Ilmakuva OP Aurasta

Paikalliset edut OP Auranmaan omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisten OP-bonusten ja finanssipalveluetujen lisäksi edullisemmin erilaisista tapahtumista ja palveluista Auranmaan seudulla. Katso edut alta.

Auranmaan Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat sijaisauton päiväksi maksutta käyttöösi huollon tai korjauksen yhteydessä. Edun arvo on 30 €.
 
Auranmaan Auto- ja Konehuolto tarjoaa monipuolisia autohuollon palveluita Auranmaan alueella. Toimipisteet ovat osa Autoasi-ketjua, jolloin saat ammattitaitoista palvelua turvallisin menetelmin ja laadukkain varaosin.
 
Toimipaikat sijaitsevat Marttilassa, Riihikoskella ja Tarvasjoella.
 
Etu on käytettävä henkilökohtaisesti. Omistaja-asiakasedun saat käyttöösi Op-mobiilista tai esittämällä ennen maksutapahtumaa omistaja-asiakkuuden osoittavan OP-Visa-korttisi.

SunSali on paikallinen perheyritys, joka on liikuttanut auranmaalaisia jo yli 7 vuotta! Kuntosalit sijaitsevat keskeisillä paikoilla Aurassa ja Riihikoskella. Voit tutustua palveluihin osoitteessa www.sunsali.fi.

Nyt SunSalin SunClub -jäsenyyden avausmaksu omistaja-asiakkaillemme 0€!  Jäsenyyden avaus sisältää kulkuavaimen kuntosalille, räätälöidyn kuntosaliohjelman sekä ohjelman opastuksen. Edun arvo 29€.

Etu on käytettävä henkilökohtaisesti. Etu lunastetaan SunSalin toimipisteessä esittämällä etu OP-mobiilin edut-osiosta.

Omistaja-asiakkaana sinua ilahduttavat myös monet valtakunnalliset edut, tutustu niihin tästä.