OP Luhanka pankin kuva

Tervetuloa asioimaan

Luhangan Osuuspankki on toimialueemme johtava pankki, olemme lähellä asiakasta ja asiakasta varten. Pankillamme on kaksi toimipistettä Luhangan Tammijärvellä ja Toivakassa sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Saat pankistamme monipuoliset finanssipalvelut

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • luotot ja lainat eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • perhelainopilliset palvelut
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin

Palkitsemme asiakkaitamme

Luhangan Osuuspankki on jäsentensä omistama, paikallinen ja palveleva pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti, olemme asiakkaitamme varten.

Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Vuonna 2018 omistaja-asiakkaamme saivat OP-bonuksia 186 tuhatta euroa, joilla maksettiin esimerkiksi pankin palvelumaksuja ja vakuutusmaksuja.

Vuoden 2018 lopussa pankillamme oli yhteensä 3711 asiakasta. Omistaja-asiakkaita oli 2000. Asiakkaita palvelemme 4 finanssialan ammattilaisen voimin.

Toimimme vakaalla perustalla

Toimintaamme ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Perustehtävämme on vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme.

Toimimme eettisesti, kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme toimialueemme kehittämiseen.