OP-yritysmobiili

Usein kysytyt kysymykset

OP-yritysmobiilin tietoturva - Onko OP-yritysmobiili turvallinen?

OP-yritysmobiili on turvallinen asiointikanava, kun muistat seuraavat asiat:

Huolehdi, että puhelimesi ohjelmistot ovat ajan tasalla

Älä asenna verkosta ohjelmia, joiden alkuperää et tiedä

Älä murra puhelimesi tietoturvaa tietoisesti (Jailbreak- ja Root-operaatiot)

Kirjaudu ulos sovelluksesta kun lopetat palveluiden käytön

OP-yritysmobiili ei tallenna pankkisalaisuuden alaista tietoa mobiililaitteeseen asioinnin aikanakaan. Tiedot siirtyvät OPn järjestelmiin vahvasti salattuina verkkoyhteydestä riippumatta.

Jos epäilet verkkopalvelutunnuksiesi joutuneen vääriin käsiin, sulje välittömästi tunnuksesi soittamalla OP 0100 0500 puhelinpalveluun (arkisin kello 8-22 ja la 10-16, pvm/mpm).

Puhelinpalvelun palveluajan ulkopuolella sulje tunnuksesi soittamalla Sulkupalveluun +358 20 333 (24 h/vrk). Ilmoita tapahtuneesta myös puhelinpalveluun sen avauduttua.

Mitä OP-yritysmobiililla voi tehdä?

OP-yritysmobiililla voit hoitaa yrityksesi päivittäiset pankkiasiat helposti milloin ja missä vain. OP-yritysmobiilissa on käytössäsi sama laskutuspalvelu asiakas- ja tuoterekistereineen kuin OP-verkkopalvelussa. 

OP-yritysmobiililla voit lisäksi toimittaa asiakkaillesi muistutus- ja hyvityslaskuja sekä laskuttaa asiakkaitasi sähköpostilla.

OP-yritysmobiililla voit hakea rahoitusta yrityksellesi, käydä verkkoneuvotteluja sekä toimittaa koostetun aineiston kirjanpitäjällesi.

Miten viivakoodimaksaminen toimii?

Voit maksaa viivakoodillisia laskuja käyttämällä OP-yritysmobiilin viivakoodimaksuominaisuutta. Löydät sen "Uusi maksu" -painikkeen alta, kun olet maksamassa laskua.

Paina ”Käytä viivakoodia” ja kamera käynnistyy. Osoita sillä laskussa olevaa viivakoodia, josta OP-yritysmobiili poimii maksun tiedot.

Tarkista tiedot ja syötä vastaanottajan nimi ennen kuin maksat laskun.

OP-yritysmobiilin tukemat puhelimet - Missä puhelimissa OP-yritysmobiili toimii?

OP-yritysmobiili toimii iPhone ja iPad -laitteissa, joissa on käyttöjärjestelmänä iOS 8.0 tai uudempi ja Android 4.4 -laitteissa ja sitä uudemmissa. Saat ladattua OP-yritysmobiilin laitteesi sovelluskaupasta (App Store tai Google Play).

Kirjautuminen OP-yritysmobiiliin – Miten pääsen kirjautumaan OP-yritysmobiiliin?

OP-yritysmobiiliin pääsee kirjautumaan sekä yrityspalvelutunnuksilla että henkilöasiakkaan verkkopalvelutunnuksilla. Jos sinulla on usean yrityksen edustajuuksia, voit vaihtaa edustajuutta valikon kautta kirjautumatta välillä ulos palvelusta. Halutessasi voit asettaa OP-yritysmobiiliin muistamaan sinut käyttäjänä, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ilman avainlukua. Voit kirjautua OP-yritysmobiiliin myös sormenjäljellä, mikäli laitteessasi on tuki sormenjälkitunnistukselle.