Linja-auto liikenteessä

Bussi

Linja-autoalaan liittyy paljon riskejä ja A-Vakuutus auttaa yritystäsi sopivien vakuutusratkaisujen löytämisessä.

Varmista busseille ja kuljetettavalle omaisuudelle riittävä vakuutusturva

Tiedämme yleisimmät onnettomuuksien syyt ja autamme yritystäsi suojautumaan niiltä oikeanlaisella ennaltaehkäisyllä ja vakuutusratkaisuilla. Bussi ja siihen kiinteästi asennetut lisävarusteet kuuluvat autovakuutuksen piiriin. Ajoneuvovakuutuksen lisäksi kuljetustoiminta kannattaa suojata Ammattiliikenne-extra-vakuutuksella, joka antaa suojaa esimerkiksi asiakkaiden matkatavaroille sekä muulle kuljetettavalle omaisuudelle sattuvia vahinkoja varten.

Huolehdi yrittäjän ja työntekijöiden terveydestä

Linja-autoalalla toimittaessa kannattaa varautua jo ennalta yllättäviin tapaturmiin, jotta sekä yrittäjä että työntekijät saadaan pidettyä työkykyisenä. Vahingon yllättäessä lakisääteinen työtapaturmavakuutus tuo yrityksesi työntekijöille turvaa, ja nopea hoitoketjumme auttaa arkeen palaamisessa. Yrittäjänä et välttämättä kuulu lakisääteisen vakuuttamisvelvollisuuden piiriin, mutta voit turvata itsesi yrittäjän tapaturmavakuutuksella.

Pakollisen tapaturmavakuutuksen rinnalle voit ottaa vapaaehtoisen hoitokuluvakuutuksen, Terveysturvan. Terveysturva varmistaa nopean hoidon ja töihin palaamisen, johtuupa poissaolo sitten tapaturmasta tai sairaudesta. Linja-autoliiton jäsenenä Terveysturvan hankkiminen on sinulle helppoa, koska saat sen ilman Terveysselvitystä.

Hyödynnä rahoitusratkaisujamme uusissa hankinnoissa

Haluamme tukea yrityksesi liiketoimintaa myös rahoituspalveluita tarjoamalla. OPn kattavien investointien rahoittamiseen tarkoitettujen ratkaisujen joukosta löydät varmasti sopivat vaihtoehdot uusien linja-autojen ja muiden hankintojen rahoittamiseen. Yleisin tapa uusien bussien rahoittamiseen on osamaksurahoitus. Suosittelemme vaihtoehdoksi myös leasingia, joka on yrityksesi taseen kannalta kevyempi ratkaisu.

Jos yrityksesi harjoittaa linja-autoliikennettä myös ulkomailla, huolehdi, että vakuutukset ovat voimassa tarvittavissa maissa.

Muista hankkia myös Green Card ja pitää se aina mukana ulkomailla linja-autoa ajettaessa.