Paikalliset edut

Omistaja-asiakas, paikallisia etuja sinulle

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisista OP-bonuksista, pankkipalvelu- ja vakuutuseduista sekä lukuisista hienoista kumppanieduista. OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakkaana saat lisäksi etuja yhteistyökumppaneiltamme toimialueellamme.

Edun saat käyttöösi mainitsemalla edusta ennen tilauksen/oston tekemistä. Oikeuden etuun voit osoittaa OP:n pankkikorttia näyttämällä (alalaidassa lukee omistaja-asiakas).

Katso kaikki valtakunnalliset ja paikalliset kumppanietumme alta. Edut löydät myös OP-mobiilista!

Omistaja-asiakkaan ajankohtaisista eduista kerromme myös Facebookissa. Ota siis OP Etelä-Häme -sivu seurantaan, niin pysyt aina ajan tasalla! Edut päivittyvät vuoden aikana.

HPK miesten jääkiekon SM-liigan otteluliput

 

Jaamme yhteistyössä HPK:n kanssa OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakkaille istumapaikkalippuja jääkiekon miesten SM-liigan seuraaviin kotiotteluihin

 

 • keskiviikko 18.11.2020                   HPK – JYP
 • tiistai 1.12.2020                             HPK – SaiPa
 • torstai 14.1.2021                           HPK – JYP
 • keskiviikko 20.1.2021                     HPK – Lukko
 • perjantai 12.2.2021                        HPK - Jukurit

Lippujen varaus alkaa 1.11. klo 19.00. HUOM! OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakkaana olet oikeutettu saamaan 2 lippua yhteen yllä mainituista otteluista. Lippuja on rajattu määrä / ottelu.

 

Lippujen varaus osoitteella:

 

 • www.lyyti.in/hpkjyp1811
 • www.lyyti.in/hpksaipa0112
 • www.lyyti.in/hpkjyp1401
 • www.lyyti.in/hpklukko2001
 • www.lyyti.in/hpkjukurit1202

Korona -tilanteesta johtuen postitamme tänä vuonna kaikki liput noin viikkoa ennen ottelua.

 

 

Hämeenlinnan teatteri - VIIRUN JOULU

Ihana jouluinen, koko perheen tarina Hämeenlinnan teatterin päänäyttämöllä.

Omistaja-asiakkaille liput etuhintaan: lapsi 5€ (norm. 10€) ja aikuinen 15€ (norm. 20€)

Lippuja on rajattu määrä / esitys, joten osta lippusi pian.

Etuhintaiset liput ostetaan ennakkoon Hämeenlinnan Teatterin lipunmyynnistä seuraaviin Viirun joulu -esityksiin.

 • la 28.11. klo 13 ja 18
 • to 17.12. klo 18
 • la 19.12. klo 13
 • su 20.12. klo 14 

Esitä omistaja-asiakkuus pankkikortista tai lapsen omistaja-asiakaskortista. Teatterin lipunmyynti on avoinna ti-pe klo 12-18 sekä tunti ennen esitystä. 

Lisätietoa esityksestä www.hmlteatteri.fi

 

 

BioRex Hämeenlinna ja Riihimäki

 

Omistaja-asiakkaille leffaliput etuhintaan elokuvan TOVE seuraaviin näytöksiin sekä Hämeenlinnan että Riihimäen BioRex elokuvateattereissa

 

 • ma 26.10. klo 17.45
 • ke 28.10. klo 17.45
 • ma 2.11. klo 17.45 

 

Osta etuhintainen lippusi heti, sillä elokuvateatteriin myydään lippuja vain rajattu määrä Korona-tilanteesta johtuen. Lipun hinta omistaja-asiakkaalle 9 € (norm 12€) ja omistaja-asiakkaan eläkeläis- tai opiskelijalippu 8 € (norm. 9,60€)

 

Etuhintaiset liput on ostettavissa 8.10. alkaen Verkatehtaan ja Riihimäen BioRex elokuvateattereista. Esitä lipunmyynnissä OP:n pankkikortti, jossa on maininta omistaja-asiakkuudesta.

 

Kirjailija ja taiteilija Tove Janssonin elämästä kertova elokuva sijoittuu 1940-1950-lukujen taitteen Helsinkiin. Elokuva kuvaa Janssonin siihen aikaan epäsovinnaista elämää, kuten nykytaidetta, huimaavia juhlia ja avointa suhdetta naimisissa olevan poliitikon kanssa.

 

 

 

Riihimäen Taidemuseo

Omistaja-asiakkaalle 2 lippua yhden hinnalla näyttelyyn Taide ja henki – Pyhät kuvat Riihimäen taidemuseon kokoelmissa 16.5.-31.12.2020.

 

Steelers – salibandyä Elenia Areenassa

 

Omistaja-asiakkaille kaksi lippua yhden hinnalla sekä miesten että naisten salibandyliigan runkosarjan kotiotteluihin kaudella 2020-2021. 

 

Hämeenlinnan lentopallokerho – naisten lentopalloa

 

Omistaja-asiakkaalle lippu puoleen hintaan naisten lentopallon mestaruusliigan runkosarjan kotiotteluihin kaudella 2020-2021. 

Omistaja-asiakkuudesta hyödyt joka ikinen päivä, mutta juhlistamme sitä erityisesti joka kuukauden viimeinen keskiviikko (paitsi kesä- heinä- ja elokuussa).

Omistaja-asiakaspäivänä julkaisemme omistaja-asiakkaille ”päivän edun” ja OP Etelä-Hämeen Facebook-sivuilla julkaistaan arvonta jokaisena omistaja-asiakaspäivänä.

Seuraathan meitä Facebookissa, niin olet perillä siitä mitä tapahtuu.

Omistaja-asiakkaana hyödyt ja saat monia etuja!

Omistaja-asiakkaana saat parhaat edut ja alennukset niin pankki- kuin vakuutusasioinnista. Tutustu omistaja-asiakkaan valtakunnallisiin etuihin ja varmista hyötysi jo tänään!

Omistaja-asiakkaana sinua ilahduttavat myös monet valtakunnalliset kumppaniedut kuten CityShoppari, CMore, F-Secure jne.

Edut saat käyttöösi omistaja-asiakastunnuksella varustetulla osuuspankin pankkikortilla tai OP-mobiilin sähköisellä etukupongilla.
Muista kertoa edusta ja varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.