Moottoritie illalla

A-Vakuutus on ammattiliikenteen erikoisosaaja OP Ryhmässä

Tarjoamme yrityksellesi parhaan kokonaisratkaisun niin vakuutuksista kuin rahoituksesta. Kauttamme saat käyttöösi myös koko OP Ryhmän palvelut ja edut.

Haluamme menestyä yhdessä yrityksesi kanssa. Ota yhteyttä lähimpään osuuspankkiin ja sovi tapaamisesta A-Vakuutuksen asiantuntijan kanssa!

Tarpeisiisi räätälöidyt ratkaisut

A-Vakuutuksessa OP Ryhmän arvot - ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen - näkyvät luotettavana yhteistyönä ja mutkattomana tapana palvella asiakkaitamme.

Olemme erikoistuneet palvelemaan yrityksiä ja yrittäjiä, joiden toimiala on

  • tavaraliikenne ja logistiikka
  • henkilöliikenne
  • maarakentaminen
  • metsäkone- ja koneyrittäminen.

Tarjoamme yrityksesi käyttöön jokaiselle kohderyhmälle erikseen räätälöidyt ratkaisut sekä koko OP Ryhmän palvelut ja edut.

Osa vahvaa OP Ryhmää

Teemme läheistä yhteistyötä sisaryhtiömme Pohjola Vakuutuksen ja OP Ryhmän osuuspankkien kanssa, jotta voimme tarjota yrityksellesi mahdollisimman kattavan vakuutusturvan ja pankkipalvelut. Yrityksesi ajoneuvojen ja työkaluston rahoituksen hoitaa OP Ryhmän rahoitusyhtiöpalvelut. Eläke- ja henkivakuutusasioissa yhteistyökumppanimme ovat Ilmarinen ja OP-Henkivakuutus. Myös OP Ryhmän varainhoitopalvelut ovat yrityksesi käytössä.

Keskittämällä perheesi kaikki vakuutus- ja pankkiasiat osuuspankkiin voit kerryttää ja hyödyntää OP-bonuksia asioinnissasi. OP-mobiililla hoidat helposti niin pankki-, vakuutus- kuin vahinkoasiatkin.

Pohjola Sairaala on kumppanimme henkilövahingon sattuessa. Luomme hoitopolun, jonka avulla kuntoutuminen ja töihin paluu sujuu mahdollisimman nopeasti. Pohjola Sairaaloita on eri puolilla Suomea: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Kuopiossa ja Oulussa. Saat apua ja hoitoa koko sydämellä, olipa kyse sitten tapaturmasta, sairaudesta tai työterveydestä.

Pitkä historia ammattiliikenteen tukena

Vuosikymmenten läpi A-Vakuutus on ollut autoilijoihin ja ammattiliikenteen tarpeisiin erikoistunut yhtiö, joka tunnistaa alojen erityispiirteet.

Autoilijain Vakuutus Oy aloitti toimintansa vuonna 1932 myymällä lakisääteisiä liikennevakuutuksia ammattiautoilijoille. Ensimmäiset vapaaehtoiset vakuutukset ammattiliikenteen arkea turvaamaan tulivat valikoimaan 1935, ja valikoima laajeni vuosittain. Autoilijan Vakuutus Oy rahoitti myös kalustohankintoja.

1930-luvun vahinkokuvauksissa näkyvät liikenneturvallisuuden huolenaiheet: kiire ja autokannan nopean kasvun aiheuttama kuljettajien kokemattomuus. 1960-luvulla kuljettajien kokemattomuus aiheutti jälleen haasteita, kun yksityisomisteisten henkilöautojen määrä liikenteessä kasvoi. 1980-luvulla vakuutuskeskusteluihin nousi uusi termi: riskienhallinta.

Vuosien varrella Autoilijain Vakuutus Oy muuttui Keskinäiseksi Vakuutusyhtiö Autoilijoiksi. 1980-luvun lopulla markkinointinimeksi vakiintui A-Vakuutus. Pohjola-Yhtymä osti A-Vakuutuksen vuonna 2002 ja yhtiömuoto muuttui jälleen osakeyhtiöksi. Vuonna 2005 OP Ryhmä osti Pohjola-konsernin, jolloin A-Vakuutus Oy:stä tuli osa OP Ryhmää.

Nyt takana on yli 80 vuotta yhteistä taivalta ammattiliikenteen kanssa, ja A-Vakuutus voi edelleen ylpeästi todeta olevansa ammattiliikenteen kumppani arjessa. Osana OP Ryhmää A-Vakuutus tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka tekevät ammattiliikenteen yrittäjien ja yritysten arjesta sujuvaa.

Yhteistyössä ammattiliikenteen liittojen kanssa

Teemme tiivistä yhteistyötä ammattiliikenteen liittojen kanssa, jotta tuotteemme ja palvelumme vastaavat yrityksesi tarpeita myös tulevaisuudessa.

Ammattiliikenteen yritysten edunvalvontaliiton jäsenenä yrityksesi saa käyttöönsä asiantuntijaverkoston, joka tuntee juuri sinun yrityksesi toimialan. Jäsenet saavat myös merkittäviä etuja tuotteista ja vakuutusmaksuista.