Verkkopalveluiden käyttö

Usein kysytyt kysymykset

Yrityspalvelutunnukset, mitä ovat ja mistä saa?

Mitä ovat?

Yrityspalvelutunnukset ovat henkilön henkilökohtaiset tunnukset, joilla pääsee kirjautumaan op.fi yrityksille -verkkopalveluun, OP-yritysmobiiliin ja Vakuutusten verkkopalveluun. Samoilla tunnuksilla voi hoitaa usean yrityksen asioita verkkopalveluissa.

Yrityspalvelutunnukset koostuvat käyttäjätunnuksesta, salasanasta ja avainlukulistasta. Tunnukset ovat maksuttomat.

Jos sinulla on yrityspalvelutunnukset, et pääse kirjautumaan yritysasiakkaan verkkopalveluun omilla henkilöasiakkaan tunnuksillasi.

Mistä saa?

Saat yrityspalvelutunnukset käyttöösi hakemalla ne verkon kautta tai lähimmästä osuuspankista.

Verkon kautta tehtävään tilaukseen tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset (OP, Nordea, Sampo, Nooa, S-Pankki tai Handelsbanken), joiden avulla varmistamme henkilöllisyytesi.

OPn Vakuutusten verkkopalvelu yrityksille, mistä ja miten kirjaudun?

Vakuutusten verkkopalveluun voit kirjautua käyttämällä henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia. Yrityksesi käyttäjät voivat tilata itselleen verkosta yrityspalvelutunnukset, jotka ovat vaihtoehto henkilökohtaisten pankkitunnisteiden käytölle.

Palveluun kirjaudutaan OPn tai A-Vakuutuksen verkkosivuilla kirjautumisosiossa olevalla Vakuutusten verkkopalvelu yrityksille -painikkeella.  Mikäli yritykselläsi on käytössä Yrityksen OP-verkkopalvelu tai Yrityspalvelut-verkkopalvelu, voit siirtyä Vakuutusten verkkopalveluun myös pankkipalveluiden kautta.

Jotta voit kirjautua ja käyttää Vakuutusten verkkopalvelua yrityksille, on yritykselläsi oltava voimassa vakuutusten verkkopalvelusopimus ja sinulla on oltava yrityksesi pääkäyttäjän myöntämät käyttövaltuudet vakuutuspalveluihin.

Yrityspalvelutunnukset katoavat, mitä teen?

Jos epäilet, että yrityspalvelutunnukset ovat joutuneet vääriin käsiin, ilmoita katoamisesta osuuspankkiisi tai yritysasiakkaiden puhelinpalveluun 0100 05151, jossa tunnukset suljetaan. Pankin aukioloaikojen ulkopuolella tunnusten katoamisesta voit tehdä ilmoituksen verkkotunnusten sulkupalveluun +358 20 333.