Tilit ja kortit

Usein kysytyt kysymykset

Miten OP-Visa Business Cardia voi käyttää?

  • Maksat yrityksen ostokset korttiin liitetyltä tililtä kotimaassa ja ulkomailla liikkeissä, jotka vastaanottavat maksuja Visa-kortilla.
  • Voit nostaa käteistä kotimaassa Ottopisteistä ja ulkomailla Visa-automaateista
  • Voit maksaa verkko-ostokset korttinumeron ja kortin kääntöpuolella olevan kolminumeroisen turvaluvun ja/tai Verified by Visa -palvelun avulla.
  • Turvallisen verkkomaksamisen Verified by Visa -palvelun voit liittää korttiin op.fi-palvelussa.

Haluan avata yritystilin, kuinka se tapahtuu?

Varaa aika yritystilin avaamiseksi. Ole yhteydessä lähimpään Osuuspankin konttoriin ajanvarausta varten. Varauksen voit tehdä soittamalla tai lähettämällä viestin verkkosivujen kautta. Soittamalla pankkiin tai OPn Yritys- ja maksuliikepalveluiden neuvontaan saat myös neuvoja, minkälaisia yrityksen asiakirjoja sinun tarvitsee ottaa mukaan pankkiin yritystilin avausta varten.

Konttorissa yritystiliin liittyvät palvelut sitten räätälöidään yrityksesi tarpeiden mukaan.

Mikäli olet jo Osuuspankin asiakas, voit olla yhteydessä suoraan yhteyshenkilöösi.

Mitä tietoja löydän tilin saldo- ja korkotodistuksesta?

Tilin saldo - ja korkotodistuksen voit hakea verkkopalvelussa yhdestä yritystilistä ja yhdeltä halutulta päivältä kerrallaan. Haettu päivä voi olla edellinen päivä tai sitä aikaisempi.

Tilin saldo- ja korkotodistukselta löydät tilin saldon, ennakkokirjaukset, varaukset, nostovaran, luottorajan, päivän sisäisen limiitin, provision, talletuskoron, viivästyskoron, lähdeveron, velkakoron ja viimeisen kirjauspäivän.

Mitä kortteja OP tarjoaa yritysasiakkaille?

OP-Visa Business Card on monipuolinen ja kansainvälinen pankkikortti, jota voit käyttää maksuvälineenä Suomessa ja ulkomailla sekä verkossa. Kortilla suoritetut maksut ja käteisnostot veloitetaan suoraan yrityksesi pankkitililtä. OP-Visa Business Cardia voit hakea lähimmästä Osuuspankin konttorista.

Mikä on tositetiliote?

Tositiliote on numeroitu kirjapitokelvollinen tiliote. Voit hakea tositetiliotteen verkkopalvelussa tietyllä ajanjaksolla tai tositetiliotteen numerolla. Tositetiliote löytyy myös OP-yritysmobiilin kirjanpitoaineistosta.