silta

Sinustakin yrittäjä!

Edessäsi on loistava tulevaisuus yrittäjänä. Ota ensimmäinen askel menestykseen yhdessä A-Vakuutuksen kanssa.

Kaikki menestystarinat alkavat jostakin, ja haluammekin onnitella sinua päätöksestäsi ryhtyä yrittäjäksi. Yhteistyötä tekemällä pääset alkuun mutkattomasti, kun yrityksen perustamiseen liittyviä asioita ei tarvitse pohtia yksin. Olemme kiinnostuneita suunnitelmistasi ja toiveistasi ja autamme sinua ratkaisemaan avoinna olevia kysymyksiä. Kun löydämme yhdessä tarpeisiisi ja tilanteeseesi sopivimmat tuotteet ja palvelut, pääset aloittamaan liiketoimintasi sujuvasti ja hyvällä mielellä.

Oikeat vakuutukset juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

A-Vakuutus on erikoistunut ammattiliikenteen vakuuttamiseen ja alan erityispiirteisiin. Laajan toimialatuntemuksemme ansiosta pystymme tukemaan sinua yrityksesi perustamisessa toimialasta riippumatta. Meiltä löydät avuksesi osaavat ihmiset, joilla on ammattitaitoa juuri sinun yrityksesi vakuuttamiseen. Toimialaosaamisemme ulottuu aina henkilöliikenteenharjoittajista tavarankuljetusyrityksiin, maanrakennus- ja koneyrittäjiä unohtamatta.

Rakennamme vakuutusratkaisut aina yksilöllisesti ja asiantuntevasti ja perehdymme kanssasi suunnitelmiisi ja yrityksesi toimintaan. Kaikkea ei voi vakuuttaa, mutta yrittämisen riskit on hyvä tietää. Varmistetaan yhdessä, että uusi yrityksesi on turvattu tarpeellisilla vakuutuksilla, joiden avulla pääset aloittamaan yritystoimintasi turvallisesti!

Kokonaisvaltaista tukea uuden yrityksen perustamiseen

Vakuutusten lisäksi uuden yrityksen perustamiseen liittyy monia muitakin asioita ja näkökulmia, joiden huomioimisessa haluamme olla tukenasi. Tarvitset muun muassa liiketoimintasuunnitelman ja rahoitusta sekä mahdollisesti muita liiketoimintaasi tukevia vakuutusratkaisuja. A-Vakuutuksen vakuutuserikoisosaamisen lisäksi sinun kannattaa hyödyntää myös OPn kattavat aloittavalle yrittäjälle räätälöidyt palvelut.

Ota askel kohti unelmiasi!

Haluamme kuulla liikeideasi ja luoda perustan vahvalle kumppanuudelle heti yrityksesi alkutaipaleelta lähtien. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinut alkuun matkallasi yrittäjäksi.

Teemme tiivistä yhteistyötä Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n kanssa. SKAL on maanteiden tavaraliikennettä harjoittavien ja logistisia palveluita tuottavien suomalaisten yritysten edunvalvontajärjestö. SKAL:n jäsenkuntaan kuuluu noin 5 500 alan yritystä.

Teemme tiivistä yhteistyötä Taksiliiton, Linja-autoliiton ja Sairaankuljetusliiton kanssa:

Suomen Taksiliitto ry on taksiyrittäjien valtakunnallinen etu- ja palvelujärjestö, joka valvoo kansallisella ja kansainvälisellä tasolla jäsentensä ammatillisia etuja lainsäädäntöön, hallintoon ja talouteen liittyen. Taksiliitto tukee myös jäsentensä toiminnan kehittämistä.

Linja-autoliitto ry on Suomessa linja-autoliikennettä harjoittavien ja muita henkilökuljetuspalveluita tarjoavien joukkoliikenneyritysten ammatillinen yhteistyö- ja edunvalvontajärjestö. Linja-autoliitto edistää toimialan yhtenäistä ja yhdenmukaista kehitystä, tukee alan myönteistä julkisuuskuvaa sekä jakaa osaamistaan jäsenpalveluiden kautta jäsenyrityksille.

Suomen Sairaankuljetusliitto ry on Suomessa toimivien ensihoito- ja sairaankuljetusyritysten valtakunnallinen etujärjestö.

Teemme tiivistä yhteistyötä INFRA ry:n, Koneyrittäjien liitto ry:n aluejärjestöjen sekä Viher- ja ympäristörakentajat ry:n kanssa:

INFRA ry on infrarakentamisen ammattilaisten toimiala- ja työnantajajärjestö, jonka jäsenyritykset rakentavat ja pitävät kunnossa väyliä, terminaaleja sekä teknisiä verkostoja ja tuottavat rakentamisessa välttämättömiä kiviaineksia.

Koneyrittäjien liitto ry on energia-, maarakennus- ja metsäkonealan koneyrittäjien valtakunnallinen yrittäjä- ja työnantajajärjestö, joka pyrkii parantamaan jäsenkunnan toimintaedellytyksiä koneyrittäjät yhteistoimintaan kutsumalla.

Viher- ja ympäristönrakentajat ry on viherrakennusalan yritysten yhteisö, joka panostaa viherrakentamisen laadun, yrittäjien osaamisen ja jäsenyritystensä liiketoiminnan kehittämiseen.