Redi tyttö

Nuoren omistaja-asiakkaan edut

Nuoren omistaja-asiakkaan edut ovat pankki- ja vakuutusetuja OP Etelä-Hämeen 18-25 -vuotiaille omistaja-asiakkaille. Lisäksi nuori omistaja-asiakas saa etuja yhteistyökumppaneiltamme.

Nuoren omistaja-asiakkaan edut saat käyttöösi, kun olet 18-25 -vuotias ja OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakas. Nuoren omistaja-asiakkaan edut ovat voimassa siihen saakka, kun täytät 26 vuotta. Yhteistyökumppaniedut saat käyttöösi näyttämällä edun Pivosta.

Omistaja-asiakkaaksi voi liittyä helposti sivun oikeasta reunasta kohdasta "Tule omistaja-asiakkaaksi" tai varaamalla ajan verkosta tai soittamalla meille 010 254 9001.

Nuoren asiakkaan edut Omistaja-asiakas Asiakas
Maksuttomat palvelut
OP-verkkopalvelutunnukset
OP-Visa Electron tai OP-Visa debit -kortti
Vuokravakuustilin panttaus
OP-Visa Debit Mobiili 

x
x
x
x

x
x
x
x
Henkilövakuutuksista sekä koti- ja muista omaisuusvakuutuksista -21% alennus (edellyttää omistaja-asiakkuutta) x x
Opintolaina ilman toimitusmaksua, kun hakemus tehdään verkon kautta. Edun arvo 35 euroa x  
OP-Visa yhdistelmäkortti maksutta ensimmäiseksi vuodeksi x  
Asuntolaina ilman toimitusmaksua ensimmäisestä asuntolainasta. Edun arvo vähintään 250 euroa. x  
Kultaturva Vakavan sairauden vakuutusmaksuista 6 kuukauden ajan - 20 % x  
150 euron omavastuuetu Omakoti-vakuutukseen tietyissä vahingoissa (edellyttää omistaja-asiakkuutta) x  
Lähes kaikkien rahastojen merkintä, lunastus ja vaihto 0 euroa x  
Pitkä kiinteä korko asuntolainaan, jopa 25 vuodeksi x  
OPKK:n kiinteistövälityspalkkiosta 250 euron alennus x  
OP-Foorumin tapahtumat ja edut x  
Yhteistyökumppaniedut x  
Lisäksi omistaja-asiakkaana kerrytät
OP-bonuksia
x  

 

 

 

Nuorena omistaja-asiakkaana saat etuja toimialueellamme toimivilta yhteistyökumppaneiltamme. Lataa puhelimeesi Pivo-sovellus, edun saat näyttämällä yhteistyökumppanin edun Pivosta. Edut ovat voimassa toistaiseksi tai kausiluontoisesti.

Autokoulu Lehtelä, Hämeenlinna

Alennus autokoulun perusvaiheesta 100 euroa ja syventävästä vaiheesta 50 euroa. Lisäksi prätkäkortista alennus 100 euroa. www.autokoululehtela.fi

Steelers
Kaksi lippua yhden hinnalla Steelersin miesten salibandyliigan ja naisten ykkösdivarin runkosarjan kotiotteluihin. Etu voimassa kaudella 2018 - 2019 ja edun saa esittämällä edun Pivosta. Ottelut pelataan Hämeenlinnassa Elenia Areenassa.

HPK jääkiekko
Kerho-ravintolasta ennakkoon ostetut seisomapaikkaliput 6,5 euroa (poikkeuksena HIFK - Kärpät ja Tappara -ottelut, joissa lipun hinta on 8,5 euroa) miesten SM-liigan runkosarjan kotiotteluihin kaudella 2018 - 2019. Jos ostat lipun lippuluukulta etuhinta on 9 euroa kaikkiin otteluihin. Varaudu esittämään etu Pivosta otteluun tullessa lipunluennassa. Etu on henkilökohtainen. Kerho-ravintola avoinna arkisin 8.30-17.00, ei lipunmyyntiä otteluiden aikana. Lippuluukku avoinna 1 h ennen jokaista ottelua.

Hämeenlinnan lentopallokerho

Omistaja-asiakkaana pääset puoleen hintaan Hämeenlinnan lentopallokerhon mestaruusliigan runkosarjan kotiotteluihin kaudella 2018-2019.

Voxyhair

Kaikista normaalihintaisista kampaamotuotteista 10 %:n alennus. Alennus on voimassa Riihimäen Atomin ja Hyvinkään Willan liikkeissä. www.voxyhair.fi.


Kuntokeskus Locomotion, Riihimäki

Saat Kuntokeskus Locomotionilla aloitusmaksun veloituksetta ja kuukausihinnoista -10 %. Lisätietoja www.locomotion.fi.

Hinnat alkaen 29,90 e/kk, ei pitkää sitoutumista, monipuolinen laitevalikoima, 36 ryhmäliikuntatuntia viikossa, PT-palvelut, Fustra, Lapsiparkki, solarium, hieroja.