Omistaja-asiakas henkilökuva

OP Etelä-Hämeen edut omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaana saat etuja palveluistamme sekä yhteistyökumppaneiltamme!

Omistaja-asiakkaan edun saa esittämällä OP Etelä-Hämeen pankkikortin, jossa on maininta omistaja-asiakkuudesta, omistaja-asiakaskortin tai Pivosta omistaja-asiakkuuden.

Omistaja-asiakkaan edut 1.1.2020 alkaen (voimassa toistaiseksi)

Päivittäispalvelupaketti etuhintaan                                                                                                         (käyttötili toistuvaissuorituksella, OP-Visa-kortit ja OP-Mastercard, OP-Verkkopalvelu ja verkkotiliote)

 • Yhdellä kortilla (OP-Visa, OP-Visa Debit, OP-Visa Electron) 2,95 € / kk. Edun arvo vuodessa OP-Visalla 32,40 €.
 • OP-Visa Gold-kortilla 8 € / kk. Edun arvo vuodessa 29,40 €.
 • Kahdella kortilla (OP-Visa, OP-Visa Debit tai OP-Visa Electron + OP-Mastercard) 4,95 € / kk. Edun arvo vuodessa OP-Visalla 56,40 €.
 • Kahdella kortilla (OP-Visa Gold + OP-Mastercard) 10 € / kk. Edun arvo vuodessa 53,40 €.
 • OP-Visa Platinum + OP-Mastercard 57,70 € / kk. Edun arvo vuodessa 33 €

 

Automaattinostot

 • Saat 8 euromääräistä automaattinostoa pankkitililtä kuukaudessa maksutta. (Ei omistajille 4 nostoa/kk)

 

Tuoteturvavakuutus

 • Omistaja-asiakkaiden OP-Visa, OP-Visa Gold, OP-Visa Platinum tai OP-Mastercard -kortteihin maksuton vakuutus ostoksillesi 180 päiväksi.
 • Vakuutus on voimassa automaattisesti, kun maksat OP:n luottokortilla credit- tai debit-ominaisuudella. Omavastuu vain 75 euroa ja yksittäisestä esineestä korvataan enintään 2 000 €.

 

Omistaja-asiakkaan rahastoetu

 • Lähes kaikkien rahastojen merkintä, lunastus ja vaihto 0€.

 

Asuntolaina

 • Pitkä kiinteä korko asuntolainaan, jopa 25 vuodeksi.

 

Omakoti-vakuutus 

 • Saat jopa 200 euron omavastuuedun. Jos vahinko sattuu ja vahingon määrä ylittää omavastuun, et maksa omavastuuta. Etu koskee palo-, luonnonilmiö- tai rikosvahinkoja.

Opintolaina

 • Opintolainan toimitusmaksu 0 €, kun hakemus tehdään verkon kautta. Edun arvo 35 €.

 

Kiinteistönvälitys

 • OP Kodin kiinteistönvälityspalkkiosta 250 € alennus.

 

 

 

Pivon CityShoppari maksutta

 • Pivon CityShoppari kaikkine etuineen maksutta OPn omistaja-asiakkaille (norm. 9,90 €). Kirjaudu vain Pivoon ja edut ovat heti käytössäsi!

 

 

Omistaja-asiakkaan F-Secure -etu

 • saat F-Secure TOTAL -tietoturvapalvelun 6 kuukaudeksi maksutta ja ilman sitoumuksia (edun arvo 39,95 €), jonka jälkeen voit tilata palvelun alennettuun vuosihintaan 49,90 € (norm. 79,90 €). Tarjous on voimassa toistaiseksi. Edun voi lunastaa vain kerran. Etuun on oikeutettu osuuspankin omistaja-asiakas, jolla on OP:n verkkopalvelutunnukset. Lue lisää op.fi/f-secure-etu tai op.fi/etela-hame, omistaja-asiakkaan edut.

 

Omistaja-asiakkaan C More Total-etu

 • omistaja-asiakkaalle C More Total -suoratoistopalvelu 1 kk ilmaiseksi ja sen jälkeen 30 % alennus seuraavien 11 kk maksuista, C More Totalin normaalihinta on 29,95 €/kk (edun arvo 129 € / vuosi). Ensimmäisen vuoden jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla. Edun voi lunastaa vain kerran.

 

OP-Foorumin tapahtumat ja edut

 • Tapahtumat ja edut osoitteessa www.op.fi/etela-hame sekä Opus-lehdessä.

 

Omistaja-asiakkaana saat paikallisia etuja

 

Fifth Avenue – OP-keilausviikko

Omistaja-asiakkaalle keilausta etuhintaan OP-keilausviikoilla viikolla 11 (10.-15.3.), viikolla 20 (12.-17.5.) ja viikolla 34 (18.-23.8.) OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakkaamme pääsevät keilaamaan kyseisen viikon ajan aukiolon puitteissa hintaan 20€ / rata, sisältäen kengät (1-5 henkilöä / rata). Norm. 30€/rata + 2€ kengät/hlö. Ratatunti on 55 min. Lisätietoa www.fiftari.fi/keilaus

 

Steelers – salibandyä Elenia Areenassa

Omistaja-asiakkaille kaksi lippua yhden hinnalla sekä miesten että naisten salibandyliigan runkosarjan kotiotteluihin kaudella 2019-2020. Lisätietoa www.steelersry.fi

 

Hämeenlinnan lentopallokerho – naisten lentopalloa

Omistaja-asiakkaalle lippu puoleen hintaan naisten lentopallon mestaruusliigan runkosarjan kotiotteluihin kaudella 2019-2020. Lisätietoa www.lentiskerho.fi

 

HPK – Kerholounas

Kerho-ravintolan Kerholounas omistaja-asiakkaalle 9.30€ (norm. 10€). Etu on voimassa kauden 2019-2020. Lounasaika arkisin klo 10.30-14.00. Lisätietoa www.hpk.fi

 

HUK-Kesäteatteria

Hämeenlinnan Uudessa kesäteatterissa Elämältä kaiken sain - musiikkikomedia Pepe Willbergin hiteillä. Omistaja-asiakkaalle lippu 24€ etuhintaan, kun lippu ostetaan 15.5.2020 mennessä Verkatehtaan lipunmyynnistä (norm. 34/30€). Etu koskee kaikkia näytöksiä, 1 lippu / omistaja-asiakas.

Lisäksi heinäkuun kaikkiin näytöksiin lippu omistaja-asiakkaan etuhintaan 30€. Liput ennakkoon Verkatehtaan lipunmyynnistä. 1 lippu / omistaja-asiakas.  Lisätietoa www.hukteatteri.fi

Paikallisia yhteistyökumppaneiden omistaja-asiakkaan etuja päivitetään ja täydennetään kausiluonteisesti.

Edun saat käyttöösi näyttämällä osuuspankin maksukortin, jossa on omistaja-asiakas tunniste. Joitakin etuja löytyy myös OP-mobiilista.