OP Etelä-Karjalan palveluissa muutoksia


21.5.2018 alkaen tarjoamme kassapalveluita kahdessa konttorissa. Kassapalvelut ovat avoinna arkisin klo 9-12 Lappeenrannassa ja Imatralla. Kassapalvelut päättyvät Joutsenossa ja Ruokolahdella. Neuvotteluja ajanvarauksella tarjotaan jatkossa Lappeenrannassa, Imatralla, Joutsenossa ja Ruokolahdella. Lisäksi Lappeenrannassa kassapalvelut siirretään tämän vuoden aikana Pohjola Lääkärikeskuksen remontin alta Koulukadun puolella olevaan liiketilaan.

Konttoreiden kassapalveluiden supistamisen syynä on, että entistä harvemmat asiakkaat asioivat konttorissa. Finanssitoimialalla kilpailuympäristö, asiakaskäyttäytyminen ja asiakkaiden odotukset ovat kovassa muutoksessa. Mobiilipalveluiden käyttö ja kysyntä jatkavat kasvuaan. Konttoreiden merkitys puolestaan vähenee rutiinipalveluiden siirtyessä digikanavaan ja verkkoneuvotteluiden lisääntyessä asiantuntijapalveluissa. Uudistamme palveluitamme ja palveluverkostoamme panostaen entistä enemmän asiakkuuksien hoitoon ja asiantuntijapalveluiden saatavuuteen.

Ymmärrämme, että kassapalveluiden supistaminen hankaloittaa niiden asiakkaiden asiointia, jotka ovat perinteisesti tottuneet asioimaan konttorissa. Siksi teemme koko ajan työtä opastaaksemme asiakkaita löytämään sopivat ja helpot tavat pankkiasioidensa hoitamiseen myös jatkossa.

Ruokolahden ja Joutsenon konttoreiden muutokset eivät edellytä asiakkailta toimenpiteitä. Esimerkiksi tili- ja lainanumerot säilyvät ennallaan. Konttoreiden kassapalveluaikojen muutoksilla ei ole vaikutusta henkilöstön määrään.

Käteisnostopisteet Joutsenossa ja Ruokolahdella

Käteistä voi nostaa OP-Visa-kortilla K-ruokakauppojen, R-kioskien, Tokmannin ja Neste-palveluasemien kassoilta sekä Otto.-automaateilta ympäri Suomen. Nosto-paikan tunnistaa Osta & Nosta -tunnuksesta. OttoPlus.- ja TalletusOtto.- auto-maateilla voi käteisen nostamisen lisäksi myös tallettaa käteistä.

Joutsenossa käteistä voi nostaa Otto.- ja TalletusOtto.-automaateilta, K-Supermarket Piranan kassalta kauppa-asioinnin yhteydessä (ei alarajaa, max. 200 euroa) sekä kahdelta eri R-kioskilta (5-50 euroa).

Ruokolahdella käteistä voi nostaa kauppa-asioinnin yhteydessä K-Market Ruokolahden kassalta, Neste Ruokolahdelta sekä Otto.-automaatilta.

Laskujen maksu

Laskujen maksaminen hoituu jatkossakin helpoiten e-laskuna tai OP-mobiilipalvelun kautta. Päivittäiset ostokset voi maksaa helpoiten pankki- ja luottokorteilla. 
Jos asiakkaalla ei ole käytössään verkkopalvelua, laskut voi maksaa suoramaksuna tai postittamalla laskut tilisiirtokuoressa pankin maksupalveluun. Tilisiirtokuoren voi laittaa lähimpään postilaatikkoon, postittaminen ei maksa asiakkaalle mitään. 

Palvelemme  21.5. alkaen

Lappeenranta ja Imatra

Neuvottelupalvelut ajanvarauksella ma-pe 8-20
Kassapalvelut ma-pe 9-12

Joutseno ja Ruokolahti

Neuvottelupalvelut ajanvarauksella tarpeen mukaan.

OPn Puhelinpalvelu 0100 0500
ma-pe 8-22, la 10-16

Verkkoneuvottelut OPn asiantuntijan kanssa op.fi -palvelun kautta
ma-pe 8-20

OP-mobiili ja Op.fi-palvelut ympäri vuorokauden

Opastuspäivät sujuvaan asiointiin kirjastoissa

Opastamme kassapalveluasiakkaitamme, kuinka arjen raha-asiat voi hoitaa jatkos-sa sujuvasti: mm. käteisnostot ja kortilla maksaminen, laskujen maksu. 

  • Ti 24.4 klo 10-12 Ruokolahden kirjasto 
  • Ke 25.4. klo 10-12 Joutsenon kirjasto 

Keskusteluhetket asiakkaiden kanssa Joutsenossa ja Ruokolahdella

Asiakkaat ovat tervetulleita keskustelemaan pankin johdon kanssa:

  • 18.4. klo 9-12 Joutseno
  • 20.4. klo 9-12 Ruokolahti

Lisätiedot

Annamme mielellämme lisätietoja:

Petri Krohns, toimitusjohtaja, OP Etelä-Karjala
Puh. 010 258 5801, petri.krohns@op.fi

Ilona Iiskonmäki, pankinjohtaja, OP Etelä-Karjala
Puh. 010 258 5517, ilona.iiskonmaki@op.fi