Lääkärikeskus Lappeenrantaan

Pohjola Lääkärikeskukset ovat täyden palvelun lääkärikeskuksia, joissa tarjotaan yleis- ja erikoislääkäreiden palveluita henkilö- ja työterveysasiakkaille. OP Ryhmään kuuluvat Pohjola Lääkärikeskukset täydentävät valtakunnallisesti palvelevaa viiden Pohjola Sairaalan verkostoa. Lääkärikeskukset Lappeenrantaan ja Poriin avataan syksyn 2018 aikana. Lappeenrantaan avattava Lääkärikeskus sijoittuu Marianaukion vieressä olevan OP Etelä-Karjalan toimitalon  yhteyteen. 

Kattavasti asiakkaita auttavissa Pohjola Lääkärikeskuksissa on tarjolla yleislääkäreiden lisäksi erikoislääkäreiden palveluita esimerkiksi lastentautien, korva-, nenä- ja kurkkutautien, ortopedian ja traumatologian sekä työterveyshuollon erikoisaloilta. Lisäksi lääkärikeskuksista löytyvät laboratorio ja kuvantaminen sekä psykologin, fysioterapeutin ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten vastaanotot.

Lääkärikeskukset ovat avoinna kaikille eli eri vakuutusyhtiöiden asiakkaille ja ilman vakuutusta saapuville. Lisäksi lääkärikeskukset palvelevat heti myös työterveysasiakkaita.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Petri Krohns, petri.krohns@op,fi, puh. 010 258 5801