Metsäkoneyrittäjät-kuva

Metsäkoneyrityksen vakuutukset

Metsäkoneyrittäminen vaatii ammattiosaamista ja alan tarpeisiin räätälöidyt vakuutukset. Näin turvaat niin työkoneet kuin yrityksen toiminnan.

Puunhankinta ulottuu Suomessa maisemallisesti vaikeisiin paikkoihin ja jopa saariin. Metsäkoneiden kuljettaminen niin kuljetusalustoilla kuin metsässä kannattaakin turvata yrityksen toimintaan sopivilla vakuutuksilla.

Yritysykkönen – ratkaisu metsäkoneyrittäjän tarpeisiin

Yritysykkönen on pienyrityksille sopiva vakuutuspaketti, jolla metsäkoneyrittäjänkin on helppo varautua tärkeimpiin yrityksen irtaimen omaisuuden ja toiminnan riskeihin. Yritysykkönen ja sen lisäturvat on suunniteltu erityisesti koneyrittäjien tarpeisiin – saat tarvitsemasi turvat yhdellä vakuutuskirjalla ja laskulla.

Metsäkoneyrittäjän Yritysykkönen sisältää

  • omaisuusturvan irtaimelle omaisuudelle, esimerkiksi työkoneiden varaosille
  • keskeytysturvan yrityksesi toiminnalle
  • vastuuturvan, joka kattaa myös käsiteltävänä ja huolehdittavana olevan toisten omaisuuden
  • oikeusturvan
  • tarvittavat lisäturvat kuten, tiekuljetus-, taakka-, tai huolintaturvat.

Kun yrityksesi liikevaihto ylittää miljoonan, suosittelemme pienyritysten tarpeisiin suunnatun Yritysykkösen sijaan räätälöityä vakuutusratkaisua. Ota yhteyttä ja tarjoamme juuri yrityksesi tarpeisiin sopivaa ratkaisua.

Vakuuta työkoneesi kattavasti

Koneiden käyttö metsässä, turvesoilla ja tienhoitotöissä lisääntyy jatkuvasti ja lisälaitteiden käyttö on yhä monipuolisempaa. Työkone kannattaa vakuuttaa monipuolisella työkonevakuutuksella, jonka laajuuden ja omavastuut voit valita yrityksellesi sopivaksi. Työkonevakuutus huomioi koneen käyttöön ja kuljetukseen liittyvät tarpeesi. Työkoneista erillään olevia lisälaitteita voit vakuuttaa niille räätälöimällämme Työkone-extralla.

Turvaa yrittäjän ja työntekijöiden työkyky

Liukas ja märkä maasto, hankalat työasennot huoltotöissä, kylmyys ja vaihtelevat säätilat luovat haasteita koneyrittäjän arkeen. Työkoneen kuljettajille sattuu tapaturmia keskimääräistä enemmän ja yllättävän suuri osa tapaturmista kohdistuu silmiin. Tapaturmia sattuu herkästi etenkin huolto- ja korjaustöitä tehtäessä. Kiire on yksi suurimmista syistä tapaturmien sattumisen taustalla. Voit ehkäistä työtapaturmia oikeilla työskentelytavoilla, turvavarusteiden käytöllä sekä huolellisuudella.

Vahingon sattuessa lakisääteinen työtapaturmavakuutus tuo työntekijöillesi turvaa ja nopea hoitoketjumme auttaa arkeen palaamisessa. Yrittäjänä et välttämättä kuulu lakisääteisen vakuuttamisvelvollisuuden piiriin, mutta suosittelemme, että turvaat itsesi yrittäjän tapaturmavakuutuksella. Pakollisen tapaturmavakuutuksen rinnalle voit ottaa vapaaehtoisen hoitokuluvakuutuksen, Terveysturvan. Sairauden tai tapaturman yllättäessä nopea hoitoon pääsy ja sen myötä nopeampi työhön paluu tuo hyötyjä sekä yrittäjälle että työntekijälle.

Tehosta kassavarojen hallintaa monipuolisilla rahoitusratkaisuilla

Metsäkoneet ovat usein kalliita ja niiden hankkimisessa kannattaa hyödyntää rahoitusta, jotta yrityksesi kassavarat voidaan käyttää ydinliiketoiminnan pyörittämiseen. Tarjoamme yrityksellesi kattavat ratkaisut konehankintojen rahoittamiseen yhdessä OPn kanssa. Lisäksi voit hyötyä yrityksesi maksuvalmiutta parantavasta laskusaatavarahoituksesta, jonka avulla saat laskuista odottamasi rahat yrityksesi tilille nopeammin.