Paikalliset edut

Omistaja-asiakas, paikallisia etuja sinulle

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisista OP-bonuksista, pankkipalvelu- ja vakuutuseduista sekä lukuisista hienoista kumppanieduista. OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakkaana saat lisäksi etuja yhteistyökumppaneiltamme toimialueellamme.

Katso kaikki valtakunnalliset ja paikalliset kumppanietumme alta. Edut löydät myös OP-mobiilista.

Omistaja-asiakkaan ajankohtaisista eduista kerromme myös Facebook- ja Instagram sivuillamme. Ota siis OP Etelä-Hämeen sivut seurantaan, niin pysyt ajan tasalla! Etuja päivitetään vuoden aikana.

Edun saat mainitsemalla edusta ennen tilauksen / oston tekemistä. Oikeuden etuun voit tarvittaessa osoittaa OP:n pankkikorttia näyttämällä (kortin alaosassa lukee omistaja-asiakas).

Uudet osakesijoittamisen edut, maksuton arvopaperisäilytys ja -analyysi, yhdistettynä edullisiin kaupankäyntihintoihin sekä rahasto- että vakuutussäästämisen etuihin tarjoavat OP:n omistaja -asiakkaille markkinoiden houkuttelevimman etukokonaisuuden.

Riihimäen Taidemuseo

Papu meets art – Papu Design –näyttely

Omistaja-asiakkaat pääsevät Riihimäen Taidemuseon Papu meets art – Papu Design –näyttelyyn  2 yhden hinnalla. Näyttely on esillä 11.3. - 11.9.2023.

www.riihimaentaidemuseo.fi

Riihimäen Taidemuseo

Papu meets art – Papu Design –näyttely

Omistaja-asiakkaille näyttely opastettuna 2 yhden hinnalla (museon sisäänpääsymaksu) ke 26.4. klo 17-18.

Opastuksiin voidaan ottaa max. 25 henkilöä, joten ilmoittaudu osoitteella taidemuseo@riihimaki.fi tai puhelimitse 040 330 4124 ja varaa paikkasi avecin kera.

HUK – Kesäteatteria

Dingo – musikaali

Kesällä 2023 Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa nähdään huikea Dingo-musikaali!

Se kertoo uskomattoman kiihkeän ja nopean menestystarinan, joka on osa suomirockin historiaa.

HUK tarjoaa OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakkaille etuhintaisia lippuja seuraaviin esityksiin:

  • pe 30.6. klo 18.00
  • ti 4.7. klo 18.00
  • ke 5.7. klo 14.00
  • su 9.7. klo 14.00

Lipun hinta 34 € (norm. 39 €). Etu on lunastettavissa OP-mobiilista tai Verkatehtaan lippukaupasta 2.5.2023 alkaen. Etuhintaisia lippuja on rajattu määrä. 2 lippua / omistaja-asiakas.

Lisätietoja esityksestä www.hukteatteri.fi ja www.dingomusikaali.fi 

Riihimäen Kesäkonsertit – lauluyhtye Rajaton

Rajaton saapuu konsertoimaan Riihimäen Kesäkonsertit -festivaalille 8.6.2023 klo 19.00

Suomen Lasimuseoon. Omistaja-asiakkaalle lippu konserttiin 5 € alennuksella.

Yhtyeeseen kuuluvat Essi Wuorela (sopraano), Aili Ikonen (sopraano), Soila Sariola (altto), Hannu Lepola (tenori), Ahti Paunu (baritoni) ja Jussi Chydenius (basso).

Etuhintainen lippu on varattava etukäteen minna.kajander@riihimaki.fi

Kun lunastat lipun näytä etu OP-mobiilista.

Lisätietoa www.riihimaenkesakonsertit.fi

Tawast Golf  - Päivässä golffariksi

Omistaja-asiakkaana saat Päivässä golffariksi – kurssin 79 € etuhintaan (norm. 99 €). Kevään kurssien ajankohdat löydät osoitteesta www.tawastgolf.fi kohdasta ”Palvelut, Golf -opetus”. Ilmoittaudu haluamallesi kurssille sivuilla olevasta linkistä.

Kun ilmoittaudut, mainitse, että olet OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakas ja näytä etu kurssilla OP-mobiilista. Lisätietoja olli.tapola@tawastgolf.fi tai soittamalla p. 044 3244343.

Tawast Golf  - lounasetu

Omistaja-asiakkaalle kaksi lounasta Tawast Golfin ravintolassa yhden hinnalla. Etu on voimassa ma-pe koko kauden 2023 ajan. Etu on käytettävissä 1 kerran / kausi / omistaja-asiakas. Esitä etu OP-mobiilista.

www.tawastgolf.fi

Aulanko Golf - harjoittele Golf Studiossa

Omistaja-asiakkaana Golfstudion normaalihintaisista (pl. osakashintaiset) golfsimulaattorin sarjalipuista 10 % alennus.

Sarjalippujen hinnaston löydät osoitteesta www.aulankogolf.fi/golfstudio

Tilaa etuhintainen sarjalippu sähköpostilla toimisto@aulankogolf.fi ja mainitse tilauksen yhteydessä, että olet OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakas.

Sarjalipputilaus laskutetaan sähköpostilaskulla. Sarjaliput ovat voimassa ostohetkestä yhden vuoden. Golfsimulaattori on avoinna vuosittain 1.10. - 30.4. välisen ajan.

www.aulankogolf.fi

Lasten taidefestivaali Hippalot

Omistaja-asiakkaalle liput etuhintaan Hippaloiden pääesitykseen lauantaina 5.8. klo 15.00 Hämeenlinnan Teatterin päänäyttämöllä. Liput 13 € (norm. 15 €), perhelippu 4 hlö 44 € (norm. 54 €).

Musiikkia ja sirkusta yhdistelevässä Avain hukassa – esityksessä etsitään kadonnutta avainta, käydään kylässä eri kodeissa ja etsitään kadonnutta avainta. Esitys sopii yli 3-vuotiaille ja sen kesto on 40 minuuttia.

Etuhintaiset liput voi lunastaa OP-mobiilista, kohdasta Muut, Omistaja-asiakas, Kumppaneidemme tarjoamat edut.

Lasten taidefestivaali Hippalot järjestetään 3.-6.8.2023 Hämeenlinnan Verkatehtaalla. OP Etelä-Häme on festivaalin pääyhteistyökumppani.

Lisätietoa www.hippalot.fi

Omistaja-asiakkaana saat parhaat edut ja alennukset niin pankki- kuin vakuutusasioinnista. Tutustu omistaja-asiakkaan valtakunnallisiin etuihin ja varmista hyötysi jo tänään!

Omistaja-asiakkaana sinua ilahduttavat myös monet valtakunnalliset kumppaniedut kuten CityShoppari, CMore, F-Secure jne.

Edut saat käyttöösi omistaja-asiakastunnuksella varustetulla osuuspankin pankkikortilla tai OP-mobiilin sähköisellä etukupongilla.
Muista kertoa edusta ja varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.