Linja-auto liikenteessä

Tartu työkykyyn!

Yrittäjä – hanki nyt työkyvyn työkalut yhdestä paikasta.

Ammattiautoilijan riskit liikenteessä ovat yksityisautoilijaa suuremmat ja mahdollisuudet saada tukea työkyvyn ylläpitoon haasteelliset. Epäsäännölliset työajat, kuormitus sekä liikennetapaturmavaara vaanii työssä. Palautuminen ja terveellisten elintapojen ylläpitäminen vaatii myös panostamista. Yrittäjänä toimivat ammattikuljettajat ovat harvoin säännöllisen terveydenseurannan piirissä.

Nouse penkistä ja tartu työkykyyn

Työkykyä tuetaan työturvallisuustyöllä, hyvinvointitoimilla sekä erilaisilla vakuutusratkaisuilla. Työturvallisuustyö on jatkuvaa tekemistä ja työskentelyolosuhteilla on suuri merkitys työkyvylle. Voit tarvittaessa kääntyä puoleemme, mikäli tukitoimet eivät ole vielä sinun arkeasi.

Yrittäjän tapaturmavakuutus ja työtapaturmavakuutus korvaavat työtapaturmiin ja ammattitauteihin liittyviä ansionmenetyksiä sekä hoitokuluja. Suurin osa työkyvyttömyystilanteista johtuu kuitenkin sairauksista. Moni yrittäjä on ratkaissut tilanteen hankkimalla hoitokuluvakuutuksen täydentämään työterveyshuollon palveluita ja nopeuttamaan hoitoonpääsyä.