Data protection

Frequently asked questions

Miten OP varmistaa, että henkilötietoni pysyvät turvassa?

Henkilötietojesi huolellinen ja varovainen käsittely on meille ensisijaisen tärkeää. Voit tutustua tietosuojakäytäntöihimme ja henkilötietojen käsittelyperiaatteisiimme osoitteessa op.fi/tietosuoja. Sivustolta saat yleiskuvan henkilötietojen käsittelytavoistamme. Löydät sieltä myös OP Ryhmän keskeisimmät tietosuojaselosteet sekä yhteystietomme tietosuoja-asioissa. Lisäämme tietosisältöä vaiheittain.

Mistä näen mitä tietoja OPlla minusta on?

Olemme koostaneet keskeisimmät OPn asiakkuuteen liittyvät henkilötietosi op.fi-palvelun omaan profiiliin. Pääset palveluun kirjautumalla verkkopalvelutunnuksillasi täällä. Kyseessä on uusi palvelu, jota kehitetään parhaillaan. Lisäämme tietosisältöä vaiheittain.

Jos et löydä etsimääsi tietoa omasta profiilista, voit kysyä lisätietoja henkilötietojen käsittelystä myös osuuspankkien konttoreista, pankin valtakunnallisesta palvelunumerosta 0100 0500 tai vakuutusten ja korvausten valtakunnallisesta palvelunumerosta 0303 0303 taikka osoitteesta tietosuoja@op.fi.

Mikä on oma profiili?

Oma profiili on kokonaisuus, johon olemme koostaneet keskeisimmät OPn asiakkuuteen liittyvät henkilötietosi. Pääset palveluun kirjautumalla verkkopalvelutunnuksillasi täällä. Kyseessä on uusi palvelu, jota kehitetään parhaillaan. Lisäämme tietosisältöä vaiheittain.