Ilmakuvaa valaistusta kaupungista

Tervetuloa uuteen A-Vakuutuksen verkkopalveluun!

A-Vakuutuksen verkkopalvelu on uudistunut ja kirjautuminen yrityksesi vakuutusten verkkopalveluun on muuttunut. Tutustu uudistettuun palveluun.

Pääset kirjautumaan ja käyttämään tuttuja palveluja oikeasta laidasta, vakuutusten verkkopalveluyrityksille -painikkeen kautta. Vakuutusten verkkopalvelun sisältö sekä käyttöliittymä uudistuvat myöhemmin.
Löydät verkkopalvelusta kattavan vakuutustarjontamme ja paljon hyödyllistä tietoa ammattiliikenteen yrittäjälle.  Toimiala valikkoon olemme koonneet tietoa vakuuttamisesta jaoteltuna eri ammattiliikenteen toimialoihin.

Palvelumme-osiosta löytyy tietoa yksittäisistä vakuutuksista, korvauspalvelusta sekä muista A-Vakuutuksen ja OPn palveluista yrityksille.

A-Vakuutuksen verkkopalvelun uudistumisen lisäksi myös OPn verkkopalvelu op.fi on uudistunut.  Omia ja perheen vakuutusasioita voit hoitaa kirjautumalla palveluun OPn tai muun pankin verkkopankkitunnuksilla kohdasta Kirjaudu sisään. Mikäli olet myös Osuuspankin pankkiasiakas, voit hoitaa pankkiasiat samalla kertaa.

Teknisissä ongelmissa voit olla yhteydessä verkkotukeen sähköpostilla verkkotuki@op.fi tai puhelimitse 010 253 6198 (arkisin klo 8-17).