Paikalliset edut

Omistaja-asiakas, paikallisia etuja sinulle

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisista OP-bonuksista, pankkipalvelu- ja vakuutuseduista sekä lukuisista hienoista kumppanieduista. OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakkaana saat lisäksi etuja yhteistyökumppaneiltamme toimialueellamme.

Katso kaikki valtakunnalliset ja paikalliset kumppanietumme alta. Edut löydät myös OP-mobiilista.

Omistaja-asiakkaan ajankohtaisista eduista kerromme myös Facebook- ja Instagram sivuillamme. Ota siis OP Etelä-Hämeen sivut seurantaan, niin pysyt ajan tasalla! Etuja päivitetään vuoden aikana.

Edun saat mainitsemalla edusta ennen tilauksen / oston tekemistä. Oikeuden etuun voit tarvittaessa osoittaa OP:n pankkikorttia näyttämällä (kortin alaosassa lukee omistaja-asiakas).

Uudet osakesijoittamisen edut, maksuton arvopaperisäilytys ja -analyysi, yhdistettynä edullisiin kaupankäyntihintoihin sekä rahasto- että vakuutussäästämisen etuihin tarjoavat OP:n omistaja -asiakkaille markkinoiden houkuttelevimman etukokonaisuuden.

Riihimäen Taidemuseo

Omistaja-asiakkaan etu: kaksi yhden hinnalla näyttelyyn Maija Isola - Kuoseja Amforasta Unikkoon, Riihimäen taidemuseo 7.5.-23.10.2022.

Riihimäen taidemuseossa on esillä toukokuusta alkaen Maija Isolan (1927–2001) painokangaskuoseja esittelevä näyttely Maija Isola - Kuoseja Amforasta Unikkoon, Riihimäen taidemuseo 7.5.-23.10.2022.

Maija Isola oli kotoisin Riihimäeltä ja hän asui siellä myös vanhuusvuotensa. Isola on yksi Suomen tunnetuimmista kuosisuunnittelijoista. Hän toimi Marimekon sisustuskankaiden pääsuunnittelijana vuoteen 1987 asti.  

Riihimäen taidemuseon näyttely on koottu yksityisarkiston painokankaista. Näyttelyä täydennetään Maija Isolaan ja kankaisiin liittyvällä muulla aineistolla, joka on lainattu mm. muiden museoiden kokoelmista sekä yksityiskokoelmista.

Koko taidemuseon täyttävä näyttely esittelee Maija Isolan suunnittelemia kuoseja aiheittain ja aikakausittain. Tuotantoa esitellään aina varhaisimmasta Amfora–kankaasta (1949) 1970-luvulla Yhdysvalloissa vietetyn ajan myötä syntyneisiin kangasmalleihin ja myöhempiin uustuotannon kuoseihin.

Lisätietoja

Hippalot

Lasten taidefestivaali Hippaloiden pääesityksenä nähdään lauantaina 30.7. Tanssiteatteri Raatikon vauhdikas Supersankarit.

Supertytön seikkailuista Aikabootti-robotin, Aika Avaruusrosvon ja Neiti Nanosekunnin kanssa kertovassa esityksessä käytetään lasermiekkoja ja supervoimia ja pelastetaan lopulta koko universumi.

Esitys sopii yli 3-vuotiaille ja se nähdään Hämeenlinnan teatterin päänäyttämöllä lauantaina 30.7. klo 13 ja 15. Esityksen kesto on 50 min.

Omistaja-asiakkaalle lippu 13 € (norm. 15 €), perhelippu 4 hlö 44 € (norm. 54 €)

Etuhintaiset liput ostetaan OP-mobiilista 1.4. alkaen.

Lasten taidefestivaali Hippalot järjestetään 28.-31.7.2022 Hämeenlinnan Verkatehtaalla.

Tawast Golf

Päivässä golffariksi kurssi omistaja-asiakkaan etuhintaan 79€ (norm. 99€). Katso kevään kurssien ajankohdat www.tawastgolf.fi kohdasta ”Palvelut”, ”Golf opetus”.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot olli.tapola@tawastgolf.fi tai soita p. 044 3244343. Kun ilmoittaudut, mainitse, että olet OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakas.

Aulanko golf

Aloita golfharrastus Aulangolla green card-kurssilla OP:n omistaja-asiakkaan etuhintaan 79 € (norm. 99 €).

Kevään golfkurssipäivät löydät osoitteessa www.aulankogolf.fi kohdassa ”Aloita Golf”.

Ilmoittautumiset s-postilla juha.hakulinen@umasport.fi  Kun ilmoittaudut, mainitse, että olet OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakas.

