Edut omistajille

Omistaja-asiakas, paikallisia etuja sinulle

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisista OP-bonuksista, pankkipalvelu- ja vakuutuseduista sekä lukuisista hienoista kumppanieduista. OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakkaana saat lisäksi etuja yhteistyökumppaneiltamme toimialueellamme.

Edun saat käyttöösi mainitsemalla edusta ennen tilauksen/oston tekemistä. Oikeuden etuun voit osoittaa OP:n pankkikorttia näyttämällä (alalaidassa lukee omistaja-asiakas).

Katso kaikki valtakunnalliset ja paikalliset kumppanietumme alta. Edut löydät myös OP-mobiilista!

Omistaja-asiakkaan ajankohtaisista eduista kerromme myös Facebookissa. Ota siis OP Etelä-Häme -sivu seurantaan, niin pysyt aina ajan tasalla! Edut päivittyvät vuoden aikana.

Hämeenlinnan kaupunginorkesteri – konsertteja  

30.8. VI Renkajärvi -konsertti Rengon kirkossa klo 17.00. Ohjelmassa kesän päättäviä pienimuotoisia teoksia. Kapellimestarina Lauri Haapanen, solistina ja juontajana Hannu Lehtonen, laulu ja tenori- / alttosaksofoni. OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakkaille lipun hinta 10€ (norm. 20€).

Lippujen myynti kirkon ovelta tuntia ennen konsertin alkua. 

Huom! Muuttunut konsertin alkamisaika!

 

Riihimäen Taidemuseo

Omistaja-asiakkaalle 2 lippua yhden hinnalla näyttelyyn Taide ja henki – Pyhät kuvat Riihimäen taidemuseon kokoelmissa 16.5.-31.12.2020.


 

 

    

LIIKUNNAN ILOA JA URHEILUA

Fifth Avenue – OP-keilausviikko

Omistaja-asiakkaalle keilausta etuhintaan OP-keilausviikoilla viikolla 11 (10.-15.3.), viikolla 20 (12.-17.5.) ja viikolla 34 (18.-23.8.) OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakkaamme pääsevät keilaamaan kyseisen viikon ajan aukiolon puitteissa hintaan 20€/rata, sisältäen kengät (1-5 henkilöä/rata). Norm. 30€/rata + 2€ kengät/hlö. Ratatunti on 55 min.

Aulanko golf -aloita golf

Aloita golfharrastus Aulangolla peruskurssilla OP:n omistaja-asiakkaan etuhintaan 75 € (norm. 99 €). Kevään golfkurssipäivät näet osoitteessa www.aulankogolf.fi kohdassa ”Aloita Golf”. Ilmoittautumiset s-postilla tapio.sillanpaa@pp4.inet.fi. Kun ilmoittaudut, mainitse, että olet OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakas.

Tawast golf - Päivässä golffariksi -kurssi

Lähde golf-kurssille, nyt päivässä golffariksi -kurssi omistaja-asiakkaan etuhintaan 79€ (norm. 99€). Ilmoittautumiset ja lisätiedot olli.tapola@tawastgolf.fi tai soita p. 044 3244343.

Tawast golf – green fee etu

Omistaja-asiakkaalle 10 euron alennus green fee hinnasta kaudella 2020. Etu voimassa arkisin sekä viikonloppuisin.

MUUT EDUT

Omistaja-asiakkuudesta hyödyt joka ikinen päivä, mutta juhlistamme sitä erityisesti joka kuukauden viimeinen keskiviikko (paitsi kesä- heinä- ja elokuussa).

Omistaja-asiakaspäivänä julkaisemme omistaja-asiakkaille ”päivän edun” ja OP Etelä-Hämeen Facebook-sivuilla julkaistaan arvonta jokaisena omistaja-asiakaspäivänä.

Seuraathan meitä Facebookissa, niin olet perillä siitä mitä tapahtuu.

Omistaja-asiakkaana hyödyt ja saat monia etuja!

Omistaja-asiakkaana saat parhaat edut ja alennukset niin pankki- kuin vakuutusasioinnista. Tutustu omistaja-asiakkaan valtakunnallisiin etuihin ja varmista hyötysi jo tänään!

Omistaja-asiakkaana sinua ilahduttavat myös monet valtakunnalliset kumppaniedut kuten CityShoppari, CMore, F-Secure jne.

Edut saat käyttöösi omistaja-asiakastunnuksella varustetulla osuuspankin pankkikortilla tai OP-mobiilin sähköisellä etukupongilla.
Muista kertoa edusta ja varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.