Rahoitus-ja-pankkipalvelut-kuva

Rahoitus- ja pankkipalvelut

A-Vakuutuksen asiakkaana saat käyttöösi myös OPn kattavat rahoitus- ja pankkipalvelut.

Me A-Vakuutuksessa olemme erikoistuneet ammattiliikenteen vakuuttamiseen, mutta pidämme tärkeänä myös sitä, että yritykselläsi on käytössään liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla tukevat rahoitus- ja pankkipalvelut. Tarjoamme nämä palvelut yrityksellesi yhteistyössä OPn kanssa.

Tehosta kassanhallintaa oikeanlaisilla maksuliikeratkaisuilla

A-Vakuutus ja OP tarjoavat yrityksellesi yhteistyössä kokonaisvaltaiset ja laadukkaat palvelut koti- ja ulkomaan maksuliikkeen hallintaan. Palveluistamme löydät yrityksellesi kattavat ratkaisut tilien hallintaan, maksuvalmiuden seurantaan, sähköiseen maksamiseen ja laskutukseen sekä ulkomaankauppaan. Maksuliikkeen tehostaminen vapauttaa varoja muuhun tuottavampaan tarkoitukseen.

Tee uusien investointien hankinnasta helpompaa

Tarjoamme yhdessä OPn kanssa yrityksellesi monipuoliset rahoitusratkaisut suurempienkin investointien rahoittamiseen. Asiantuntijamme räätälöivät rahoitusratkaisut yrityksesi tarpeisiin ja toimialaan sopiviksi. Kauttamme voit saada esimerkiksi leasingrahoitusta uusien taksien ja linja-autojen hankintaan tai investointirahoitusta maanrakennusalan työkoneita varten. Leasingin lisäksi voit rahoittaa yrityksesi tarvitsemia uusia henkilö- ja pakettiautoja myös osamaksulla.

Pistä kassassa olevat varat poikimaan

Kun yritystoimintasi tuottaa hyvin, kertyy kassaan usein ylimääräisiä rahavaroja. Kun sijoitat ylimääräiset varat lyhyellä aikavälillä, voit parantaa kassavarojesi tuottoa. Pidemmän aikavälin sijoitukset tarjoavat yrityksellesi mahdollisuuden kartuttaa pääomia ja varautua investointeihin. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa suunnittelet myös parhaat palkitsemis- ja sitouttamisratkaisut vahvistamaan yrityksesi kilpailukykyä.

Hyödynnä myös verkkopalvelumme

Verkkopalveluidemme avulla voit hoitaa yrityksesi pankki-, vakuutus- ja vahinkoasioinnin tehokkaasti ja turvallisesti silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Verkkopalvelun lisäksi saat käyttöösi myös uuden OP-yritysmobiilin, jolla hoidat yrityksesi päivittäisen maksuliikkeen ohella myös laskutuksen helposti ajasta ja paikasta riippumatta.