Riihimäen Teatteri

Omistaja-asiakkaalle liput etuhintaan Riihimäen Teatterin Rakkauskirjeitä – näytelmään Lempi-festivaaleilla perjantain 12.8. klo 19.00 näytökseen.

Rakkauskirjeitä on kahden hengen näytelmä, jonka rooleissa nähdään yhdet Suomen rakastetuimmista näyttelijöistä Seela Sella ja Esko Roine.

Etuhintaiset liput lunastetaan OP-mobiilista. OP-Lempi peruslippu 30 € (norm. 35 €) ja OP-Lempi eläkeläislippu 27 € (norm. 32 €)

Etuhintaisia lippuja on rajattu määrä. Lippuetu 30.6. saakka, jos etuhintaisia lippuja on jäljellä.

Riihimäen Nuorisoteatteri

Omistaja-asiakkaalle liput puoleen hintaan koko perheen kesän Supermarsu – teatteriesityksiin. Lippuetu koskee normaali- alennus- ja perhelippua. Esitykset 2.7.-28.8.2022.

Omistaja-asiakkaan etuhintaiset liput voi varata info@rnt.fi tai soittamalla 050 3007116. Lippuedun saa myös ennen esitystä lipunmyynnistä. Esitä etu OP-mobiilista lippuja lunastaessa.

Näytökset Kinosammossa, osoite Suokatu 9, 11100 Riihimäki

Lisätietoa esityksistä www.rnt.fi

Omistaja-asiakasviikko

Vietämme OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakkaille suunnattua Omistaja-asiakasviikkoa digisti helmi, maalis- ja huhtikuussa 2022. Omistaja-asiakasviikoilla kerromme digikanavissamme OP-bonuksista, eduista ja vastuullisuusteoistamme.

Maanantaisin julkaisemme omistaja-asiakasviikon arvonnan Facebook- ja Instagram -sivuillamme. Arvontaan voi osallistua koko omistaja-asiakasviikon ajan. Arvonta suoritetaan omistaja-asiakasviikon jälkeen maanantaina ja voittajaan ollaan yhteydessä yksityisviestillä.

Huhtikuun omistaja-asiakasviikon arvonta:

Julkaisemme Facebook- ja Instagram tileillämme omistaja-asiakasviikon arvonnan 25.4.

Arvonnan voittona on 2 päivän festarilippu Iskelmäpuistoon 5. - 6.8.2022. Palkinnon arvo on 109 euroa.

Osallistu arvontaan kommentoimalla 1.5. mennessä. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti yksityisviestillä.

 

Arvonnan säännöt löydät osoitteesta www.op.fi/etela-hame/nuoret

 

 

Omistaja-asiakasviikon lopulla julkaisemme omistaja-asiakkaille edun, jonka voi lunastaa rajatun ajan.

Huhtikuun omistaja-asiakasviikon edut:

 

  • Puutarhatalo Sydänmaa Riihimäellä tarjoaa huhtikuun omistaja-asiakasviikon etuna upeat terassikasvit, esim. patiohortensiat ja maljaköynnökset – 20% ovh:sta. Lisäksi suklaakirsikkapensas 30-50 cm, Prunus cerasus ”Chokoladnaja” 19.90 € /kpl (ovh 29.90 €).  Edut on voimassa viikon 18 ajan (2. - 8.5.2022) Riihimäen Sydänmaan puutarhalla.

 

  • Lakstedtin Puutarha Hattulassa tarjoaa omistaja-asiakasviikon etuna Pelargoniat 12 cm ruukussa 2,00 € /kpl (paljon eri värejä).  Etu on voimassa 2.-15.5.2022.

 

Mainitse edusta kassalla ja osoita omistaja-asiakkuus pankkikortistasi.

 

Lisäksi julkaisemme some -kanavillemme päivityksiä teemaan liittyen bonuksista, eduista ja vastuullisuusteoistamme. Ota siis Facebook- ja Instagram -sivumme seurantaan.

Vietämme omistaja-asiakasviikkoa viikolla 8,12 ja 17.

 

Omistaja-asiakkaana saat parhaat edut ja alennukset niin pankki- kuin vakuutusasioinnista. Tutustu omistaja-asiakkaan valtakunnallisiin etuihin ja varmista hyötysi jo tänään!

Omistaja-asiakkaana sinua ilahduttavat myös monet valtakunnalliset kumppaniedut kuten CityShoppari, CMore, F-Secure jne.

Edut saat käyttöösi omistaja-asiakastunnuksella varustetulla osuuspankin pankkikortilla tai OP-mobiilin sähköisellä etukupongilla.
Muista kertoa edusta ja varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.