Käsikuva

OP Alastaron edustajisto on valittu

Pankin omistaja-asiakkaat äänestivät 2. - 16.11.2020 pidetyssä vaalissa Alastaron Osuuspankin edustajistoon seuraavat 15 edustajaa.

Arkkila Perttu, 18 ääntä
Eskelinen Minna, 22 ääntä
Kallio Erkki, 16 ääntä
Koskivirta Anniina, 18 ääntä
Lätti Hannele, 15 ääntä
Mattila Mikko, 16 ääntä
Mäkelä Ossi, 17 ääntä
Niemelä Jukka, 18 ääntä
Ojanen Timo, 16 ääntä
Suvitie Erkki, 22 ääntä
Tamminen Timo, 34 ääntä
Tytykoski Martti, 37 ääntä
Uikkonen Samuli, 16 ääntä
Vesanen Hilkka, 19 ääntä
Vuolle Tapio, 81 ääntä

Varasijoille äänestyksessä tulivat:

Vartia Tenho, 1. varasija, 15 ääntä
Heilala Teemu, 2. varasija, 14 ääntä
Merta Mari, 3. varasija, 14 ääntä

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotun iPad-tablettitietokoneen voitti Leena Salokannel. Vaalien äänestysprosentti oli 27,3.

Onnittelut uusille edustajiston jäsenille ja arvonnan voittajalle. Kiitos äänestäjille – omistajien ääni on puhunut.

Voit ilmoittautua ehdokkaaksi lomakkeella. Ehdokkuutesi vahvistamiseksi tarvitaan toinen OP Alastaron omistaja-asiakas, joka täyttää ja allekirjoittaa kannatusilmoituksen. Täytetyt ja allekirjoitetut kannatusilmoitukset tulee palauttaa OP Alastaron Vaalilautakunnalle tiistaihin 8.9.2020 klo 16.00 mennessä.

Ehdokkaaksi voi ilmoittautua jokainen hyvämaineinen OP Alastaron omistaja-asiakas, joka on liittynyt omistaja-asiakkaaksi viimeistään 31.5.2020 mennessä ja on täysivaltainen ja tullut täysi-ikäiseksi viimeisään ehdokashankinnan aikana. Ehdokkaaksi eivät voi asettua osuuspankin palveluksessa olevat eivätkä sen hallituksen tai hallintoneuvoston jäsenet, tai vast’ikään näissä tehtävissä olleet. Myöskään OP:n Keskusyhteistökonsernin palveluksessa olevat eivät voi ilmoittautua ehdokkaiksi.

Edustajiston vaalien äänestäminen tapahtuu 2. – 16.11.2020. Tuota ennen jokainen vaaleihin omistaja-asiakas saa tiedon äänioikeudestaan joko sähköisesti OP-verkkopalvelussa tai postitse kirjeenä.

Sähköinen äänestyspalvelu avautuu osoitteessa op-edustajistonvaalit.fi. 2.11.2020 kello 00.01 ja se sulkeutuu 16.11.2020 kello 16.00.

Äänioikeus on kaikille OP Alastaron omistaja-asiakkailla, jotka ovat liittyneet omistaja-asiakkaiksi viimeistään 31.5.2020.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan iPad-tablettitietokone, jonka arvo on noin 600 euroa.

Haluamme että näissä vaaleissa mahdollisimman moni omistaja-asiakkaamme antaisi oman äänensä kuulua. Tänä syksynä on sen aika.

Äänestämään pääset 2. – 16.11.2020. Jokainen äänestämään oikeutettu omistaja-asiakas saa tiedon äänioikeudestaan joko sähköisesti OP-verkkopalvelussa tai postitse kirjeenä.

Omistaja-asiakkaat, joilla on käytössään OP-verkkopalvelutunnukset pääsevät äänestämään osoitteessa op-edustajistonvaalit.fi. Äänestyspalvelu avautuu 2.11.2020 kello 00.01 ja se sulkeutuu 16.11.2020 kello 16.00.

Tutustu ehdokkaisiin

OP Alastaron edustajistoon valitaan 15 edustajaa. Ehdokkaaksi on ilmoittautunut 33 pankkiasioista, osuuspankin kehittämisestä sekä vaikuttamisesta kiinnostunutta omistaja-asiakastamme. Kenet heistä haluat edustamaan itseäsi?

Pääset tutustumaan ehdokkaisiin oheisesta ehdokasesittelystä, jossa ehdokkaat kertovat suhteestaan osuuspankkiin ja sen kehittämiseen. Esittelystä löydät myös heidän kannanottonsa osuuspankkiin liittyviin väitteisiin. Ehdokkaat löytyvät myös virallisesta ehdokaslistasta.

Äänestys päättynyt 16.11.2020.

Pankin omistaja-asiakkaat ovat aiemmin osuuskuntakokouksessa päättäneet edustajistomalliin siirtymisestä. Alastaron Osuuspankin ylintä päätösvaltaa jatkossa käyttää omistaja-asiakkaiden keskuudestaan valitsema edustajisto. Se hyväksyy muun muassa osuuspankin tilinpäätöksen ja tekee merkittävimmät pankin toimintaa koskevat päätökset.

Edustajisto kokoontuu sääntömääräisesti kerran vuodessa, jonka lisäksi edustajiston jäsenet voivat osallistua erilaisiin koulutuksiin.

Tarvitsemme edustajistoon ihan tavallisia ajattelevia ja aktiivisia omistaja-asiakkaita. Hyvä edustajisto kuvastaa monipuolisesti pankin asiakaskantaa, joten myös ehdokkaiksi tarvitaan monenlaisia ihmisiä – naisia, miehiä, nuoria, perheellisiä, senioreita, opiskelijoita, työntekijöitä, virkamiehiä, johtajia, yrittäjiä jne.

Edustajistossa saa kokemusta, josta on hyötyä muillakin elämänaloilla. Osuuspankin edustajisto mahdollistaa verkostoitumisen, ja mikäli tarvitset näyttöä hallintokokemuksesta, edustajisto tuo sitäkin.

Osuuspankin edustajisto on ponnahduslauta pankin muihin hallintoelimiin. Pankin hallinnossa voit vaikuttaa myös alueellisen elinkeinoelämän ja hyvinvoinnin edistämiseen.