Kodin ja perheen vakuuttaminen

Haluamme olla mukana arjessasi ja huolehtia kanssasi, että olet varautunut elämän yllättäviinkin tilanteisiin.

Suomalaiset ovat perinteisesti vakuuttaneet kodin ja auton hyvin huolellisesti, mutta kaikilla meillä on muutakin, minkä vakuuttamista tulisi miettiä. Elämä on täynnä yllätyksiä ja kaikki yllätykset eivät ole iloisia. A-Vakuutus on apunasi miettimässä, miten voit varautua eteen tuleviin tilanteisiin.

Huolehdi perheesi terveydestä

Korvatulehdus, astma tai jalkapallossa sijoiltaan mennyt polvi ovat arkipäivää monen kodissa. Sairauksien ja tapaturmien varalle voi kuitenkin varautua tarpeisiisi räätälöitävällä Terveysvakuutuksella, joka on voimassa aina 100-vuotiaaksi asti. Voit vakuuttaa myös syntymättömän lapsesi Terveysvakuutuksella.

Entä onko perheessäsi lemmikkejä? Eläinvakuutuksella varmistat koirallesi, rotukissallesi tai hevosellesi nopean ja hyvän hoidon sairastumisen tai loukkaantumisen yllättäessä.

Vakuuta kotisi ja mökkisi

Mitä kaikkea kotoasi tai mökiltäsi löytyy? Mitä niille voi sattua ja mitä se merkitsee taloudellesi? On tärkeää miettiä mitä kaikkea kannattaa vakuuttaa ja minkälaisella turvalla. Kotivakuutuksella voit vakuuttaa sekä kotisi että mökkisi sekä niissä olevan irtaimiston.

Turvaa taloutesi

Vakava sairastuminen, työkyvyttömyys tai kuolema ovat asioita, joita ei haluaisi miettiä, mutta joihin on kuitenkin hyvä varautua ennalta. Sinulle sopiva vakuutusratkaisu voi vaihdella elämäntilanteen mukaan, joten turvaratkaisuja on hyvä tarkastella aika ajoin. Mietitään yhdessä sinun taloudellesi sopivin ratkaisu. Yllättäviin tilanteisiin voi varautua myös tekemällä edunvalvontavaltuutuksen, avioehdon ja testamentin. Tiedätkö mikä olisi sinulle sopiva ratkaisu?

Lue lisää:

Kodin vakuuttamisen lisäksi saatat tarvita vakuutuksia ajoneuvoillesi. Meiltä löydät autollesi ja muille kulkuneuvoillesi sopivan vakuutuksen, olipa pihassasi upouusi auto tai arvokas harraste- tai museoauto.

Kutsuupa sinua aktiivinen golf-loma, reppureissu Intiaan, Lapin rinteet tai etelän aurinkorannat Pohjola Matkustajavakuutus on räätälöitävissä juuri sinun ja perheesi tarpeisiin.

Reissussa varastettuja tavaroita korvaa matkatavaravakuutus, johon sisältyy matkavastuu- ja oikeusturvavakuutus. Arvokkaimpia tavaroita voit vakuuttaa matkatavaravakuutuksen lisäksi arvotavaravakuutuksella. Esimerkiksi soittimille ja urheiluvälineille voi olla järkevä ottaa vakuutus, joka on voimassa kaikkialla maailmassa.

Metsäpalo ei ole enää se suurin uhka metsille. Ilmastossa tapahtuvat muutokset lisäävät myrskyjä ja tuhohyönteisiä. Ainoa keino varmistaa metsän tuotto tulevaisuudessa on vakuuttaa se hyvin. Metsävakuutus on edullinen tapa varmistaa metsän tuotto yllättävien tilanteiden varalle. Voit räätälöidä sinun metsällesi sopivan vakuutuksen valitsemalla onko kyseessä tonttimetsä mökin ympäriltä vai sijoitusmetsäpalsta.

Jos et vielä omista metsää, mutta haluaisit päästä osakkaaksi metsästä, tutustu OP-Metsänomistaja-rahastoon. Rahasto on vaivaton tapa omistaa oikeaa metsää, joka on ammattimaisessa hoidossa.