Toimisto

Liity joukkoomme

Avoimet työtehtävämme löydät OP Ryhmän rekrysivuilta ja sinne voit jättää myös avoimen hakemuksesi meille.

OP Etelä-Häme on OP Ryhmään kuuluva, Kanta-Hämeessä toimiva paikkakunnan johtava ja OP Ryhmän vakavaraisimpiin kuuluva pankki. Palvelemme lähes 90 000 asiakasta 130 ammattilaisen voimin neljässä konttorissamme. Kiinteistönvälitysasioissa sinua palvelevat osaavat työkaverimme pankin omistamassa OP Koti Etelä-Häme Oy LKV:ssa. 

Olemme työyhteisö, joka asiakkaiden sujuvan arjen mahdollistajana ja turvaajana on sitoutunut henkilökuntansa hyvinvointiin ja menestymisen varmistamiseen. Meillä pääset rakentamaan asiantuntijuuttasi finanssialalla oranssissa voittajajoukkueessa.

Olemme monimuotoinen joukko alamme kovia osaajia. Meissä on energiaa, intoa sekä halua kantaa vastuuta. Hyvä ilmapiiri on meidän käyntikorttimme ja pidämme suuressa arvossa yhteisöllisyyttä. Vaikka töitä on toisinaan paljon, pyrimme huolehtimaan vapaan ja työn tasapainosta. Esimiestyömme on tutkitusti erinomaista. 

Olemme kuvanneet yrityskulttuurimme ja tapamme toimia käsikirjaksi – mitä asioita arvostamme ja pidämme tärkeänä arkipäivässämme. Tavoiteyrityskulttuurimme on luotu varmistamaan pankkimme strategisten tavoitteiden toteutuminen. 

Yrityskulttuuri on koodi olla ME

Koodi, joka yhdistää meidät

Koodi, joka erottaa meidät muista

Koodi, jonka perustalle menestyksemme rakentuu

Tästä linkistä pääset tutustumaan työyhteisöömme yhdessä määrittelemämme yrityskulttuurin kautta (pdf)

Lue lisää OP Ryhmässä avoinna olevista työpaikoista ja jätä hakemuksesi.

Uratarinoita OP Etelä-Hämeestä

Meri-Tuulia Huurresalo - Asiakkuusjohtaja

Heikki Hätönen - Asiakkuusjohtaja

Riikka Koskinen - Asiakkuusneuvoja

Juha Virtapalo - Senior varainhoitaja