Hinausauto auton hinaus

Nopeasti apua vahinkotilanteisiin

Vahinkotilanteissa on tärkeää saada nopeasti apua ja aloittaa korvauksenhaku. Olemme varmistaneet, että vahinkoilmoituksen tekeminen on sinulle mahdollisimman helppoa verkkopalvelussamme.

Vahingon sattuessa saat parasta apua kumppaneiltamme. Olemme rakentaneet laajan ja monipuolisen yhteistyöverkoston erilaisten vahinkotilanteiden varalle. Saat esimerkiksi ajoneuvovahingon sattuessa apua kumppanikorjaamoiltamme, ja sairaustapauksissa asiantuntevaa hoitoa lääkärikumppaneiltamme.

Muista aina tarkistaa yrityksesi vakuutuksen kattavuus vakuutusehdoista tai ja vakuutuskirjasta. Huomioi, että korvausta tulee hakea yleensä vuoden kuluessa vahingon sattumisesta tai sairastumisesta. Lakisääteisissä vakuutuksissa tarkista takaraja lainsäädännöstä.

Vahingon sattuessa toimi näin:

1) Tee vahinkoilmoitus verkkopalvelussamme mahdollisimman pian vahingon satuttua.

2) Jos tarvitset apua vahingon korjaamisessa, ajoneuvon hinauksessa tai sairauden tai vamman hoitamisessa, ota yhteyttä kumppaniimme.

3) Olemme sinuun yhteydessä, kun korvauspäätös on tehty tai jos tarvitsemme lisäselvityksiä.

Korvausneuvojamme huolehtivat asiasi sujuvasta etenemisestä, joten voit itse keskittyä rauhassa muiden asioiden hoitamiseen. Jos sinulle tulee lisäkuluja, voit hakea myös niistä korvausta verkkopalvelussamme.