EHOP yrityspalvelut

OP Etelä-Hämeen yrityspalvelut

Eteläisen Hämeen suurimman yrityspankin ammattilaiset ovat käytössäsi.

Olemme asiakkaidemme omistama pankki, jonka juuret ovat syvällä etelähämäläisessä maaperässä. Me tunnemme paikallisen yritysmaailman ja osaamme mukautua yrittäjien tarpeisiin. Menestymisemme on täysin riippuvainen eteläisen Hämeen elinvoimasta.  Elinvoiman yksi keskeisimmistä tekijöistä on hyvinvoiva yrityskanta.

Meille on siis hyvin tärkeää että Hämeenlinnan ja Riihimäen seuduilla on paljon yrityksiä, jotka työllistävät ihmisiä ja joiden talous on kunnossa. OP Etelä-Häme on määrätietoisesti panostanut yritysasiakas-resursseihinsa ja osaamiseen.  Olemme koko eteläisen Hämeen ylivoimaisesti suurin yrityspankki ja markkinaosuutemme alueen yritysasiakkaista on noin 50 %.

OP Etelä-Hämeen yritysasioiden ammattilaiset ovat käytettävissäsi niin yrityksen perustamiseen, omistajanvaihdokseen kuin investointeihin.

Meiltä löytyy saman katon alta laajat palvelut niin rahoituksesta, varainhoidosta kuin vakuutuksista, jotka ovat tärkeä osa yrityksen riskienhallintaa. Ei ole myöskään yhdentekevää, millä välineillä kassaa hallitaan tai maksuliikenne hoidetaan. Olemme myös digitaalisuudessa edelläkävijä yritysten verkko- ja mobiilipalvelujen kehityksessä. OP Ryhmän  nopeasti laajeneva painopiste on terveyden- ja hyvinvointipalvelut myös yritysten tarpeisiin.
 
Yritysasioiden vahva osaaminen on pankillemme hyvin tärkeää ja se kaikki koituu suoraan yritysten ja yrittäjien eduksi.  Tavoitteenamme on aina kohdata asiakas siten, että hän voisi suositella meitä muille.

Teemme kaikki päätöksemme paikallisesti. Tee sinä siis hyvä päätös ja ota yhteyttä tällä sivustolla näkyviin yhteyshenkilöihin. Olemme tavattavissa, niin kasvokkain kuin verkon kautta.

OP Etelä Häme mutkatonta palvelua

Katso pankkimme esittelyvideo.