Ilmakuva OP Aurasta

Paikalliset edut OP Auranmaan omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisten OP-bonusten ja finanssipalveluetujen lisäksi edullisemmin erilaisista tapahtumista ja palveluista Auranmaan seudulla. Katso edut alta.

Omistaja-asiakkaana saat passikuvauksen hintaan 5 € (norm. 10 €) Hanne Kankare Photographyn studiolla Marttilassa. Varaa kuvausaika etukäteen puhelimitse p. 044 588 2258.

Etu on lunastettavissa OP-mobiilista löytyvällä etukupongilla tai osoittamalla omistaja-asiakkuus maksukortista. 

Etu on voimassa 31.1.2021 asti.
Studion osoite on Myllypellontie 1, Marttila. 

Voit tutustua muihin kuvauspalveluihin osoitteessa www.hannekankare.com

 

Omistaja-asiakkaana saat Piltin Puutarhan myymälästä Riihikoskelta kolmen hyasintin istutuksen hintaan 0 € (norm. 5 €). Myymälä on avoinna 4.12.-23.12.2020. 

Etu on kertaluontoinen ja sen voi lunastaa OP-mobiilista löytyvällä etukupongilla.

Lisätietoja myymälästä löydät osoitteesta www.piltti.com/kukkamyymala

Omistaja-asiakkaan lapsille 50 % alennus Leijona-kiekkokoulun kausimaksusta. Koko kauden hinta normaalisti 100 euroa. Kiekkokoulu on tarkoitettu 2008-2012 syntyneille lapsille. 

Kiekkokoulu tarjoaa liikkumisen riemua ja pelin oppimisen iloa erilaisten harjoitteiden, leikkien ja kisojen avulla. Kiekkokoulu on 19.3.2021 asti lauantaisin klo 12-13 Tarvasjoen jäähallissa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset osoitteessa www.taru.fi/jaakiekko

Omistaja-asiakkaana saat ravintola Hullu Ponista vuohenjuustosalaatin hintaan 9 € (norm. 12,50€).

Etu on lunastettavissa OP-mobiilin Edut-osiosta tai osoittamalla omistaja-asiakkuus maksukortista.

Etu on voimassa 31.12.2020 asti. 

Hullu Poni on laadukasta, tuoretta ja maukasta lähiruokaa edullisesti tarjoileva ravintola Auran keskustassa.

Omistaja-asiakkaana saat Pöytyän Urheilijoiden Hiihtojaoston välinevuokrasta- tai huollosta 20 euron alennuksen. Alennus koskee suksisetin kausivuokraa tai suksien täysihuoltoa. Normaalihinta suksisetin kausivuokralle on lapsilta 45 euroa ja aikuisilta 70 euroa. Suksihuollon normaalihinta on 45-60 euroa. 

Lisätietoja Pöytyän Urheilijoiden Hiihtojaoston välinevuokrasta ja -huollosta löydät osoitteesta www.poytyanurheilijat.fi/hiihto

Etu on kertaluontoinen ja se on lunastettavissa OP-mobiilin etukupongilla. Omistaja-asiakas voi käyttää edun joko omien tai perheenjäsenen suksien vuokraan tai huoltoon. Etu on voimassa 28.2.2021 asti. 

 

Auranmaan Osuuspankki on mukana tukemassa omistaja-asiakkaidensa hyvinvointia! Omistaja-asiakkaana saat nyt SunSalin 10 kerran korttiin kuntosalille tai ohjattuihin tunteihin kolme käyntikertaa kaupan päälle (10 kerran korttiin 13 käyntikertaa).

SunSali on paikallinen perheyritys. jonka kuntosalit sijaitsevat Aurassa ja Riihikoskella. Voit tutustua palveluihin osoitteessa www.sunsali.fi

Etu on kertaluontoinen ja se on käytettävä henkilökohtaisesti. Etu lunastetaan SunSalin toimipisteessä esittämällä etu OP-mobiilista.

Omistaja-asiakkaana saat Vakavan sairauden turvan vakuutusmaksuista 15% alennuksen ensimmäisen vuoden ajan. Tämän jälkeen vakuutus jatkuu normaalihintaisena.

Etu on voimassa 1.10.2020-31.12.2020 välisenä aikana otetuissa Vakavan sairauden turvissa. 

Omistaja-asiakkaana sinua ilahduttavat myös monet valtakunnalliset edut, tutustu niihin tästä.