppakorkeakoulussa yrittäjyyden professorina. Hän on toiminut OP Osuuskunnan hallintoneuvoston jäsenenä vuodesta 2012 alkaen, Turun Seudun Osuuspankin hallituksen jäsenenä vuodesta 2006 alkaen ja puheenjohtajana vuodesta 2011 alkaen.

Liiketoimintajohtaja ja johtokunnan jäsen Harri Nummela vastaa OP Ryhmässä Pankkitoiminnan henkilö- ja pk-yritysasiakkaista. Hän on toiminut OP Osuuskunnan johtokunnan jäsenenä vuodesta 2014 alkaen, jota ennen hän työskenteli OP-Palvelut Oy:n toimitusjohtajana ja OP-Keskus osk:n johtokunnan jäsenenä.

Kauppaneuvos Mikko Rosenlund on ollut Tampereen Seudun Osuuspankin toimitusjohtaja vuodesta 2010, jota ennen hän työskenteli Tampereen Seudun Osuuspankissa varatoimitusjohtajana ja pankinjohtajana. Hän on toiminut Pirkan OP-Kiinteistökeskus Oy:n hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2011 alkaen.