Paikalliset edut

Omistaja-asiakas, paikallisia etuja sinulle

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisista OP-bonuksista, pankkipalvelu- ja vakuutuseduista sekä lukuisista hienoista kumppanieduista. OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakkaana saat lisäksi etuja yhteistyökumppaneiltamme toimialueellamme.

Katso kaikki valtakunnalliset ja paikalliset kumppanietumme alta. Edut löydät myös OP-mobiilista.

Omistaja-asiakkaan ajankohtaisista eduista kerromme myös Facebook- ja Instagram sivuillamme. Ota siis OP Etelä-Hämeen sivut seurantaan, niin pysyt ajan tasalla! Etuja päivitetään vuoden aikana.

Edun saat mainitsemalla edusta ennen tilauksen / oston tekemistä. Oikeuden etuun voit tarvittaessa osoittaa OP:n pankkikorttia näyttämällä (kortin alaosassa lukee omistaja-asiakas).

Uudet osakesijoittamisen edut, maksuton arvopaperisäilytys ja -analyysi, yhdistettynä edullisiin kaupankäyntihintoihin sekä rahasto- että vakuutussäästämisen etuihin tarjoavat OP:n omistaja -asiakkaille markkinoiden houkuttelevimman etukokonaisuuden.

Riihimäen Nuorisoteatteri

 

Jollei jouluna ole lunta -joululaulumusikaali 

Jollei jouluna ole lunta -on Riihimäen Nuorisoteatterin 25.11. ensi-iltansa saava joululaulumusikaali. Esitys on kirjoitettu suoraan Riihimäen Nuorisoteatterille ja lavalla ovat 13–18 -vuotiaat nuoret. Esitys toteutetaan yhteistyössä Riihimäen musiikkiopiston kanssa. 

Omistaja-asiakkaalle liput puoleen hintaan kaikkiin koko perheen Joululaulumusikaali – teatteriesityksiin. Lippuetu koskee normaali- alennus- ja perhelippua. Esitykset 25.11. – 18.12.
Omistaja-asiakkaan etuhintaiset liput voi varata info@rnt.fi tai soittamalla 050 3007116. Lippuedun saa myös ennen esitystä lipunmyynnistä. Esitä etu OP-mobiilista lippuja lunastaessa.
Näytökset Kinosammossa, osoite Suokatu 9, 11100 Riihimäki.

Lisätietoa esityksestä: 

 

 

 

Hämeenlinnan teatteri

Hämeenlinnan Teatteri esittää - Askel kerrallaan

Omistaja-asiakkaille liput etuhintaan peruslippu 25 € (norm. 35€)
Etuhintaiset liput ostetaan ennakkoon Verkatehtaan lipunmyynnistä seuraaviin Askel kerrallaan -esityksiin.

Pe 11.11. klo 19.00, anniskeluesitys K-18
Pe 25.11. klo 19.00
To 1.12. klo 14.00
La 10.12. klo 13.00

Tarjous on voimassa 30.11. asti. Kaksi lippua / omistaja-asiakas. Liput ostetaan Verkatehtaan lipunmyynnistä, Paasikiventie 2. Lipunmyynti on avoinna ma-pe klo 10-17.  

Esitä etu OP-mobiilista tai omistaja-asiakkuus pankkikortista. Etuhintaisia lippuja on rajattu määrä/ esitys.

Lisätietoa esityksestä

Hämeenlinnan Lentopallokerho

Hämeenlinnan Lentopallokerho tarjoaa OP Etelä-Hämeen juhlavuoden kunniaksi omistaja-asiakkaille liput 21.12. klo 18.30 alkavaan Eurocup-peliin.
omistaja-asiakkaalle 2 lippua hintaan 5 € 
omistaja-asiakkaan koko perheelle liput yhteishintaan 5 €
 
Liput lunastetaan lipunmyynnistä Loimua-Areenalta, näytä etu OP-mobiilista.
 
*  * *
 
 
Omistaja-asiakkaana pääset seuraamaan naisten SM-sarjan lentopalloa 5 € etuhintaan (norm. 15 €). Etu koskee mestaruusliigan runkosarjan kotiotteluita. Etuhintaiset liput lunastetaan lipunmyynnistä esittämällä etu OP-mobiilista tai pankkikortista.

HPK jääkiekko


Omistaja-asiakkaille 500 istumapaikkalippua
keskiviikon 25.1.2023 HPK-TPS -peliin, omistaja-asiakkaalle 2 lippua.
Liput tulevat lunastettavaksi OP-mobiilissa 3.1.2023 klo 18.00. 

 

Riihimäen Cocks

Tulossa keväällä etuja


 

Vietämme syksyllä 2022 OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakkaille suunnattuja omistaja-asiakasviikkoja digikanavillamme syys-, loka- ja marraskuussa viikoilla 37, 43 ja 47.

Julkaisemme maanantaisin omistaja-asiakasviikon arvonnan Facebook- ja Instagram -sivuillamme. Arvontaan pääsee osallistumaan myös osoitteessa op.fi/etela-hame, kohdassa ”Ajankohtaista”. Arvonta suoritetaan omistaja-asiakasviikon jälkeen maanantaina ja voittajaan ollaan yhteydessä yksityisviestillä.

Lisäksi julkaisemme päivityksiä teemaan liittyen bonuksista, eduista ja vastuullisuusteoistamme.

Seuraa siis OP Etelä-Hämeen somekanavia Facebookissa ja Instagramissa.

Marraskuun omistaja-asiakasviikon arvonta:
Arvonnan voittona on 100 €  K-lahjakortti, jonka voit käyttää useissa K-ryhmän kaupoissa. Osallistu arvontaan 27.11. mennessä OP Etelä-Hämeen Facebook tai Instagram sivuilla tai op.fi/etela-hame sivuilla kohdassa ”Ajankohtaista”.

 

 

 

 

 

 

 

Omistaja-asiakkaana saat parhaat edut ja alennukset niin pankki- kuin vakuutusasioinnista. Tutustu omistaja-asiakkaan valtakunnallisiin etuihin ja varmista hyötysi jo tänään!

Omistaja-asiakkaana sinua ilahduttavat myös monet valtakunnalliset kumppaniedut kuten CityShoppari, CMore, F-Secure jne.

Edut saat käyttöösi omistaja-asiakastunnuksella varustetulla osuuspankin pankkikortilla tai OP-mobiilin sähköisellä etukupongilla.
Muista kertoa edusta ja varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.