silta

Sinustakin yrittäjä!

Edessäsi on loistava tulevaisuus yrittäjänä. Ota ensimmäinen askel menestykseen yhdessä A-Vakuutuksen kanssa.

Kaikki menestystarinat alkavat jostakin, ja haluammekin onnitella sinua päätöksestäsi ryhtyä yrittäjäksi. Yhteistyötä tekemällä pääset alkuun mutkattomasti, kun yrityksen perustamiseen liittyviä asioita ei tarvitse pohtia yksin. Olemme kiinnostuneita suunnitelmistasi ja toiveistasi ja autamme sinua ratkaisemaan avoinna olevia kysymyksiä. Kun löydämme yhdessä tarpeisiisi ja tilanteeseesi sopivimmat tuotteet ja palvelut, pääset aloittamaan liiketoimintasi sujuvasti ja hyvällä mielellä.

Oikeat vakuutukset juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

A-Vakuutus on erikoistunut ammattiliikenteen vakuuttamiseen ja alan erityispiirteisiin. Laajan toimialatuntemuksemme ansiosta pystymme tukemaan sinua yrityksesi perustamisessa toimialasta riippumatta. Meiltä löydät avuksesi osaavat ihmiset, joilla on ammattitaitoa juuri sinun yrityksesi vakuuttamiseen. Toimialaosaamisemme ulottuu aina henkilöliikenteenharjoittajista tavarankuljetusyrityksiin, maanrakennus- ja koneyrittäjiä unohtamatta.

Rakennamme vakuutusratkaisut aina yksilöllisesti ja asiantuntevasti ja perehdymme kanssasi suunnitelmiisi ja yrityksesi toimintaan. Kaikkea ei voi vakuuttaa, mutta yrittämisen riskit on hyvä tietää. Varmistetaan yhdessä, että uusi yrityksesi on turvattu tarpeellisilla vakuutuksilla, joiden avulla pääset aloittamaan yritystoimintasi turvallisesti!

Kokonaisvaltaista tukea uuden yrityksen perustamiseen

Vakuutusten lisäksi uuden yrityksen perustamiseen liittyy monia muitakin asioita ja näkökulmia, joiden huomioimisessa haluamme olla tukenasi. Tarvitset muun muassa liiketoimintasuunnitelman ja rahoitusta sekä mahdollisesti muita liiketoimintaasi tukevia vakuutusratkaisuja. A-Vakuutuksen vakuutuserikoisosaamisen lisäksi sinun kannattaa hyödyntää myös OPn kattavat aloittavalle yrittäjälle räätälöidyt palvelut.

Ota askel kohti unelmiasi!

Haluamme kuulla liikeideasi ja luoda perustan vahvalle kumppanuudelle heti yrityksesi alkutaipaleelta lähtien. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinut alkuun matkallasi yrittäjäksi.